Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 9:05:35
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Lahko še enkrat razložim ... to mi je še ostalo, da mi ni težko večkrat istega povedati Ajda, pa daj....še enkrat.......
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 12:11:01
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Lahko še enkrat razložim ... to mi je še ostalo, da mi ni težko večkrat istega povedati Tistim, ki se počasneje učimo/učijo, samo dvakrat ne bo dovolj. Ma jaz sem se vsako stvar učila vsaj trikrat. Ajda, pa daj....še enkrat.......
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 16:25:57
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Lahko še enkrat razložim ... to mi je še ostalo, da mi ni težko večkrat istega povedati Tistim, ki se počasneje učimo/učijo, samo dvakrat ne bo dovolj. Ma jaz sem se vsako stvar učila vsaj trikrat. Ajda, pa daj....še enkrat....... citiranje ... očitno moraš tudi tu vajo vsaj trikrat ponoviti ...
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 18:16:30
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Lahko še enkrat razložim ... to mi je še ostalo, da mi ni težko večkrat istega povedati Tistim, ki se počasneje učimo/učijo, samo dvakrat ne bo dovolj. Ma jaz sem se vsako stvar učila vsaj trikrat. Aj... pa daj....še enkrat.......
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 18:29:51
|
|
|
|
liliana
|
A bo sedaj nejcko ponovila ali ne bo.......
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 19:50:08
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana A bo sedaj nejcko ponovila ali ne bo....... Emmm, brez plačila nau nč. Iz protesta
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 20:11:53
|
|
|
|
RIJA*
|
kakšna materialistka!! evo ti
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 20:24:44
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: liliana A bo sedaj nejcko ponovila ali ne bo....... Emmm, brez plačila nau nč. Iz protesta Samo da ne bo moje dete kvarno zaradi tega......
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 20:26:47
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: liliana A bo sedaj nejcko ponovila ali ne bo....... Emmm, brez plačila nau nč. Iz protesta zamisli si, da imamo odločbo, pa nam ponovi gratis
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 20:36:44
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* kakšna materialistka!! evo ti Nop, nema korupcije pri učiteljih. Smo sami fejst ljudje z viskimi moralnimi standardi
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 20:38:29
|
|
|
|
RIJA*
|
eno oko odpri
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 20:39:17
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: liliana A bo sedaj nejcko ponovila ali ne bo....... Emmm, brez plačila nau nč. Iz protesta zamisli si, da imamo odločbo, pa nam ponovi gratis Žal ... vlada je kriva. Tja se pritoži. Imam čisto preveč dela, da bi še gratis delala
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 20:40:50
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: liliana A bo sedaj nejcko ponovila ali ne bo....... Emmm, brez plačila nau nč. Iz protesta Samo da ne bo moje dete kvarno zaradi tega...... Zakaj pa ima starše
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 20:43:08
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* eno oko odpri Bemti, ne gre ... vsota me je čisto zaslepila. je še nisem videla na kupu, edino če ne bi 7 mesecev jedla in položnic plačevala
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 21:40:53
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: liliana A bo sedaj nejcko ponovila ali ne bo....... Emmm, brez plačila nau nč. Iz protesta Samo da ne bo moje dete kvarno zaradi tega...... Zakaj pa ima starše Če ukinejo del financiranja dodatne učne pomoči, ima otrok še vedno starše.........
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 21:58:07
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: liliana A bo sedaj nejcko ponovila ali ne bo....... Emmm, brez plačila nau nč. Iz protesta Samo da ne bo moje dete kvarno zaradi tega...... Zakaj pa ima starše Če ukinejo del financiranja dodatne učne pomoči, ima otrok še vedno starše......... No evo ... pa taka uzbuna. Nima problema spljoh
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2015 22:12:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 22:16:49
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* kakšna materialistka!! evo ti Nop, nema korupcije pri učiteljih. Smo sami fejst ljudje z viskimi moralnimi standardi Mogoče ti pa niso zadostnega zneska ponudili . Saj imaš prav, ne sme se človek prepoceni prodat a potem praviš, da se splača še malo počakati? Hmmm, ni slabo
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 17.1.2015 23:57:54
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Imam čisto preveč dela, A šteješ d'narce?
|
|
|
|
RE: ukinitev financiranja dodatne učne pomoči 18.1.2015 4:36:57
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko No evo ... pa taka uzbuna. Nima problema spljoh Saj starši niti ne delajo uzbuno......učiteljice jo.......
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?