sabincica -> RE: Septembrke 2015 (1.7.2015 14:43:45)
|
Zdravo Punce, Evo se le javljam po 16ih dneh. Sma v nedeljo pozno zvečer prišla iz morja. Je bilo super. Na soncu je pripekalo in se ni dalo zdržat[sm=jezicek.gif], v senci je bilo pa kr hladno, ker je skoz pihal Maestral ali pa burja, tako da sma na terasi od hiše na ležalnikih ležala v nogavicah in termoflisu[sm=jezicek.gif]. Voda je bila ok. Nisem pretiravala zaradi vetra, ker se nisem želela prehladit. Z masko nisem nič plavala, ker se mi je že prvi dan, ko sem šla plavat zvrtelo v vodi. Še dobro da sem bila na taki globini, da sem dosegla tla in se zavlekla v plitvino in tam osedla na štengo, da sem se stabilizirala, pa da je bil moj zraven, da me je zvlekel do hiše. Sma potem ugotavljala vzrok- potopila sem se toliko, da sem si zmočila lase in malo plavala ''mrtvaka''. v uho mi je prišla voda in zaradi nosečnosti sem očitno bolj občutljiva, kar je verjetno sprožilo vrtoglavico. No od tega dne nisem več ušes zmočila in imela sem prepoved, da grem sama do vode.[sm=smiley36.gif] Prenajedla sem sem se joda in OMG3. Vsak dan morska hrana[sm=smiley32.gif]...malemu škljatu pa je tudi čist odpipal. Skoz mi je norel po trebuhu. Ima novo foro- zelo rad se mi z ritko na mehur usede, predvsem med vožnjo ali pa če dlje časa stojim. Boli kot [sm=hudicek1.gif]. Sem imela včeraj UZ. ima že 1,200 g. Srček se je super videl in je G rekla, da je ok. Tudi rokice in nogice, pa zmerila je obseg trebuščka in glavice. Je pa rekla, da ima neverjetno čuden položaj. Je ležal prečno čez moj trebuh z ritko na mehurju in glavico pod desno ledvico in s stopali pod levo. No danes se je že prestavil. MV je 4 cm. Odmerek tablet za ščitnico mi je tirolog zopet poveča, tako da sem sedaj že na 1 in pol tabletke/ dan. Na morju sem se zredila za 2 kg. Levcka- [sm=bravo.gif] za prejeto odločbo iz ZZZS. In pa za zakonski stan[sm=smiley20.gif] Aspara- [sm=bravo.gif] za 3D. Za odločbo jim pa žnaraj. Sej ziher nimajo take gužve, da je nebi mogli napisat. Jaz jo dobim najkasneje 4 dan po tem, ko oddam papirje pri svojem OS, tudi če je vikend vmes. Lupidupi- [sm=bravo.gif] bravo za maturo. Pa če so se od tvojga fanta starši odločili, da vama stanovanje kupijo, je pa to res lepo od njih. Bom počasi že mnenje spremenila, če ne bo spet do kakih eskalacij prišlo. Se tipkamo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|