Lucy89 -> RE: Septembrke 2015 (22.6.2015 14:59:03)
|
Pozdravljene! Da se še jaz malo oglasim... včeraj sva se z dragim vrnila z morja. Na pagu sva preživela 10 vročih dni. Ur5a, sama jutri vstopam v 30 teden, pa na morju ni bilo nobenih problemov. Malček je bil v trebuščku nenormalno aktiven :)) Vsak dan sva z dragim tudi po večkrat šla peš na plažo, plavala v morju, pa še vsak večer šla na sprehod, pa hvala bogu ni bilo nobenih težav...komaj čakam, da greva spet :)) Sem pa morje pred odhodom omenila svoji G, ki me je samo opomnila naj ne pozabim zdravstvene za tujino, materinske knjižice in pa ostalih stvari, ki jih mogoče jemlješ (Fe, Mg...). Je pa fantastično plavanje morju, se mi zdi, da se cel pretegneš in razgibaš :). Drugače je vse o.k., moj apetit je še zmeraj isti kot pred nosečnostjo, jem vse :) Edino pri določenih stvareh opažam, da me konkretno napnejo in se komaj premikam, pa obroke imam zelo majhne. Po 6, 7 uri zvečer več ne jem, drugače me daje naslednji dan "jutranja slabost" :/. Sva na morju dvakrat zvečer jedla, pa je bila zjutraj školjka party :). Drugače pa je počutje na pram prvim 4 mesecem nosečnosti odlično, tudi energije je ogromno. Jutri imam pregled pri svoji G in že komaj čakam, od zadnjega so namreč minili že dobri 4.tedni :)) Kako pa kaj ve? Lep sončen pozdrav! [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|