sabincica -> RE: Septembrke 2015 (24.4.2015 10:45:00)
|
Hy punce. Mi2 sma bila danes na morfologiji [sm=jezicek.gif] in je vse ok[sm=bravo.gif]. Tako da sma z očkom ful vesela. Smo zvedeli spol. Bo fantek. Se je tako lepo naštimal, da se je prav videlo ritko in lulija [sm=jezicek.gif]. Ene ste spraševale kako je z bolniško po 30. dneh. Vsaj 1 teden preden ti poteče, pojdite do svoje G da vam napiše uradno obvestilo do svojega zdravnika. Če vam ni kaj hujšega in se lahko gibate, obvezno rečte za izhode oz. sprehode. Potem pa s tem potrdilom greste do os. zdravnika in ta potem izpolni papirje in jih pošle na ZZZS. Oni potem nekje v 4-5 dneh pošljejo domov odločbo o podaljšanju oz. zavrnitvi. Če podaljšajo je ok, če pa ne, pa javite os. zdravniku, da se dogovorita, kaj narediti- pritožba. Če tudi to ne gre čez, pa si preprosto vzemi 1 ali 2 dni dopusta, kot da si bila v službi in zopet na bolniško- pač na pleče delodajalca. Jaz bom naredila tako, če mi ne bodo v drugo preko komisije podaljšali. V odločbi imam jaz napisano, da so mi dovoljeni odhodi od doma, tako da če me res nič ne boli, mi ni slabo in če se rabim razmigat grem od doma: sprehod, trgovina, kafe.... Glede premikanja- jaz sem v 20. tednu in ne čutim nobenih gibov, razen ko se vozim z avtom že od 13. tedna naprej čutim kako nekaj poskoči notri- tako zelo čuden občutek. Bolečine v križu pa so stalnica. Se pač malo več po postelji premetavam, dokler ne najdem nekega položaja, ki me sprošča in pa zelo zeloooo dolgi tuši s zelo vročo vodo po hrbtu in malo manj vročo po trebuščku. Po blazino za dojenje sem šla tudi jaz v Hofer in mi je kul. Včeraj si jo je kar moj pri gledanju TV prilastil. Je rekel da je zakon, da mu ful sprosti križ, ker ga včasih boli od sedenja v pisarni. Sem želela zeleno, ker bo sobica v taki barvi, pa je niso imeli, tako da sem vzela rumeno, z 2. medvedkoma in s peno. So imeli še ovčko, pa je imela kroglice notri, v bež barvi, pa me je zmotilo, ker nima snemljive prevleke in se je ne da prat. No tako. Sem se razpisala za 3 dni nazaj[sm=jezicek.gif] Fullllll sem vesela, da je morfologija minila brez slabe novice[sm=bravo.gif], si bom zvečer privoščila brezalko mohito[sm=bravo.gif] Uživajte. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|