patrino -> RE: previjanje-ivanje rok (20.12.2014 11:57:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška No, takole... Včasih, ko imava oba z možem večerno službo, pride tamala dva čuvat tašča.. Naj povem, da sem hvaležna, da si vzame čas (da me ne boste narobe razumele...), mi gre pa na živce, ker me skoraj nič ne upošteva, če kaj naročim..večina stvari me ne moti, samo ena stvar me zelooo. Najmlajša je še v pleničkah, zato jo mora včasih tudi previt. Jaz si pred previjanjem vedno umijem roke, to sem ji že večkrat povedala in jo prosila, če si jih lahko tudi ona, ampak si jih ne. Tastu je rekla, zakaj ji to govorim, da je vendar čista... Vse lepo in prav, ampak ko pomislim, da gre še v trgovino, predno pride, prime še par kljuk v bloku, predno pride do našega stanovanja...itd.. Ko pride k nam si ne umije rok, se pravi da kar s takimi (zame umazanimi) previja... A zelo pretiravam, da to moti? Pa ne me napast, da je to večni problem snaha-tašča...!!! Drugače se dobro razumemo!!!(no,malo sem se morala razpisat)... No, očitno se ne razumete tako dobro. Saj si sama napisala, da te skoraj nič ne upošteva, če ji kaj naročiš. Mislim, da je tole umivanje pred previjanjem le ena pika na i. Osebno bi me bolj motilo,če bi z umazanimi rokami šarila po kuhinji crkljala in na splošno prijemala celega malega dojenčka in ne le njegove rite. Bi me pa motilo, če me ne bi upoštevala. Higienski minimumi so od posameznika različni in razvlečeni v vse možne ekstreme. Poštimajte medsebojno spoštovanje želja, pa bo vse dobro. Mogoče se tašča niti ne zaveda, kaj tebe v bistvu moti ( ker te ne upošteva v večini kot praviš) in se ob tvojem opozarjanju , da naj si umiva roke počuti kot zadnja umazanka.
|
|
|
|