RIJA* -> RE: Nasilje v šolah (19.12.2014 23:33:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: patrino Če z vzgojiteljico ni nič- se obrneš na predstavnika sveta staršev v skupini- naslednji korak vodstvo vrtca ( ter nedolžna grožnja, da naj ukrepajo korektno in hitro, če ne boš poklicala novinarje), ministrstvo , prijava na inšpektorat. Lahko si prepričana, da se gre vodstvu vrtca toliko za publiciteto, da bi se ob omembi negativne objave o njihovem vrtcu v medijih- hitro zadeva uredila. na predstavnika sveta staršev sem se v prvi fazi, ker sem bila to jaz [sm=smiley36.gif] ampak v naših vrtcih so predstavniki sveta staršev zgolj figure, ki pač morajo biti po zakonu in to je vse.... novinarja? pa ti si še bolj polna humorja, kot zgledaš [sm=jezicek.gif] patrino, kaj bi delali dramo: če še samo enkrat slišim, da si se dotaknil mojega Franceljna...je pa res, da znam strašno hudo pogledat [sm=jezicek.gif] včasih ni treba komplicirat.....no, eni pač ne morete mimo tega.....mamo pač različne gene[sm=smiley36.gif] O ljubi Jezus. kaj si jim pa dala, da so te predlagali oz. izvolili?Ti naj bi bila glava in razum staršev, razumeš? Eh- kaj se trudim- zagotovo ne. Če bi, se ti ne bi zdelo obračunavanje z otročkom za ovinkom , nekaj normalnega. v bistvu jim nisem dala nič, so me pa izvolili soglasno, ja, po tvoje še večji trotli, ker se ko je treba, postavim za zadeve in povem, jasno in glasno...ne pa za hrbtom. a tebe pa nikoli niso[sm=smiley13.gif]?
|
|
|
|