Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 18:32:49
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Lili ( Lahko tudi Mateyka), saj ti ne bo vzelo preveč časa, da boš poiskala zadevščino, kjer sem to počela- kajne? Ne vem koliko časa mi bo vzelo, iskala je pa ne bom....glede na to, da o metulj veš vse, da se "dela invalida", na podlagi starih tem, ti ne bi smel biti problem iti prebrat tudi tvoje stare poste..... Če pa si to napisala z namenom, da me grdo oblatiš, potem, bova pa o tem še kakšno resno spregovorili. A ti to slučajno groziš.....?
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 18:53:47
|
|
|
|
Stanislava_
|
S čim je treba pošpricat, da bo zrak lepše dišal?
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 19:13:37
|
|
|
|
liliana
|
Z lepimi besedami, dobro mislijo, lepim verzom........ v glavnem z nečim, kar se ne da kupiti......
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 19:37:46
|
|
|
|
Stanislava_
|
Večna luč naj vam sveti, tako in drugače.
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 19:41:05
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino Lili ( Lahko tudi Mateyka), saj ti ne bo vzelo preveč časa, da boš poiskala zadevščino, kjer sem to počela- kajne? Ne vem koliko časa mi bo vzelo, iskala je pa ne bom....glede na to, da o metulj veš vse, da se "dela invalida", na podlagi starih tem, ti ne bi smel biti problem iti prebrat tudi tvoje stare poste..... Če pa si to napisala z namenom, da me grdo oblatiš, potem, bova pa o tem še kakšno resno spregovorili. A ti to slučajno groziš.....? Veš Lili, če imaš jajca tako zelo grdo nekoga oblatiti, moraš imeti jajca tudi zato, da to blatenje podkrepiš z dokazi in ga spremeniš v resnico. Kot sem rekla, če je bilo kdaj res tako, se bom nemudoma opravičila, v nasprotnem primeru si to dolžna ti meni. Samo za to moraš spet imeti jajca veš?
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 19:41:29
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Večna luč naj vam sveti, tako in drugače. In to čim dlje, ker nas je v bistvu kar razgibano brati.......
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 19:44:44
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Veš Lili, če imaš jajca tako zelo grdo nekoga oblatiti, moraš imeti jajca tudi zato, da to blatenje podkrepiš z dokazi in ga spremeniš v resnico. Kot sem rekla, če je bilo kdaj res tako, se bom nemudoma opravičila, v nasprotnem primeru si to dolžna ti meni. Samo za to moraš spet imeti jajca veš? Potem pa, glede na to, da ti spomin super dela, pokaži ta svoja jajca in se opraviči.....bodi načelna in se opraviči brez javnih dokazov.....saj sama veš, kaj si pisala.....
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 19:50:08
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Večna luč naj vam sveti, tako in drugače. In to čim dlje, ker nas je v bistvu kar razgibano brati....... Ja , kar nekaj poživitev je zadnje čase
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 19:53:46
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: liliana Veš Lili, če imaš jajca tako zelo grdo nekoga oblatiti, moraš imeti jajca tudi zato, da to blatenje podkrepiš z dokazi in ga spremeniš v resnico. Kot sem rekla, če je bilo kdaj res tako, se bom nemudoma opravičila, v nasprotnem primeru si to dolžna ti meni. Samo za to moraš spet imeti jajca veš? Potem pa, glede na to, da ti spomin super dela, pokaži ta svoja jajca in se opraviči.....bodi načelna in se opraviči brez javnih dokazov.....saj sama veš, kaj si pisala..... Sama vem, da se nikoli nisem delala norca iz invalidov. Zato se mi zdi tvoje govorjenje še toliko grše. Nizkotnejše. Lahko bi mi naprtila marsikaj drugega, kar bi bilo bližje resnici. Tega pač ne. Zato se mi zato ni potrebno opravičevati. Kdaj se boš pa ti?
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 19:57:57
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: patrino Hja, no kar tolaži se . te nisem opazila zraven, da lahko sodiš o reakciji. Na vsak način si hotela dekletu kupit parfum pa konec. ja, halo! to je bil point objave posta. al ti tega nisi dojela Pri tem te ni oviralo to, da se sama očitno ne spoznaš na njih ( če ne ne bi tule gor spraševala) ti pa še manj, glede na popolno neuporabnost tvojih odgovorov. ...sama preferiraš moške parfume, ne veš, kakšen vonj je všeč obdarovanki... kot ponavadi, slabo bereš. ni čudno, da potem ne moreš dati relevantnega komentarja. ...tarraaaaaa še nič ne vohaš Dol padeš. ... a moja invalidnost je teb zabavna? ti ne bi bla, če bi jo ti imela. Seveda ni dvoma , da si kupila fensi šmensi parfum. Neka se vidi razkoš očitno ti vidiš poanto dragega parfuma samo v tem. I pitty you. Bog ti požegnaj. ne vem, kaj naj bi to pomenilo. O kristus Metulj tole bo ja. Vohalna invalidnost. Kakor že- ponavljam- naj ti Bog požegna izbiro darila- kaj to pomeni pa sama odkrij
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:10:43
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Sama vem, da se nikoli nisem delala norca iz invalidov. Zato se mi zdi tvoje govorjenje še toliko grše. Nizkotnejše. Lahko bi mi naprtila marsikaj drugega, kar bi bilo bližje resnici. Tega pač ne. Zato se mi zato ni potrebno opravičevati. Kdaj se boš pa ti? kaj je patrino, lastni hamer te je po glavi treščil?
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:11:42
|
|
|
|
mateyka
|
se razburja kot njen drugi jaz - Lukkec
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:12:16
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino e imaš jajca tako zelo grdo nekoga oblatiti, moraš imeti jajca tudi zato, da to blatenje podkrepiš z dokazi in ga spremeniš v resnico. a daj, kaj ne poveš?
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:22:48
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Sama vem, da se nikoli nisem delala norca iz invalidov. Zato se mi zdi tvoje govorjenje še toliko grše. Nizkotnejše. Lahko bi mi naprtila marsikaj drugega, kar bi bilo bližje resnici. Tega pač ne. Zato se mi zato ni potrebno opravičevati. Kdaj se boš pa ti? Za kaj....?
< Sporočilo je popravil liliana -- 22.12.2014 20:23:06 >
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:24:58
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino Sama vem, da se nikoli nisem delala norca iz invalidov. Zato se mi zdi tvoje govorjenje še toliko grše. Nizkotnejše. Lahko bi mi naprtila marsikaj drugega, kar bi bilo bližje resnici. Tega pač ne. Zato se mi zato ni potrebno opravičevati. Kdaj se boš pa ti? Za kaj....? Za blatenje, natolcevanje, obtoževanje po krivem, laganje, ...za brezjajčnost, ker ne priznaš, da si iz dolgega časa name zlila grdo greznico v obliki nesramne obtožbe??Mogoče kaj od tega?
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:27:48
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: patrino Hja, no kar tolaži se . te nisem opazila zraven, da lahko sodiš o reakciji. Na vsak način si hotela dekletu kupit parfum pa konec. ja, halo! to je bil point objave posta. al ti tega nisi dojela Pri tem te ni oviralo to, da se sama očitno ne spoznaš na njih ( če ne ne bi tule gor spraševala) ti pa še manj, glede na popolno neuporabnost tvojih odgovorov. ...sama preferiraš moške parfume, ne veš, kakšen vonj je všeč obdarovanki... kot ponavadi, slabo bereš. ni čudno, da potem ne moreš dati relevantnega komentarja. ...tarraaaaaa še nič ne vohaš Dol padeš. ... a moja invalidnost je teb zabavna? ti ne bi bla, če bi jo ti imela. Seveda ni dvoma , da si kupila fensi šmensi parfum. Neka se vidi razkoš očitno ti vidiš poanto dragega parfuma samo v tem. I pitty you. Bog ti požegnaj. ne vem, kaj naj bi to pomenilo. O kristus Metulj tole bo ja. Vohalna invalidnost. Kakor že- ponavljam- naj ti Bog požegna izbiro darila- kaj to pomeni pa sama odkrij Stanislava- sem že rekla: Metulj ne velja. Metulj se v različne "invalidnosti" rada zateka kadar ji to pride prav in ( k njeni sreči) ni invalid. Zato je tvoje citiranje brezpredmetno.
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:30:24
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: patrino e imaš jajca tako zelo grdo nekoga oblatiti, moraš imeti jajca tudi zato, da to blatenje podkrepiš z dokazi in ga spremeniš v resnico. a daj, kaj ne poveš? Rija- ti tega ne razumeš- tako kot ne boš nikoli želela priznati in razumeti, da tvoje obračunavanje z otrokom ni bilo humano. Za obračunavanje z otrokom pač ne rabiš jajc.
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:32:31
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka se razburja kot njen drugi jaz - Lukkec Ljuba Mateyka- kdaj boš izpljunila svoj konkretni odgovor na moje vprašanje? Verjetno nikoli. Jaz sem ti lepo vljudno odgovorila. Pri tebi sem pa tako navajena, da ko je treba kaj konkretnega izpljuniti- hvataš krivine ali skriješ glavo v krtino
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:35:59
|
|
|
|
patrino
|
Hja no sedaj moram pa dol- če bom čakala na odkrite in iskrene odgovore, bom očitno stara čez 50. Izmikanja , motoviljenja v prazno in prikrivanja grehov nekaterih imam pa za danes dovolj
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 20:58:28
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Za blatenje, natolcevanje, obtoževanje po krivem, laganje, ...za brezjajčnost, ker ne priznaš, da si iz dolgega časa name zlila grdo greznico v obliki nesramne obtožbe??Mogoče kaj od tega? Dokaži ti, da sem delala kaj od tega.... ker zgolj tvoja beseda ne pomeni nič več kot moja.......
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 21:00:23
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Hja no sedaj moram pa dol- če bom čakala na odkrite in iskrene odgovore, bom očitno stara čez 50. Izmikanja , motoviljenja v prazno in prikrivanja grehov nekaterih imam pa za danes dovolj A se spet za nekaj mesecev poslavljaš......? Potuhnjenka ena.......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2014 21:44:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 21:58:43
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: mateyka se razburja kot njen drugi jaz - Lukkec Ljuba Mateyka- kdaj boš izpljunila svoj konkretni odgovor na moje vprašanje? Verjetno nikoli. Jaz sem ti lepo vljudno odgovorila. Pri tebi sem pa tako navajena, da ko je treba kaj konkretnega izpljuniti- hvataš krivine ali skriješ glavo v krtino spin patrino, spin - zavrti se v svoji bipolarnosti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2014 22:02:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Parfum za 18-letnico... 22.12.2014 22:20:12
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: patrino Hja, no kar tolaži se . te nisem opazila zraven, da lahko sodiš o reakciji. Na vsak način si hotela dekletu kupit parfum pa konec. ja, halo! to je bil point objave posta. al ti tega nisi dojela Pri tem te ni oviralo to, da se sama očitno ne spoznaš na njih ( če ne ne bi tule gor spraševala) ti pa še manj, glede na popolno neuporabnost tvojih odgovorov. ...sama preferiraš moške parfume, ne veš, kakšen vonj je všeč obdarovanki... kot ponavadi, slabo bereš. ni čudno, da potem ne moreš dati relevantnega komentarja. ...tarraaaaaa še nič ne vohaš Dol padeš. ... a moja invalidnost je teb zabavna? ti ne bi bla, če bi jo ti imela. Seveda ni dvoma , da si kupila fensi šmensi parfum. Neka se vidi razkoš očitno ti vidiš poanto dragega parfuma samo v tem. I pitty you. Bog ti požegnaj. ne vem, kaj naj bi to pomenilo. O kristus Metulj tole bo ja. Vohalna invalidnost. Kakor že- ponavljam- naj ti Bog požegna izbiro darila- kaj to pomeni pa sama odkrij Stanislava- sem že rekla: Metulj ne velja. Metulj se v različne "invalidnosti" rada zateka kadar ji to pride prav in ( k njeni sreči) ni invalid. Zato je tvoje citiranje brezpredmetno. A jo poznaš
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?