Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2014 20:26:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 20:36:54
|
|
|
|
liliana
|
A si ti na malo daljši in izviren način opisala "brez besed".....?
|
|
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 20:38:31
|
|
|
|
malaMravljica
|
liliana, .. jaz bi rekla, da v drugih EU drzavah ne izpuscajo iz zapora kar tko, sem hotla rect na lepe oci, pa bom na plesasto glavo rajsi rekla.
|
|
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 20:38:34
|
|
|
|
Stanislava_
|
Dedek Mraz je še živ.
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 20:53:41
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* U, lej Petea, tvoje učne ure so se obnesle. Lili je prilepila slikico, še Patrino se nauči citirat in lahko podeliš spričevala . In spet imamo pravno državo, juhej, zdaj lahko mirno zaspim. Ankica- mi lahko poveš kaj je narobe z mojim citiranjem?
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2014 20:57:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2014 20:59:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 20:59:36
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* U, lej Petea, tvoje učne ure so se obnesle. Lili je prilepila slikico, še Patrino se nauči citirat in lahko podeliš spričevala . In spet imamo pravno državo, juhej, zdaj lahko mirno zaspim. Ankica- mi lahko poveš kaj je narobe z mojim citiranjem? Ankica ne bo odgovorila......ona sedaj mirno spi, ker je pomirjena.....ko je pravo v Sloveniji začelo delovati in si ti po nekaj letih začela citirati.......jaz pa po nekaj letih sliko objaviti.....torej je petei uspelo praktično nemogoče, tako kot ustavnemu sodišču......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2014 21:01:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:02:19
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* U, lej Petea, tvoje učne ure so se obnesle. Lili je prilepila slikico, še Patrino se nauči citirat in lahko podeliš spričevala . In spet imamo pravno državo, juhej, zdaj lahko mirno zaspim. Ankica- mi lahko poveš kaj je narobe z mojim citiranjem? Ankica ne bo odgovorila......ona sedaj mirno spi, ker je pomirjena.....ko je pravo v Sloveniji začelo delovati in si ti po nekaj letih začela citirati.......jaz pa po nekaj letih sliko objaviti.....torej je petei uspelo praktično nemogoče, tako kot ustavnemu sodišču...... Torej, če še niste pisale dedku Mrazu - pišite mu.
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:05:47
|
|
|
|
liliana
|
|
|
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:08:27
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Oprosti, no, malo spoštovanja prosim. To je popolnoma resen predlog, skladen z veljavnimi pravnimi normami.
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:17:06
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* U, lej Petea, tvoje učne ure so se obnesle. Lili je prilepila slikico, še Patrino se nauči citirat in lahko podeliš spričevala . In spet imamo pravno državo, juhej, zdaj lahko mirno zaspim. Ankica- mi lahko poveš kaj je narobe z mojim citiranjem? Uau, pa res. Se posipam s pepelom . Dan je res poln presenečenj. Pa pravno državo smo dobili nazaj. Ankica, provokacija je čisto brezpredmetna in brezvezna. Glede mojega citiranja, sva enkrat že razčistili. Nikar ne sedaj name, kajti, ne želim zopet poslušati tvojega "nič kriva, nič dolžna" jokanja, če ti bom vrnila v istem stilu.
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:18:33
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* U, lej Petea, tvoje učne ure so se obnesle. Lili je prilepila slikico, še Patrino se nauči citirat in lahko podeliš spričevala . In spet imamo pravno državo, juhej, zdaj lahko mirno zaspim. Ankica- mi lahko poveš kaj je narobe z mojim citiranjem? Uau, pa res. Se posipam s pepelom . Dan je res poln presenečenj. Pa pravno državo smo dobili nazaj. Ankica, provokacija je čisto brezpredmetna in brezvezna. Glede mojega citiranja, sva enkrat že razčistili. Nikar ne sedaj name, kajti, ne želim zopet poslušati tvojega "nič kriva, nič dolžna" jokanja, če ti bom vrnila v istem stilu. Kar pogumno. Zdaj ponovno dihamo v pravni državi.
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:22:22
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* U, lej Petea, tvoje učne ure so se obnesle. Lili je prilepila slikico, še Patrino se nauči citirat in lahko podeliš spričevala . In spet imamo pravno državo, juhej, zdaj lahko mirno zaspim. Ankica- mi lahko poveš kaj je narobe z mojim citiranjem? Uau, pa res. Se posipam s pepelom . Dan je res poln presenečenj. Pa pravno državo smo dobili nazaj. Ankica, provokacija je čisto brezpredmetna in brezvezna. Glede mojega citiranja, sva enkrat že razčistili. Nikar ne sedaj name, kajti, ne želim zopet poslušati tvojega "nič kriva, nič dolžna" jokanja, če ti bom vrnila v istem stilu. Kar pogumno. Zdaj ponovno dihamo v pravni državi. Ne , ne bom, ker me je že kar izučilo, da Ankica rada meče kosti, ko pa ji kdo pove ta svoje, je pa najmanj devica z Jezusom v naročju. Verjetno jo zopet moti, ker nisem v vsem pokimala Ronji in je prešla v tihi desant.
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:24:00
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* U, lej Petea, tvoje učne ure so se obnesle. Lili je prilepila slikico, še Patrino se nauči citirat in lahko podeliš spričevala . In spet imamo pravno državo, juhej, zdaj lahko mirno zaspim. Ankica- mi lahko poveš kaj je narobe z mojim citiranjem? Uau, pa res. Se posipam s pepelom . Dan je res poln presenečenj. Pa pravno državo smo dobili nazaj. Ankica, provokacija je čisto brezpredmetna in brezvezna. Glede mojega citiranja, sva enkrat že razčistili. Nikar ne sedaj name, kajti, ne želim zopet poslušati tvojega "nič kriva, nič dolžna" jokanja, če ti bom vrnila v istem stilu. Kar pogumno. Zdaj ponovno dihamo v pravni državi. Ne , ne bom, ker me je že kar izučilo, da Ankica rada meče kosti, ko pa ji kdo pove ta svoje, je pa najmanj devica z Jezusom v naročju. Verjetno jo zopet moti, ker nisem v vsem pokimala Ronji in je prešla v tihi desant. Popolnoma v skladu s časom sta. Tudi moj dedek Mraz se globoko strinja.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2014 21:30:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:31:21
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Ja pa madona no, heca ne razumeš? Nasploh, važno, da imamo pravno državo nazaj. Menda se ne hecaš s tem?
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:34:16
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* U, lej Petea, tvoje učne ure so se obnesle. Lili je prilepila slikico, še Patrino se nauči citirat in lahko podeliš spričevala . In spet imamo pravno državo, juhej, zdaj lahko mirno zaspim. Ankica- mi lahko poveš kaj je narobe z mojim citiranjem? Uau, pa res. Se posipam s pepelom . Dan je res poln presenečenj. Pa pravno državo smo dobili nazaj. Ankica, provokacija je čisto brezpredmetna in brezvezna. Glede mojega citiranja, sva enkrat že razčistili. Nikar ne sedaj name, kajti, ne želim zopet poslušati tvojega "nič kriva, nič dolžna" jokanja, če ti bom vrnila v istem stilu. Kar pogumno. Zdaj ponovno dihamo v pravni državi. Ne , ne bom, ker me je že kar izučilo, da Ankica rada meče kosti, ko pa ji kdo pove ta svoje, je pa najmanj devica z Jezusom v naročju. Verjetno jo zopet moti, ker nisem v vsem pokimala Ronji in je prešla v tihi desant. Ja pa madona no, heca ne razumeš? Nasploh, važno, da imamo pravno državo nazaj. Oh, seveda ga , samo ponavadi ko je na tvoj in ne na moj račun. Samo žal, ga tudi ti takrat ne, tako, da se medve bolj malo hecava
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2014 21:39:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:40:47
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Ja pa madona no, heca ne razumeš? Nasploh, važno, da imamo pravno državo nazaj. Menda se ne hecaš s tem? S čim? Pravno državo? Ne. Z absurdnostjo situacije ja. Včasih je smeh vse, kar ostane..... In kaj te je danes pripeljalo do absurda?
< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 12.12.2014 21:41:13 >
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:45:03
|
|
|
|
nejcko
|
Lepo je videti ljudi srečne. Nekako paše v ta predbožični čas.
|
|
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 21:48:31
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Lepo je videti ljudi srečne. Nekako paše v ta predbožični čas. Vsaj en realen komentar.
|
|
RE: Kar naenkrat imamo spet pravno državo 12.12.2014 22:30:22
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana A so Krkoviča in one na Finskem in v Avstriji tudi izpustili iz zapora......? Oni na Finskem čakajo na drugo stopnjo, tisti v Avstriji so še vedno na hladnem, Krkovič pa ni pomemben predstavnik opozicijske stranke in demokracija ne bo nič ogrožena, če ne bo spal doma. Sploh pa, vsega tega veselja čisto nič ne razumem. US samo postopa skrajno previdno. Predvsem pa, če bi bila jaz ustavni sodnik, me ne bi ravno pretirano veselilo, če na twiterju objavljajo odloćitve vnaprej in če zdaj brez sence dvoma na veliko razlagajo kakšna bo končna odločitev US, ko v tem trenutku tega še US ne ve oziroma ne bi smelo vedeti.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?