Tamara81 -> RE: Avgustovke 2015 (25.8.2015 10:45:37)
|
O ja, tole s krči je kar pestro - lahko doktoriraš zraven, pa še nisi dovolj pameten. Mi smo jih imeli pri prvi hčerki, ne spomnim se točno, kdaj so se začeli, vem pa, da niso trajali le 2 ali 3 mesece (kot naj bi) pač pa skoraj 6 :( Pomagalo ji je, da si jo nosil, ji masiral trebuščka, jo tolažil... morda kake kapljice kdaj (omejen čas), poskušala sem tudi z izločanjem stvari iz prehrane, pa ni bili kakega večjega efekta. Pri drugi, ki načeloma ni imela "rednih" krčev, pa sem opazila, da ji kakšna hrana (npr. s preveč čebule) ni ustrezala (jo je potem napenjalo) in sem se le pri tistih stvareh, za katere sem ugotovila, da ji ne pašejo "nazaj držala". Drugače pri meni nič novega (žal tudi to, da bi s službo že končala še ne), včeraj sem imela CTG, ki ga je ginekologinja komentirala kot lep CTG - šolski primer tega, kako naj bi izgledal (ko še ne želimo, da se kaj začne), tako da naj bi se dojenček še dobro počutil v meni in bomo (upam) počakali torej na rok (oz. petkov sprejem v P). Se mi samo zdi ali so avgustovčki še vedno le fantje? Meni jih sedaj tudi čedalje več pravi, da bo tokrat (pa res:) fant...
|
|
|
|