Ninči87 -> RE: Avgustovke 2015 (18.8.2015 11:56:32)
|
Živjo punce. Tako sem bila zasedena, da ste najbrž ugotovile, da sem že rodila. Imam čudovitega fantka, Nik mu je ime, težak 3750 g in velik 53 cm. torej, v petek sem šla na redni pregled. En dan prej mi je trikrat po par kapljic odtekla plodovnica, vendar nisem bila sigurna, če je, ker je res bilo samo par kapljic. Torej, v petek sem imela pregled ob 10. uri, na CTGju so se risali prvi popadki, povedala sem, da se mi zdi, da mi je prejšnji dan kapljala plodovnica. Naredili so test in ugotovili, da je res bila plodovnica, zato so me sprejeli v porodnišnico ob 12. uri, da sem takoj dobila antibiotik, ker je bilo že več kot 12 ur od razpoka. Popadki so se že kar začenjali, vendar me niso odpirali, še vedno sem bila odprta samo 1 cm. Pri enem od pregledov ginekologinje (ob 15. uri), mi je pa v veliki količini odtekla plodovnica. Po petih minutah so se začeli močni popadki, ki pa me kljub temu niso odpirali. Zato so se odločili ob 17. uri za umetne popadke. Ti so bili zelo intenzivni in so tudi začeli odpirati, naprej iz 1 cm na 3 cm, nato pa kar že na 8 cm. Pri 10 cm je sledil 5 minutni iztis in ob 23.00 sem že držala svojo štručko v rokah. [sm=duda.gif] Sedaj sva z malčkom že doma in moram rečt, da sem presrečna. [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] [sm=duda.gif]
|
|
|
|