Tamara81 -> RE: Avgustovke 2015 (3.8.2015 13:39:17)
|
Živjo Ninči 87, glede tega, da bi odtekala plodovnica sem tudi jaz povprašala ginekologinjo in je rekla, da je sicer to možno, vendar zelooooo redko, pa še, da potem ne neha in po moje tako ni panike, če počakaš do naslednjega pregleda pri ginekologinji (verjetno so zdaj vsak teden ali še pogosteje), da ona preveri (npr. tudi z UZ ali je količina plodovnice primerna). Ko pa ti voda odteče (tisto močno) pa zagotovo veš, da je to-to, ker se res kar ulije (vsaj pri meni se je)... Kar se popadkov tiče, verjetno jih sicer spet čutimo in doživljamo vsaka drugače - jaz načeloma nisem imela bolečih mentruacij, tako da bi težko rekla, da je podobno, umetni mi "niso prijeli" (v prvi nosečnosti), naravne pa sem imela v drugi nosečnosti cca. 12 ur na 2 minuti, s tem, da najprej ni bilo nič posebnega - morda res bolj kot neko otrdevanje trebuha, morda ščipanje, nato zadnjih nekaj ur pa kot močnejša bolečina, ki pride in mine - najtežje pri vsem (je bilo vsaj meni) je to, da toliko časa redno vse skupaj traja (12 ali več ur) in da si od tega izmučen (midva sva šla sredi noči - če še ni hudo - s popadki - predlagam, da se doma skušate še malo spočiti in potem šele it v porodnišnico)... Pol ti pa še povedo, da si se uspela odpret v vseh teh urah z vsemi temi popadki za slabe 3 cm :( Kakorkoli, želim vam prijetno prodno izkušnjo in da vas prihajajoča vročina ne bi preveč dajala... Mi bomo skušali pobegnit v hladnejše kraj e :) Lp!
|
|
|
|