|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
21.1.2015 9:05:39   
MiniOlivia
brbr71 naj ti čim prej posije sonček, saj pride za vsakim dežjem!

jesse16, kokr vem so naši user posted image na varnem in ker še imajo dovolj prostora se mi zdi, da ni panike. Bi pa mene tudi skrbelo! Itak imaš pa danes pregled, hvala bogu ane? user posted image

lostan, sem iz Celja in sem pred štirimi leti (bo točno v soboto!) rodila v celjski porodnišnici, izredno zadovoljna z vsem, brez pripomb, niti nobena moja prijateljica ni imela nobenih težav. user posted image

Oh, ste me kar pomirile, ko ste razložile za glavobole, tudi sama jih imam par dni in še tole ... tudi pri meni se počasi, počasi umirjajo slabosti.

Povejte mi še koliko kave spijete čez dan? Jst sm ful kavoman in komaj zdržim samo z jutranjo! user posted image

Lepo se imajte in poročajte kako je bilo na nuhalni, jst jo imam v petek! Živčna, a komaj čakam.

< Sporočilo je popravil MiniOlivia -- 21.1.2015 9:06:39 >

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 576
21.1.2015 9:28:21   
JozicaH
Pozdravljene, po dooolgem času. Vmes enkrat sem napisala cel roman, a je zaštekal internet potem pa nisem imela volje še enkrat pisat...

Skratka, jaz sem imela pregled nuhalne svetline pri dr. Levak-ovi v Velenju, rezultati NS so super, čakam še izvide DHT in jutri grem po kombiniran rezultat, A je rekla, da so rezultati NS tako dobri, da če bo res DHT zelooo slab lahko zadeve malo poslabša. Zelo zadovoljna sem tudi z zdravnico, res si je vzela čas, vse razložila oz. vse in še več. Tako da mi je padla skala z ramen, zdaj mi je res lažje, čeprav se zavedam, da vedno lahko gre kaj narobe, a o tem ne bom razmišljala.

brbr71, upam, da bo vse dobro, če zdaj ne pa naslednjič... Objem...

jesse16 tudi jaz mislim, da so naši mišeki mali na varnem, nevaren bi bil kak res hud udarec v trebuh. Ti pa, kolikor si predstavljam, si zletela na rit :) Pa drugače vse ok, te kaj drugega boli? (aja, ti tu odgovorim, moj voziček Peg Perego GT3 se je na makedamu dobro obnesel, ajd, ne gre kot po asfaltu, ampak ne šteka, nekaj rukerjev ublaži, je pa tako mišljen kot"terenc" ta voziček.

Aja, še podatki za seznamček: pdp 7.8.2015, 3. nosečnost, imamo eno punčko doma, verjetno pa bo tokrat fantek, sem pa iz Velenja

In tudi jaz grem tokrat verjetno v Celje rodit in ste me malo pomirile. Kako pa so kaj naklonjeni naravnemu porodu? Ali hitro dajo umetne (v Ljubljani so mi jih hitro dali, da ne bo predolgo trajalo... ajoj)? Ali počakajo s prerezom popkovine? Kolikor pa sem gledala je pa otroček 24 ur na dan z mamico, a ne?

Glede splošnega počutja pa sem veliko bolje... slabosti so minile, glede utrujenosti je malo bolje, mogoče tudi, ker sem se malo disciplinirala in hodim prej spat. Edino dojke so še vedno občutljice, vedno večje...
Kava... če sem res čisto adijo si po jutranji privoščim še eno rahlo opoldan. Pa se morem kar nazaj držat drugače. Si skuham kak zeleni čas, ni to to, je pa boljše kot nič.

< Sporočilo je popravil JozicaH -- 21.1.2015 9:29:42 >

(odgovor članu MiniOlivia)
Neposredna povezava do sporočila: 577
21.1.2015 10:15:44   
lostan
Punce,hvala za odgovore! Ja,tudi mene ste kar pomirile user posted image ,NS nestrpno pričakujem jutr pri dr.Strahovi...vam poročam..uživajte v nosečnosti user posted image

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 578
21.1.2015 11:18:28   
MiniOlivia
JozicaH meni niso hitro dali umetnih, kljub temu, da sem ležala pri njih 24 ur s svojimi (zelo rahlimi, voda mi še ni odtekla in bila sem 9 dni čez rok), sem pa na koncu rodila s carskim tako, da za popkovino ne vem :)
Ja, dete je 24 ur na dan z mamico, so me pa prvo noč vprašale, če mi jo vzamejo, da se naspim, ker sem rodila ponoči in sem rekla ja, pa mi je tudi za podojit niso prinesle. Sem bila hvaležna, ker v bistvu nisem tri dni trdno spala.

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.1.2015 12:37:04   
metuljcica1
Jaz imam nuhalno drugi teden v februarju, pred tem imam se pregled pri svoji gin.v zacetku februarja. Vam nuhalno delajo z vaginalnim UZ? Ker sem zasledila, da se dostikrat ne vidi dobro in morajo vaginalni UZ uporabit. Bodo sli ocki zraven na nuhalno?

Se nekaj me zanima user posted image dht test (sem zasledila je doplacilo 55€), to se naceloma dela zadnji cas v 11T? In reces kar svoji ginekologinji, tako da ti tam odvzamejo ali lahko tudi na nuhalni? Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 580
21.1.2015 12:46:42   
JozicaH
DHT je nad 35 let na napotnico. Prej verjetno samoplačniško. Mora pa se vzeti kri za DHT na dan nuhalne ali pregleda, ker se gleda količina hormonov glede na velikost ploda. Moja G mi recimo DHT ni niti omenila, dr. Levakova (oz. sestra) na nuhalni pa mi je sama napisala napotnico za odvzem krvi in sem šla potem po pregledu še v laboratorij in grem jutri po izvide DHT in bo skombinirala oba ter vpisala v materinsko. ...tako je bilo meni razloženo. Nisem pa ne zahtevala ne vedela nič o DHT.

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 581
21.1.2015 13:04:52   
metuljcica1
Hvala. Bom na pregledu rekla moji ginekologinji, ter si verjetno placala. Ce mi pa sedaj ne bo delala UZ bom pa pocakala do nuhalne in tam omenla.

A so pa kateri na nuhalni ze povedali (sicer manj zanesljivo) spol. Menda se ga na morfologiji vidi celo bolje kot nato v nosecnosti user posted image . Nek sesti cut mi pravi, da bo puncka. Vendar pustimo casu cas, samo da bo zdravo.user posted image

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 582
21.1.2015 13:22:59   
JozicaH
Meni je na NS povedala, pri 12t1d velikem otročku, da se vidi en grebenček, da je spol mogoče dokaj zanesljivo določiti "šele" pri 12t5d, ampak da imajo punčke to običajno malo drugače... medtem ko mi je pri prvi nosečnosti moja G skoz govorila, da ni videti, da bi bil fantek in nikoli ni rekla, da je punčka (in potem tudi je bila). Je pa verjetno odvisno od G, kaj bo upal povedat in kaj ne, ker starši tako radi zagrabimo tudi "mogoče, lahko da bo, ni 100%" da včasih raje ne povejo, dokler ni 100% videti.

Naš očko ni šel zraven na pregled, ker je ravno delal in ni mogel vzet fraj. Če bi bil doma, bi šel. Nič hudega, sva doma pogledala slikice in filmčke. Je imel pa on zelo močan občutek, da bo fant in tudi moja hči ppravi, da je fantek in da bo dobila bratca in zgleda, da je tako :)

< Sporočilo je popravil JozicaH -- 21.1.2015 13:25:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 583
21.1.2015 13:37:31   
metuljcica1
Jaz bom tudi nekje na zacetku 12T na NS. Ja menda, ce vidijo da je fantek imajo manj moznosti da narobe napovejo, kot pri punckah user posted image .
Moj bo verjetno sel na NS, je sam rekel. user posted image Skratka bodo dolgi ti tedni do NS. Po NS bova povedala za nosecnost, zaenkrat se uspeva "skrivat". user posted image

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 584
21.1.2015 13:58:30   
mamika25
Dan!
Končno je prišel tudi moj dan in UZ! Zjutraj sem videla bibo malo, miga in srček utripa 100/h. Sem vesela, čist ganjena. user posted image Sicer je dete 1 teden manjše od mojih izračunov, PDP-ja mi sicer ni popravljala, je rekla, da naj počakamo na NS, ki jo imam 12.2. (takrat bom 12/13 tednov). NS bom imela v Postojni in že komaj čakam. Pri drugem otroku so že na NS (12.teden) videli, da je fant, upam, da se bo zdaj tudi videlo. Drugače pa mi je čisto vseeno kaj bo, ker imam doma že parček. Za nosečnost bom tudi jaz povedala šele po NS, ali pa še kasneje - odvisno... Lepo vas pozdravljam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 585
21.1.2015 15:59:24   
deklica30
JozicaH, jaz sem tudi bila na nuhalni v pon. (19.1.) pri Levakovi, bila sem v 12t in 5 dni, pa mi ni znala povedati spola, se ni videlo. Torej tebi ga tudi ni? Potem sem pa doma sama pogledala slikce in filmčke in si jih dala na počasen posnetek in se mi zdi da sem vidla dve bunkici, tud prjatlca je isto vidla. Tako, da pri naslednjem pregledu čez en mesec upam, da se ne bo tako skrival!
DHT test sem tudi jaz naredila in jih je skupaj dala s nuhalno in rezultati so bili odlični.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 586
21.1.2015 16:22:00   
špela007
Lep pozdrav, pa se oglašamo še mi, včeraj smo imeli NS, sicer sem še dala kri za DHT in še čakamo izvide, zaenkrat so rezultati zadovoljivi, upam pa da se še izboljšajo. Najvišjo NS sem imela izmerjeno 2,1mm kar ni tako zelo super ampak tveganje je 1:2800, tako da ni zelo slabo, lahko pa bi bilo bolje. Izvedeli pa smo da imamo fanteka in očka je bil presrečenuser posted image
Drugače pa je pregled zelo zanimiv, saj vidiš otročka kako se obrača in premika, naš junak se je kar stran obračal in nam ritko kazal user posted image
Zanima me koliko mm NS so namirili vam ki imate rezultate super? ker vse kar je nad 1,8 naj bi bila povišana NS, seveda se potem štejejo še ostali dejavniki a vseeno me zanima, če mi lahko katera zaupa ta podatek....
Lep dan še naprej, pridno božajte svoje trebuščke in jim vsak dan povejte kaj lepega, naj vedo da so za nas najboljši točno taki kot souser posted image

(odgovor članu deklica30)
Neposredna povezava do sporočila: 587
21.1.2015 17:29:54   
deklica30
Jaz sem imela glede na svoja leta (33):
NT, 1.7mm,
trisomy 21, risk 1:7010
trisomy 18, risk 1:17048
trisomy 13, risk 1:20000

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 588
21.1.2015 17:33:14   
špela007
no,to je res super rezultatuser posted image meni je nekako razložil da mora vpisati najvijšo izmerjeno NS,čeprav ni bila povsod isto, je bila manj......da ni slab rezultat,ampak ker je bilo malo povišano mi je priporočil dht.

(odgovor članu deklica30)
Neposredna povezava do sporočila: 589
21.1.2015 17:50:26   
anonimk22
Pozdravljene še v mojem imenu,
jaz se tudi pridružujem skupini čeprav ne vem če bo res avgusta, rok: 30.8.2015.

Sem pa mlada nosečka, prvič noseča tako da je veliko stvari zame novih. :) Sem na polovici 9 tedna, in iščem odličnoo gin za NS. Gledala sem za Dravlje, ima katera izkušnje od tam?

Hvala.

Lepo bodite,

S.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 590
21.1.2015 18:05:56   
lostan
pozdravljena,anonimk22!
Jaz sem se odločila za dr.Darijo Strah v Domžalah,ker jo tudi sicer poznam..mislim,da je kr ok..user posted image imaš pa res kar nekaj možnosti,tudi v Dravljah,ja..
Jaz imam ravno jutri NS,tako da komaj čakam..upam,da bo vse ok..
Uživajte nosečke v najlepšem obdobju vsake bodoče mamiceuser posted image

(odgovor članu anonimk22)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.1.2015 18:56:35   
jesse16
Živijo user posted image
Evo mene tudi iz pregleda, je vse ok, pridno brcamo in skačemo potrebuščku. Uf sem si kar dahnila.
NS imam v petek v Celju.
Super za vaše preglede, da je bilo vse ok. user posted image
Ampak a zdaj kr vse daste kri za DHT? In ga morate doplačati?
Ker v prvi nosečnosti smo dale kri za DHT samo če je bil res slab razultat ( 1:450 ).

Uživajte grem počivati

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 592
21.1.2015 20:00:42   
Roži_
Dober večer sonosečkeuser posted image user posted image
Čestitam za odlične preglede, res je najlepši trenutek na pregledu, ko vidiš svojega otročka kako lepo miga in srček bije, to je nekaj najlepšega user posted image
Slabosti so minile, dva dni pa čutim potrebo po takem spanju, kot da sem kronično zaspana????? Pa nisem, normalno spim, nič ne delam kaj takega, da bi rekla da sem utrujena, res čudno, no po moje da je vse to del nosečnostiuser posted image
Moj bejbi je v taki akciji sedaj, sem ga poslušala na AS, jaz pa zaspana, kontra,hahahaauser posted image
Lep večer želim vsem in dobre preglede tiste , ki imate v teh dnehuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 593
21.1.2015 20:36:20   
Kara*
Kako lepo je brati lepe novičke user posted image Čestitke vsem za preglede!

Jaz sem imela danes NS in je vse super, tudi spol je namignila, bomo vidli, kaj reče na morfo moja gin ... drgač pa anonimk22, jaz ti priporočam dr. Reševo v dravljah (sem bila pri njej danes), vse pove, pokaže, taka topla oseba je, res je superuser posted image nisem še zasledila, da bi NS delali z vaginalnim uz.
sem pa primerjala rezultate NS s prejšnjima nosečnostima in se mi zdi, da starost kar vpliva na rezultate. sem bila pa tudi danes ful ganjena, solze so mi kar same tekle ... hormončki, hormončki in pa sreča! user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.1.2015 21:33:15   
hasimirka
čestitke za dobre novičke!
NS bom imela v Dravljah pri Pušenjaku (menda ima veliko izkušenj s temi preiskavami), Reševo sem imela na prvem UZ za potrditev nosečnosti, in mi je bila dobra, vzela si je čas, ne vem pa kako je z izkušnjami. NS bom imela pri 12t3d, 8 dni prej pa sem dala (pri njih) kri za DHT, da bodo rezultati skupaj. tako so mi oni rekli. kolikor vem, se DHT dela med 11. in 14. t. tam stane 40€. in partner gre zraven user posted image

< Sporočilo je popravil hasimirka -- 21.1.2015 21:34:23 >

(odgovor članu Kara*)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.1.2015 21:43:42   
JozicaH
deklica30, jaz sem jo vprašala, če mi lahko pove spol, pa je rekla, da bo težko, ker je tako micen (naj bi bil komaj 11t3d), potem je po dolžini ploda videla, da je velik za 12t1d in mi rekla, proti koncu pregleda (prej je tudi imel zavito popkovino okoli ene noge in čez rit), da vidi nek grebenček, ki je pri punčkah malo nižje in malo drugače... Je rekla, da to sploh ni sigurno, ampak da je nekaj videti... Tudi na slikici je nekaj videti... Moram najt posnetke hčerine nuhalne in bom malo primerjala :)

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 596
22.1.2015 8:37:01   
jesse16
Živijouser posted image
Kako ste kaj danes?
Jaz sem se spočila in zdaj mam celo nekaj časa.
Hvala vam včeraj za tolažbo, me je bilo strah kot hudiča pred pregledom. G je takoj naredila UZ in je bilo super videti pikico kako maha pa se premetava. Srček lepo bije. Sem full vesela.

JozicaH hvala za nasvet glede vozička, ga bom pogledala. Kar se CE tiče meni je odtekla voda ob 3 zjutraj, svojih popadkov nisem imela nič, tak da so me ob 8 našopali z umetnimi in sem ob 14:30 rodila. Imela sem super babico, ki mi je skoz hodila masirat presredek. Jaz sem bila resnično zelo zadovlnja z osebjem.

Jutri imam NS. Komi čakam.
V primeru dobrih rezultatov DHT verjetno ne bom delala.  A ste vse šle še na DHT?

Lepo bodite in carjtajte svoje bušije.

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 597
22.1.2015 8:41:04   
jesse16
user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Vanja R, user posted image , user posted image
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted image , user posted image , Ljubljana
12.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
30.8.2015, anonimk22, user posted image , user posted image ,

PRIČAKUJEMO: 
user posted image  
user posted image
14 user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 598
22.1.2015 8:49:31   
MiniOlivia
jesse16 jst imam tudi jutri nuhalno v Celju user posted image Pri komu pa imaš, če ni skrivnost?

Jst imam isto mnenje za DHT, bom dala, če ne bodo ok rezultati.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 599
22.1.2015 9:14:59   
jesse16
A res. Jaz jo imam pri DR. Gašperlin Dovnik ob 11 uri.
Kdaj jo imaš pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.