Tiaša -> RE: Avgustovke 2015 (8.1.2015 1:14:44)
|
Živjo punce! Cel popoldan in večer sem prespala, tako da mi ni jasno, kdaj bom šla zdaj lahko spet spat ... Jutri pa zjutraj šiht, jao. Zdaj malo berem za nazaj vaše poste. Ubogi Shana in Blue_angel, pošiljam vama [sm=smiley31.gif] Držita se. Res mora biti grozno težko, upam da bodo kmalu spet pluski za vaju! Vsem, ki ste že lahko videle svoje pikice in njihove srčke, pa čestitke! Jaz svoje še vedno nisem, čeprav sem že 8T, a pregled mam šele 14. 1. po službi. Gin me ni mogla prej naročit, ker je baje strašna gužva - nas je veliko novih [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif] Špela92 glede službe in nosečnosti je poleg bolniške še ta možnost oziroma pravica, da ti delodajalec prilagodi delo ali zamenja delovno mesto v skladu z nosečnostjo. Mogoče ni ravno najoblj ugodno, da si cel dan na nogah in skačeš 8 ur gor in dol. Jaz ne vem, če se v lokalu da kaj prilagajati. Najbrž težko, ampak če bi mogoče lahko vsaj bila bolj za šankom in si kak visoki stolček tja postaviš, ali da prevzameš naročanje ali kaj drugega? Če si v družinskem podjetju, se boš že tako zmenila, da bo vse v redu [sm=smiley1.gif] Glede prehrane malo berem članke in po forumih pa po mojem ni treba kaj preveč dodatno komplicirat - pač zdrava prehrana. Dodajam samo folno in zdaj zadnji teden sem začela še omega3 kapsule z ribjim oljem. Sem se pa malo zmedla in ustrašila glede seznama "prepovedane" hrane in možnih okužb z bakterijami in paraziti. Tega je res dosti - vsi domači mlečni izdelki, surovo meso, suši, slabo oprana zelenjava in sadje, da ne govorim o prekajenem lososu, ki sem ga btw v teh dveh mesecih že ogromno pojedla, ker ga obožujem. Zdaj pa berem, da se ga kao ne sme. Dajte me malo pomirit - a je katera jedla veliko surovega lososa kdaj v nosečnosti in je bilo vse okej? Jaz sem ga do včeraj vsaj trikrat na teden, ker drugače mesa razen rib ne jem. Od zdaj naprej ga bom pa pač dobro popekla. Držim pesti za vse, ki imate v kratkem preglede! Lahko nočko
|
|
|
|