|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri čokoladni preliv
21.11.2014 10:27:14   
mini86
je najboljši da bi ga dala čez mafine, gor kakšne okraske..

predvsem bi rada da se lepo namaže in potem lepo strdi..

zdj mam eno čokolado doma k je zelo gosta in se nikakor ni hola lepo strdit na mafinu..
a je treba to čokolado k jo topit zmešat s čim..mleko, voda, maslo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri čokoladni preliv
21.11.2014 10:37:14   
Hope2
nam najboljsi preliv je 100g cokolade in 100ml smetane. lep sijoc, lepo se maze in lepo strdi (ni pretrdi za rezanje npr torte in ne premehek-sticky)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri čokoladni preliv
22.11.2014 12:17:21   
Adelina
Hope, a ta s smetano se ti lepo strdi, da lahko ješ pecivo z roko? Jaz sem ga enkrat delala, pa je ostal pacast, da nisi mogel lepo jest, za pecivo, ki se ga je z vilico pa je tudi meni super, ker ni preveč trd.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kateri čokoladni preliv
22.11.2014 13:56:29   
mateyka
jaz dam mešanico olja in mleka, da se mi lepo strdi. samo ne dam 1:1, dam več čokolade - recimo 2/3 čokolade na vse dodatke.
lahko pa tudi kupiš pripravljeno kuverturo, ki se samo pogreje in nanese.
http://www.manner.at/sl/kuvertura-z-mlecno-cokolado

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Čokoladni mafini z malce drugačno dekoracijo
photo
Bi radi letos popestrili praznično mizo in ustvarili malce drugačne sladičke za svoje najdražje. Ponujamo vam nekaj idej...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?