josephine27 -> RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku (2.12.2014 13:34:38)
|
Josephine, ampak saj ne rabiš neke zunanje grožnje za to, da ti bo zvest, ne? Ne rabiš, da mu zato grozi izguba službe, da ne bo v službi seksal s sodelavko. To lahko zrihtata sama doma - se zmenita, kaj komu pomeni in če se strinjata, je super. Če se ne, se je treba zmenit, ampak to je vajina stvar. Zakaj bi to morala regulirat družba? Zakaj bi moralo človeku grozit nekaj tretjega, kar nima veze z varanjem? Bo ravnatelj ali učiteljica slabši ravnatelj ali slabša učiteljica zato? Dvomim. Po moje kvečjemu bosta boljše volje in s tem boljše delala. Tako da kar se tiče interesa dijakov, vprašanje, kaj je boljše - nezadovoljna učiteljica ali zadovoljna... poleg tega - verjetno ti je znan primer, da se sodelavca zaljubita, si enkrat nekaj pisala na to temo. In takrat verjetno nisi bila tako strašno super produktivna, kot bi bila brez tega. Pa nista nič imela. S stališča delodajalca pa si lahko bila večji problem kot če bi dejansko kaj imela, pa ostali čas skoncentrirano delala. Ljudje nismo stroji. in delodajalci tolerirajo, da nisi vse dni 100% in je dovolj če se ali toliko trudiš, da si še ok, ali si tako frdamano nadarjen, da lahko v 5 minutah narediš super. Intersei dijakov, delodajalci, kaj pa interesi lastnih otrok in odgovornost, ki ju imaš kot starš do njih. Misliš, da dobro vpliva na otroke doma, če se starši med seboj varajo? Misliš, da tega otroci doma ne vejo, čutijo...? Vsak ki ima otroke in vara svojega partnerja bi se moral tud tega zavedat, da s tem ne dela škode samo lastnemu partnerskemu odnosu ampak tud svojim potomcem. Žal se premalo ljudi tega zaveda. In ja vem kako je, če se zatrapaš v sodelavca mogoče zato še težje razumem kako se lahko odločiš raje za svoje lastne spolne užitke kot za svojo družino. Ker meni je bila tudi v tistih časih vedno družina prva stvar. Razumem, da imaš lahko doma slabe odnose, da s partnerjem ne moreš več uredit zadeve ampak potem se loči. Bodi toliko pošten tud do njega. Varanje je res nekaj kar ne razumem. Ne morem razumeti ljudi ki več let varajo svoje partnerje in jih pustijo v dvomih. Potem pa bereš teme, ko se ženske igrajo detektive al jih vara al ne. Kar se tiče objavljanja na netu se pa strinjam, da je to narobe in kaznivo in tega dejanja tud jaz ne podpiram.
|
|
|
|