prvi plus
|
Drage moje soborke, meni so se sanje uresničile in to dobesedno! Že včeraj pozno popoldne sem naredila First sign test, ki je pokazal , danes zjutraj je pa CB samo še izrazito to potrdil . Sem pa že klicala Reša in mu sporočila, in res je tako..Estimo je treba jemat normalno naprej (jaz mam na 8 ur) do UZ, ki ga imam 13.4. Marta72 ti pa tudi verejtno enkrat takrat predvidevam? Sama si želim predvsem zdravo nosečnost, uživat v njej, predvsem pa se ne želim še zaenkrat pretirano veseliti, saj veste zakaj. Vsekakor pa s pozitivo naprej! Marta 72, tudi midva nekok sva šla v ta drugi postopek malo manj obremenjena glede na to, da se poročiva kmalu in sva rekla, da sedaj poizkusiva, ker sva preusmerila misli na organizacijo poroke. In sva rekla, če zdej ne bo, greva po poročnem potovanju spet v tretji poizkus. No, zdaj bodo plani glede potovanja malo drugačni koz zgleda. Drage moje, res vam povem: če nam je namenjeno, bo uspelo!! Zapomnite si! Če bi lahko karkoli 100% pripomogle tukaj, potem bi bile vse noseče. In vsem nam, ki se takole trudimo, je namenjeno. Zato verjemite, uspelo nam bo!! Vem, da vsak neuspeli postopek boli, zelo boli, ampak po par dnevih s pozitivo naprej, ker enkrat nam bo ratalo! En velik objem vsem soborkam!
|