aspera
|
Živjo punce . Še jaz se vam pridružujem. Na kratko: lani novembra imela v LJ uspešen ICSI postopek, pridelala samo 2 celici, obe sta se lepo razvijali in so mi obe vstavili. Prijela se je ena, ampak žal sem imela potem v 10.tednu splav in abrazijo . V prvi postopek sem šla zelo napsihirana, nisem vedela kaj me čaka, nenormalno sem se bala punkcije (ki je bila sicer kratka, a zelo boleča), nisem bila najbolj zadovoljna s svojim zdravnikom v LJ itd., tako da sem se potem po SS odločila, da grem v drugi postopek v MB. Sicer sva 7 mesecev čakala samo na 1.posvet in šele zdaj, se pravi po skoraj enem letu, bova dejansko začela z drugim postopkom. Samo mi je ta pavza vmes prav pasala, da sem si malo psihično in fizično opomogla. Pa čeprav nisem več ful rosno mlada (33), sem si dala čas in malo odmislila vse to, sedaj pa grem veliko bolj sproščeno, pogumno in optimistično v drugi postopek. Imam ravno in moram 7.dan ciklusa pričeti z jemanjem KT, tako da se pri meni počasi začenja . Imam dolg protokol, ker sem v LJ na kratkega slabo odreagirala, tako da grem 15.decembra na prevzem injekcij in se ta dan začne špikat. Prvi UZ imam 23.decembra, potem bomo pa videli naprej kako se bojo zadeve odvijale. Predvideno punkcijo imam 7.januarja, ampak to še ni 100%. Jaz osebno sem z MB zelo zadovoljna, pa čeprav imava skoraj 2 uri vožnje do tja, mi ni žal, da sva šla tja. Sicer so bili v LJ prijazni, ampak nisem pa imela občutka, da bi se ti tako individualno posvetili kot v MB. Pa v LJ mi ni bilo všeč, ko so me vse do dneva punkcije "nategovali", da bom lahko dobila narkozo, ko je bil pa čas za punkcijo, so me pa samo zvlekli noter in češ, kakšna narkoza, da tega oni ne dajejo . Upam, da nam vsem, ki se bomo skupaj borile, na koncu rata .
|