mila27 -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (3.2.2015 21:08:10)
|
Punce en zasnežen pozdrav vsem.... Pišem po dolgem času, berem vas redno... Čestitke za pluske, za ostale navijam naprej. Jedka kako gre. Rebrebu kako kaj kaže pri tebi , kja sta se z resem dogovorila. Aspera naj ti uz pokaže lepa dva srčka, če sem prav prebrala so ti dva vstavli. Marta72 kako kaj gre špikanje...upam da dobro.... Maychee, lolita83 , kolenc kdaaj že delate test... Pejko le v nove boje in naj bodo uspešni,... jst upam, da nisem pozabla katere napisat, ker nas je kar nekaj tukii gor. Jst sm začela s prometriumom za naslednjih 10 dni, ker menstre ni od nikoder, noseča pa tut kot ponavadi nisem. Tako da je reš rekel sprožit menstro in gremo v postopek. Moram rečt da je bil ful prijazen po telefonu. Tako da nekje 15. ali 16 jo pričakujem potem pa začnemo. Tokrat sem prav vesela da gremo v nov postopek tako hitro, ker vem kaj me čaka in kako kaj poteka, pa tudi brez skrbi , saj imam doma že malo navihanko, ki mi pričara nasmešek. a gre katera tut tam kje v postopek... a mi katera pove po koliko dneh jemanja prometriumama za sprožitev ali katerih koli drugih tablet ste dobile mentruacijo. Sm že mal pozabla od prvega postopka, ker je že dve leti od tega. Ponavadi je blo 4 dan po zadnji tableti ampak je baje od vsake posameznice različno. kako že delajo po dnevih punkcije, ker vem da ni vsak dan reš, sicer upam da naletim na njega...če katera ve naj prosim napiše.... aja a ste vzela kaj proti bolečinam pred punkcijo in kaj. js prvič nisem pa ni blo glih luštno pol , ker je zlo dolg trajalo da je potem zdravilo prijelo.... lep večer
|
|
|
|