Link -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (2.2.2015 21:28:40)
|
Ojla, pozdravljeni Saryka in Kolenc, zdaj pa srečno do konca! Pejko,[sm=smiley19.gif] en velik [sm=smiley31.gif], upanje sicer umre zadnje.... Lolita, ja delam v zdravstvu in in sem obkrožena z vsemi možnimi "živalmi", zdaj na oddelku razsajata gripa in RSV, groza! Ah, ti znaki.... mislim, da bi že vse doktorirale na forumu iz njih[sm=smiley1.gif], močno stiskam pestke, da tvoji ne-znaki pomenijo en velik [sm=rozacrtici.gif] Anonimna, čestitke za nosečnost[sm=bravo.gif], mene prvič, ko sem imela hiperco, na srečno niso punktirali, čeprav so glede na količno tekočine v trebuhu o tem že razmišljali, bolečine v tebuhu pa so bile občasno za znoret. Držim pesti, da se vse umiri, da lahko uživaš v [sm=nosecka.gif] Aspera, stiskam pesti za[sm=smiley27.gif] na UZ čez 4 dni! Danes bila ponovno na UZ, spet se bližam podobni situaciji kot prejšnjič in je ponovo nevarno za hiperco [sm=hudicek1.gif], na eni strani 20 foliklov na drugi najmanj 15, trebuh pa že zdaj kot balon. V petek je izgledalo še vse bp, ali pač [sm=zmeden.gif]. Jutri moram dati kri in se bodo odločili ali bom imela ET v tem postopku. Skratka bližam se enakemu scenariju kot Arual, pri tem da obstaja možnost, da mojemu ne bodo našli plavalcev....sem kar malo slabe volje [sm=smiley13.gif]. A je imela katera manjši odmerek Gonala kot 150? Držite se punce, stiskam pesti za vse ki čakate plusek!
|
|
|
|