|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
23.1.2015 11:15:20   
Anonimen
mila27, če nimajo estime, jo naročijo in jo dobiš v par dneh user posted image

user posted image

(odgovor članu tasyjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
23.1.2015 11:16:00   
rebrebu
MILA27, je jz bom verjetno tud sla k Rešu, ko dobim m, to zna bit v ned-pon ampak grem samoplačniško in sicer z klomifenom. Sem pa mela 3 ivf in je bil vsakdo drugič na punkciji, priznam pa da na drugi, ko je blo 8 foliklov, je bil Reš in sploh nisem vedla da kaj dela:) me je blo pa strah ko pr norcih, ker prva punkcija, ko je bil en folikel pa malo mickenih je delala pa Uršula in je blo boleče da sem rekla nikol več:) ne sparšuj zakaj samoplačniško itd....moja zgodba je malo komplicirana.....

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.1.2015 13:11:56   
Anja1980
super tasyjka držim pesti :)

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
23.1.2015 13:55:33   
Anonimen
Aspera, kako je bilo na krvnem? So ti potrdili veselo novico? user posted image

user posted image

(odgovor članu Anja1980)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
23.1.2015 14:21:16   
maychiee
Evo jaz se tudi javljam malo ;)
Danes imela drugi UZ in so mi rekli da moram jutri spet se na enega.. Tako, da nimam pojma kdaj bo punkcija ;( Ocitno so pocasni ti moji folikelcki tokrat user posted image .. Kako je slo ostalim puncam?
Arual- ti si imela tudi danes ce se ne motim.. Kaj pravijo?
Aspera - kako je slo s krvnim? Potrjeno?
Lep preostanek dneva in lep vikend vam zelim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
23.1.2015 15:42:11   
aspera
Ojla punce user posted image .

Ja, sedaj je tudi uradno, sem user posted image user posted image . Beto sem imela nekje okrog 750, ne spomnim se točne cifre. Za 13.dan po ET je to več kot dovolj user posted image .
6.1.imam še uz in upam, da bojo takrat potrdili, da je vse ok, da je plod in utrip.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.1.2015 16:01:02   
JedKa
mila27 jaz sem pri dr.Reš Uršuli. Ta vikend dobim M in grem potem po injekcije da se začnem špikat.
Grem pa v 2. postopek icsi, prvič ni uspelo.. Glede punkcije... meni jo je delala ona na četrtek,
bolelo me je pa ful tako, da sem si takrat rekla da nikol več (ker sem bila optimist, da bo itak prvič uspelo).
Tako, da sedaj ko grem v Dravlje takoj začnem težit kakšne imam protibolečinske možnosti, ker tisti Klomifer je bil
prejšnjič nič od nič...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.1.2015 19:06:45   
ziva1
Evo, jaz sem šele danes dobila user posted image , tako da se jutri začnem pikati. Dobila pa sem Menopur namesto Gonala in mi kar ni jasno kak bom zdaj to obvladala to zdravilo, ker se mi zdi zakompliciranouser posted image

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.1.2015 20:17:23   
mila27
ojla

Živa01 lahko ti povem , da se tut menopur kar da mešat. Prvič je verjetno bolj težko potem pa gre. Meni je bil zmeraj problem, ker je veliko tekočine potem za vbrizgat. Tako da naj ti dobr uspe.

Jedka, Rebrebu torej bomo nekako skupaj v tem oz. naslednjem mesecu. Kako terapijo boš mela ti Jedka, za rebrebu vem da ima klomifen. Meni je reš napisal menopur in diphereline. Sedaj čakam menstro, mi je Reš napovedal po uzj-u, da bo nekje v roku 14 dni do treh tednov, tako da me prov zanima kdaj bo, ker ni bla nikol glih redna . Pol pa štart.
Glede punkcije je pa tko, ma jst sem mela prvo pri rešu, kot da ni blo nič. Neuspešen postopek, potem drugo pa pri dr.Lomšek , bolelo ko hudič, ležala po punkciji v postoji dve uri,kr hudo. Tko da upam da bo sedaj manj bolečin.

Jedka drgač je pa pr men tut potem v drugo uspelo z icsijem in mam zdej pravo malo navihanko doma user posted image . Zdej pa hočmo da bi mela še sestrco ali bratca.

Aspera čestitke. user posted image

Maychee kako je bil uz.

Cimveč user posted image user posted image vsem!

lp

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 234
23.1.2015 21:40:14   
Arual
Hey. No da še jaz malo poročam. Desni jajčnik - mislim da 3 folkli od 11 do 12 veliki. Na levem jih pa je celo morje ampak vodilni od 11 do 14 veliki. V ponedeljek imam kontrolo. Sicer za vikend še špikanje v ponedeljek pa bodo videli kako in kaj. Najprej moram zjutraj oddati kri - progesteron in E2 bodo kontrolirali. Ali je katera že imela to kontrolo med postopkom. Malo sem prestrašena ker sem pozabila vprašat zakaj bodo to kontrolirali. Maternična sluznica debela 12 mm. Upam da pride do punkcije in da bo vse ok.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.1.2015 21:42:25   
maychiee
mila27 - Saj kot sem ze napisala, jutri moram ponovno tako da bom takrat kaj vec vedela...Mi je dala sestra uro ob 8h pa me vprasala ce mi je ostalo se kaj Gonala pa da mi bo za vsak slucaj napisala Cetrotide in da naj imam injekcije zraven jutri... Nimam pojma ;) Se javim jutri
Aspera - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 236
24.1.2015 7:59:38   
Anja1980
aspera super, teh 14 dni bo lažje za čakat po moje :)

danes 10 dan po et (et na 3 dan) sem naredila test in je negativen, po moje lahko neham upat da bom tokrat noseča user posted image ... več sreče maja ...

vsem ostalim želim pa user posted image user posted image

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 237
24.1.2015 9:27:57   
Anonimen
Anja, držim pesti! Ni nujno,da je še konec! Počakaj še kakšen dan.

user posted image

(odgovor članu Anja1980)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
24.1.2015 10:09:05   
JedKa
mila27 prejšnjič sem imela Diphereline in Puregon(upam da sem prav napisala), ne vem pa ali bo tokrat ista terapija.
Močno upam, da tokrat uspe, čeprav sem že sedaj vsa jokava, ker vem kaj me čaka (injekcije, punkcije, živčki,itd..)
in kako bom razočarana če ne uspe...

Anja1980 drži se! upam, da si prezgodaj delala test in te še kaj preseneti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
24.1.2015 18:18:39   
aspera
Anja1980, mogoče je pa res samo prezgodaj, ker ne pokaže vsem enako hitro. Odvisno kdaj pride do vgnezditve. Še vseeno držim pesti, da se user posted image user posted image še pokažeta.

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 240
24.1.2015 19:29:50   
maychiee
Da se se jaz malo oglasim user posted image
Torej.. Danes sem imela spet ultrazvok in so se odlocili, da si dam stopko danes zvecer in naredimo punkcijo v ponedeljek 👏... Folikelcki so veliki : 19,17,17.5,16, itd ... Najmanjsi je ce se ne motim 14 😁... Koliko je pa endometrij pa nisem slisala.. Vbistvu sem danes zelo hitro koncala v roku pol ure sem bila gotova 👍
Komaj cakam ponedeljek in se takrat javim koliko celic bo 🙏🙏
Lep vikend!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 241
24.1.2015 19:36:17   
Anonimen
Maychiee super novica user posted image

Jaz sem napihnjena kot balonček, pa ne vem ali je od hormonov ali od prebave user posted image

(odgovor članu maychiee)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
24.1.2015 21:18:01   
Arual
Tudi jaz sem napihnjena kot balon. Mislim da se vse pripravlja na hiperco ker mi levi jajčnik dela na polno. Najbolj mi paše če počivam. Upam da bo v ponedeljek vse jasno kako in kaj. Sem preverjala in zjutraj morem oddati kri zaradi hiperce da vidijo kaj bo iz tega. Upam da pride do punkcije in nadaljevanja postopka.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
24.1.2015 22:49:23   
aspera
maychiee, super, še malo user posted image .

Drugače pa naj vas "razveselim", da je z napihnjenostjo, če zanosiš, samo še huje. Jaz se zjutraj zbudim kolikor toliko ok, čez dan in zvečer sem pa že tako napihnjena, da me že prav vse boli po trebuhu. Pijem tisti čaj za dojenčke proti napenjanju pa nič ne pomaga.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 244
25.1.2015 9:46:01   
Anonimen
Aspera, baby čaj je zakon, ampak v tem primeru ne pomaga user posted image ijem ga vsaj 2x na dan pa nič, še vedno sem kot balon. Poleg napihnjenosti me dajejo rahle bolečine v trebuhu. Moj pravi,da mi lahko nagaja zgaga user posted image

user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
25.1.2015 10:27:34   
aspera
Zgaga drugače zgleda, ker to tudi mene muči. To občutiš kot tako bolj pekočo bolečino v želodcu in v prsih, pa če imaš še refluks, se ti hrana in kislina spahuje. To je mene matralo že pred nosečnostjo, sedaj pa še toliko bolj. Mislim, da je ta napihnjenost povsem normalna v teh postopkih in potem tudi v nosečnosti.
Jaz res slabo spim zadnje noči, ker me prav boli po trebuhu, pa prsi me bolijo, danes zjutraj so me pa neki krči v nožnici zbudili user posted image . Saj potem je takoj minilo, ampak je bil res smešen občutek, kot da bi me prijel krč v nožnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
25.1.2015 15:31:22   
*storm*
Najprej iskrene čestitki naši prvi letošnji nosečki user posted image user posted image user posted image aspera, upam, da ti bomo vse lepo sledile user posted image
držim pesti za vse, ki že grejete pikice user posted image
No, tudi jaz drug teden spet začenem. Tokrat grem po zamrznjenčke. Me pa zanima, če morda lahko katera pove, kako poteka postopek z zamrznjenčki s stimulacijo v Lj?
Naj vam dnevi hitro minejo user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 247
25.1.2015 16:28:26   
Anonimen
Aspera,tudi jaz mislim,da ni zgaga. Pa saj napihnjenost me ne moti,bolj me zanima,zakaj me boli. Sumim, da bi lahko bila zelo blaga oblika hiperstimulacije. Mah, saj ni važno, samo da bo vse ok user posted image

Storm, jaz sem imela stimulacijo. 1. Dan M pokličeš, poveš zap.stevilko in nato te naročijo na sprejem (ponavadi je 7.dan M), kjer dobiš zdravila. Tisti dan začneš z jemanjem, čez 2 dni greš dat kri in če je vrednost dovolj visoka se vrneš na UZ. Potem ti povejo za naprej. Pri meni je trajalo točno 1 teden,dda sem dobila stopko a moji mehurčki so bolj počasni user posted image upam,da ti je kaj bolj jasno user posted image

user posted image

(odgovor članu *storm*)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
25.1.2015 17:35:36   
aspera
*storm*, hvala za čestitke in tudi jaz upam, da mi boste vse sledile user posted image .

Anonimna, mogoče imaš res malo hiperce, jaz jo imam tudi po mojem mnenju. Ker sem nenormalno napihnjena, včasih me prav boli vse po trebuhu. Pa tudi malo težko diham na momente. Čeprav moja sestra, ki je tudi noseča (samo za 2 tedna me je prehitela user posted image ) in je naravno zanosila, ima tudi težave z napihnjenostjo in težko sapo, tako da očitno je to normalno.

< Sporočilo je popravil aspera -- 25.1.2015 17:38:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
25.1.2015 19:03:58   
tasyjka
OJ OJ

no danes bila na 3.UZ in sem dobila še za en dan zdravil,potem pa 26.1 stopka,potem bomo pa videli kako bo naprej.Folikle imam velike 18,18 14...ne vem a je to dobro al ne....bomo videli kaj bo.

lp

< Sporočilo je popravil tasyjka -- 25.1.2015 19:08:16 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?