RE: Julijke 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Multiipraktik -> RE: Julijke 2015 (11.11.2014 23:33:19)

Ana88 sinko je letnik 2012, drug vikend piha 2 leti ;) drugace pa super seznamcek, hvala!

No ko sem se ravno hvalila, da me nic ne daje, sem danes na sprhodu komaj zadrzala to slabost v meni.fora je, ker ne vem, ce nisem kej od malega pobrala, ki ravno preboleva vneta usesa in rahlo angino. Mene tudi neki hocjo usesa spikat...ostalo pa je lahko al nos. znak al pa bolezenski znak, haha...ja pa vrtel se mi je, pa take scene, sm raj en lekadol vzela, da me kej ne poleze. Jutri pride mat na obisk, pa bom spilala na tole virozno karto, nocem povedat vsaj do prvega uz, naprej mi je pa vseeno. Nic grem po ivat, dejmo se razpisat mal...(se vid da sem brez sihta, k mam tolk casa nabijat gor ;))...nocka

tree -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 8:12:24)

Ana88 pri meni lahko še dopišeš dvojčici letnik 2012. Bomo videli na prvem uz če je tokrat eden ali kaj več ;) Ga imam 5.12. tik pred Miklavžem.

karena -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 8:14:40)

Dobro jutro.
Super seznamček. Jaz zaenkrat kaj več svojih informacij ne bi dajala, ker vseeno ne želim, da me kako radovedno oko prepozna.
Sicer pa slabost ostaja, danes je prišel še glavobol in zdaj me je kar nekaj za brezveze strah, ker prvo nosečnost me je stalno bolela glava. Pa spaaaala bi. Prav težko sem v službi.

sunprincess -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 9:10:15)

Super seznamček, bravo[sm=bravo.gif]

Jaz še vedno neverjamem,da sem noseča. Edina razlika je, da sem malo bolj izbirčna pri hrani, pa da če se malo bolj najem mi je slabo. Če ne bi jemala Estime 3x na dan, tudi pomislila ne bi na to,da sem noseča....Aja, no, ne, bi...tečna sem, kot [sm=hudicek1.gif] , pa vsi mi grejo na živce [sm=smiley13.gif]

Kdaj boste povedale doma,in prijateljem? Jaz bi rada skrila, do morfologije, če bo šlo. Sem precej visoka, tako da ne pričakujm,da se to ne bo dalo :) Sem po umetni oploditvi, in so kar pogosti splavi še okoli 20tega tedna (ker pač ni naravne selekecije), in če se mi že mora to zgodit, bi raje šla sama čez to...

lola79 -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 9:34:21)

Pozdravljene
Tudi jaz sporocim tocen pdp po torkovem pregledu [sm=smiley1.gif]. super seznamcek

TammiZeko -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 9:59:12)

multiipraktik sma že dve brez šihta, mislim da boma največ gor [sm=smiley36.gif]
drugače pa jaz mam samo občasno kak zelo zelo rahel krček v področju maternice, pa občasno začutim rahlo slabost. precej se mi je izostril voh, pa skozi lačna itak.
pa zaspana sem skoz, cel dan bi lahko spala :)

ana88 super seznamček [sm=bravo.gif]

jara* -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 11:57:18)

Hej!
Tudi pri nas bomo zibali julija![sm=smiley1.gif]
Čestitke vsem!

Mini me -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 18:47:48)

Punce, kako se kaj držite?
Js sem danes spet mela pregled.. še vedno ne preveč pomirjena. Gv je sicer večja kot prejšnjič, tudi rumenjakov mehurček se je videl, vendar je rekla je da glede na izračunanih 6t/4d vse skupaj premajhno in ustreza dobi 5t/1d. In da lahko, da ni nič narobe in je prišlo pač do kasnejše zanositve. Naslednji teden imam spet pregled in upam na najboljše [sm=smiley1.gif]

pikapokiiiica25 -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 19:44:45)

Da se še jaz javim :) v ponedeljek smo zagledali [sm=modricrtici.gif] . Prvi pregled 18.11. Pdp po mojih izračunih pa 17.7.

TammiZeko -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 20:06:23)

čestitke vsem na novo pridruženim :) Mini me držimo pesti za najboljše!

sunprincess -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 20:20:39)

No, a nisem jaz dopoldan govorila,da še vem ne,da sm noseča..nekaj se mi je maščevalo,in sem popoldan začela močno krvavet...Na urgenci so sicer še vedno videli srček,ki bije, tudi velikost je primerna za ta čas, moram pa počivat, in čakat [sm=hudicek1.gif]

Mini me..tudi jaz navijam zate in za tvojo pikico[sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 20:54:12)

Olala, nas je že kar nekaj, tudi mi smo pred 2 tednoma zagledali plusek, pd naj bi bil 9.7, pregled imam 18.11 do takrat nestrpno čakam in držim pesti za vse naše male srčke, da pridno bijejo. Nosečnosti tokrat ne bom mogla dolgo skrivati, prejšnjič smo jo do nuhalne pa se jim je že zdelo sumljivo, v drugo bo pa trebušček še hitreje rasel pa doma imam dvoletnico in bom potrebovala več varstva. Tak da do morfologije se pa res ne da skrivat, razen če se skoraj nič ne vidite. Počutje je bilo do pred 3 dnevi OK, le napihnjenost in boleče dojke, zdaj se je pa pridružila še slabost :( kar čez cel dan malo, zjutraj pa občasno že obiski wcja in zraven komentarji hčerke: mami pa ti pluvaš v WC, ti kar pluvaš, še dobro da ni nikoli slišala besede bruhanje, drugače bi zdaj že vsi vedeli. Jp punce tako je, ko imaš že enega doma.

jara* -> RE: Julijke 2015 (12.11.2014 21:06:18)

Vidim, da imate nekatere punce preglede precej kmalu. Jaz sem trenutno v 6 tednu...prvi pregled pa imam komaj 11. decembra in se mi zdi kar malo pozno. A ima se katera pregled okoli 10 tedna?
Drzim pesti za vse nas :-*

popikuku -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 8:56:29)

Pozdravljene,

še ena julijka se vam pridružuje :)
Rok naj bi imela okoli 3.7. Imam pa tudi jaz prvi pregled kar pozno, šele 27.11.2014. Pa mi je še bolje tako. Se bo vsaj že kaj videlo ;) Drugače pa so slabosti na dnevnem redu, pa vrtoglavice in utrujenost. Imamo pa doma že dva škratka, tako da je kar pestro :) Mi pa dnevi tako hitro bežijo. Se mi zdi, da sem komaj zvedela, da sem noseča, pa sem sedaj kar naenkrat že v osmem tednu :)
Srečno vsem do konca :)

Multiipraktik -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 10:21:51)

Hihi, men se pa zdi da mam full hitr pregled, izracunan pdp 13.7 pregled pa 21.11... Mal me je strah k je tolk hitr, da se kej ne bo vidlo pa te finte...eh, evo jst pa uzivam doma z malim, ko je bolancek in se mava prov lustno, glede na to da je vreme en drek. Joj komi cakam drug petek, pa upam da ta vikend uspesno skrijem pred mojimi, ko gremo na obisk.......ajjjdi

ely85 -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 12:17:54)

Ojla punce [sm=smiley1.gif]dobrodosle vse nove [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]punce mene pa zanima ce je normalno da me zize ne bolijo vec kot prej ?? Pa tud slabo mi ni vec kot mi je bilo na zacetku??? Me skrbi da ni kej narobe[sm=zmeden.gif]a ma se katera tko kot jst,zmesane znake???

lola79 -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 12:52:38)

tudi jaz nimam prav nobenih znakov da sem noseca. Me je ful strah pregleda v torek, ker mam slabe izkusnje ze odprej in upam da se zgodba ne bo ponovila. Suprincess kako si kaj ti a so se krvavitve ustavile? Drzim pesti zate da se bo dobro izteklo :-)

jara* -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 13:00:07)

Hej, tudi jaz nimam posebnih znakov in mi je kar čudno. Malce me bolijo prsa in ščipa me v spodnjem delu trebuha ...drugega ni pa nič(hm)
Upam, da je kljub temu vse v redu in me vse te nosečniške vragolije še čakajo :)
lp

Petrarca91 -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 13:01:00)

Jst mam tudi v torek prvi pregled in me je tudi zelo strah, ker sem poleti imela SS... Ampak imam pa kar nekaj znakov, ki so še vedno prisotni - utrujenost, boleče in povečane prsi, izrazit voh, zaprtost... Jaz sem pozitivna in verjamem da bo tokrat vse v redu, tako da sem si včeraj že kar kupila nosečniške hlače, ker so me moje že vse tiščale...

Sj pomoje to, da ni več znakov še nič ne pomeni, ker mene so takrat pri SS bolele prsi še nekaj dni potem ko je bilo že konec...

ely85 -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 13:02:01)

Lola79 drzim pesti zate in za vse ostale...jst mam prvi uz sele 24.11 [sm=smiley13.gif]pa sem tok nervozna da zdej sam se opazujem gledam kaksne spremembe se mi dogajajo kar mi se vecjo skrb daje [sm=smiley13.gif]sunprincess upam da si ok,in da se ti je krvavitev cist ustavila...mini me sej bo vse ok drzim prstke...

Mini me -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 14:38:40)

Hvala punce, tud js navijam za vse naše pikice[sm=smiley1.gif]
Drugače pa tud js nimam nekih pretiranih znakov, razen ful napihnjenega trebuha zvečer, pa prsi me bolijo. Prebava se mi je celo izboljšala. Sem pa zadnje tri dni ful utrujena/zaspana, sam ne vem a je to posledica nosečnosti al vremena [sm=smiley1.gif] sem pa na pregled naročena spet naslednji četrtek in probam mislit na najboljše..

ely85 -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 14:47:56)

Bomo vsi drzal prstke[sm=smiley1.gif]ja mene najbolj skrbi zarad ziz k me ne bolijo vec [sm=smiley13.gif]bi bla bolj mirna ce bi me bolele,sej polne so se skoz sam bolijo me ne vec [sm=smiley13.gif]upam da je to normalno in da me sele bojo zacele bolet...ufff vedno ene skrbi,najprej ce bo [sm=rozacrtici.gif] pol zakaj me zize ne bolijo,zakaj mi ni slabo vec ,jojjoojj....

Mini me -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 15:05:24)

Ja saj to... najprej neizmerna sreča ob [sm=rozacrtici.gif], pol se pa takoj začnejo skrbi [sm=smiley13.gif]

sunprincess -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 15:10:31)

Kakšne skrbi bodo šele, ko se rodijo...sprijaznite se punce..nikoli več ne boste brez [sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif]

Ely, mene prsi niso nikoli bolele, pa je še vedno srček. Krvavitev naj bi bila hematom, bomo pa videli.

Mini me -> RE: Julijke 2015 (13.11.2014 15:53:03)

Samo naj se zdravi rodijo, bomo že shendlale[sm=smiley36.gif]
Js sem pa danes čist zanič [sm=smiley13.gif] v službi moram bit še 6 ur, pa mi ni do ničesar.. kr nekaj jočem za brezveze, brezvezni hormoni[sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>