LittleSunshine -> RE: Julijke 2015 (27.1.2015 10:42:27)
|
Ana88, joooj kako ti velja, da že čutiš..sej mogoče tudi jaz kakšne mehurčke tu pa tam ampak ne vem, če je to to.. Pa še to..moj malček je trenutno bolj lene sorte in vedno spi, ko imava pregled[sm=zmeden2.gif][sm=smiley2.gif] Kdaj pa imaš rok? No, to bo najin prvi otročiček in morava tako in tako kupiti vse na novo[sm=smiley13.gif] seveda pridejo tudi rabljene stvari v poštev, če bova le našla kaj primernega[sm=smiley1.gif] Hja, tudi midva bi si mogla kupiti novega, saj imava sedaj Fiat Punto na 3 vrata in bova bolj težko vanj spravila cel voziček...ampak nama zaenkrat še ne znese glede denarja, sem namreč študentka in sedaj, ko ne morem delati ne dobivam ničesar..pa ne me razumet, da se mi ne ljubi, ampak sem trenutno delala v eni proizvodnji in je treba veliko dvigovati, tako, da sem mogla prenehati..sedaj iščem pa kaj drugega, lažjega, sicer pa, kdo bo vzel nosečko? Drugače sva pa gledala Ford c-max ali pa s-max, je vzdržjiv in zelo prostoren[sm=smiley1.gif] Ana88, ja. V bistvu sem oz bom pa jaz priseljena v Celje, natančneje Ljubečna, tako da sem za skupno vozičkanje[sm=smiley20.gif] Ne, a jo imate? Karena, se strinjam..bi bilo res veliko lažje[sm=smiley1.gif] Leški, še prehitro se boš navadila sedeti na višjem kot ostali in gledati skozi velika okna, zaradi katerih tudi lažje parkiraš to ladjo, kot malega punta[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|