Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 9:01:28
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Sedaj pa kar ne morem verjet, kaj sprašujem: ti, čuj, a tabletke jemlješ redno......Hmmm, saj mata kondome ne??!! A ti boš počasi med kandidatkami za pRRvo babico?
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 10:10:46
|
|
|
|
alda
|
Hvala pupe za dozo smeha! Ja ene smo na pol počitnicah-Maldive ne morem omenjat,ker še nisem bila tam, ne vem pa če šteje.če pogledaš fotke. Jaz imam čedalje bolj občutek da sine hodi v šolo samo v varstvo, ker čedalje več mu treba doma razložit in ga spomnit, ker v šoli so vse samo kao omenili. Prekmurke moje drage-uživajte gnes na Trejzinem senju z debelim, vročim in sočnim..kosom klobase
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 12:01:28
|
|
|
|
Hope2
|
Maldivi, kje je ze to? bla se letos tam, mali samostojen, jaz veliko ekstra casa, dolgcas, naspani, brez stresa..... pa ker nam je bilo ocitno prevec lepo in prevec dolgcas, smo si spet zacinili zivljenje. Konec maldivov, pa najbrz konec tega posta, ker se mali feferon ze oglasa . Danes mu ne gre spanje pa dobr tek s klobasami. Tega mi tudi manjka
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.10.2014 12:02:11 >
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 13:23:45
|
|
|
|
mojamura
|
pa kakše mate, če se ge namo sposcala hahaha.... sicer pa don't worry be happy
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 14:02:43
|
|
|
|
*Goričanka*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura pa kakše mate, če se ge namo sposcala hahaha.... Ti pošlen Pamperske? Negi so še ostale od sina ..... sicer smo še nej na Maldivih .... smo pa na hrvaških otokih Prišla s Trejze ...... se nagejla z najdukšof in spila en špricar ....... Paštetka ka vij mate pred vhodon portirja?
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 14:16:31
|
|
|
|
mojamura
|
če bi bijla ger tan pouleg bi tüj šla na trejzo ali ka ščeš....jbg :) pamperske pa ne nucan fala lejpa za predlog.....man žensko plenico notri hahaha
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 14:18:48
|
|
|
|
*Goričanka*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura če bi bijla ger tan pouleg bi tüj šla na trejzo ali ka ščeš....jbg :) Ne sekeraj se ... iden ge namesto tejbe še idnok .... zaj me zdavanjski pela
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 14:19:56
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Goričanka* IZVIRNO SPOROČILO: mojamura če bi bijla ger tan pouleg bi tüj šla na trejzo ali ka ščeš....jbg :) Ne sekeraj se ... iden ge namesto tejbe še idnok .... zaj me zdavanjski pela npo te pa rukni ešče en špricer na moje zdravje, pa adnoga debeloga pa mastnoga ;)
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 14:27:33
|
|
|
|
petea
|
O.K. ko govorite, vas še razumem, ko pa pišete po prekmursko, pa imam težave z branjem samo lušte pa mi vseeno delate ...
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 14:45:14
|
|
|
|
*Goričanka*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea samo lušte pa mi vseeno delate ... Za Trejzo si prepozna ....... pridi na Miklošovo senje 6. decembra .....
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 15:43:05
|
|
|
|
Paštetka
|
Prišla s trejze. Drugič. Imela dopoldne lep falat sočne, debele klobase ... Ok bila je malo manjša in bledikava. Ampak zdaj popoldne sem si pa privoščila še eno daljšo, temnejšo in bolj tako mesnato-žilavo. Langaš je bil pa osmojeni. Kupila celecove figice (plave!), pa en kup lesene posode od ribnčanov, čeprav dvomim, da je kdo bil iz Ribnice.
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 16:55:50
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Goričanka* IZVIRNO SPOROČILO: petea samo lušte pa mi vseeno delate ... Za Trejzo si prepozna ....... pridi na Miklošovo senje 6. decembra ..... Če pa začnete o tem pisati šele včeraj zvečer. Drugič pa le malo prej povejte, da ne bo samo pol Prekmurja na kupu ... Ah, ja. Kako pa letos kaže Noči čarovnic? Se bo morda vrnila na grad Grad ali bodo še naprej strašile po Rakičanu?
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 17:45:53
|
|
|
|
alda
|
Ma kljub temu da sem v Prekmurju takrat me ne vidijo tam! ma kaj res nobene pasje procesije ne more bit več brez teh Modrijanov
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 17:46:21
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka V rakičanu bodo strašile s ti, ti, ti ti ti, ti moja ljubica. ;) samo, da se gremo mi po svoje ...
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 17:47:55
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Ma kljub temu da sem v Prekmurju takrat me ne vidijo tam! Kam greš iskat čarovnice?
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 18:58:51
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Ma kljub temu da sem v Prekmurju takrat me ne vidijo tam! ma kaj res nobene pasje procesije ne more bit več brez teh Modrijanov Čuj, ti! Moja deca se s tabo ne strinjajo.
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 19:41:41
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Prišla s trejze. Drugič. Imela dopoldne lep falat sočne, debele klobase ... Ok bila je malo manjša in bledikava. Ampak zdaj popoldne sem si pa privoščila še eno daljšo, temnejšo in bolj tako mesnato-žilavo. Langaš je bil pa osmojeni. Kupila celecove figice (plave!), pa en kup lesene posode od ribnčanov, čeprav dvomim, da je kdo bil iz Ribnice. Mogoče je bil.....samo včasih je roba, ki jo prodajajo z etiketo Made in China..... Sem pa videla danes samo enega, ki je nesel tri sirkove metle.....a se to več ne kupuje na sejmu in imajo ljudje že vrtne sesalce...?
< Sporočilo je popravil liliana -- 15.10.2014 19:43:20 >
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 20:23:05
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Sem pa videla danes samo enega, ki je nesel tri sirkove metle.....a se to več ne kupuje na sejmu in imajo ljudje že vrtne sesalce...? Žal razprodane. Urgenten let za čarovnice v Bruselj.
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 22:12:40
|
|
|
|
RIJA*
|
Pogejla kolbas mali pa Celecove medenjake....san pa nej šla bluzi, san mela halo klobasa
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 15.10.2014 23:01:11
|
|
|
|
m a j a
|
cer
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 16.10.2014 7:48:13
|
|
|
|
petea
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? 16.10.2014 7:51:19
|
|
|
|
mojamura
|
bougdaj dober den
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?