noranate -> RE: Kaj se tu kaj še kaj čveka? (14.10.2014 16:13:01)
|
eeee, če se ni do zdaj, se bo pa naprej [sm=smiley36.gif], mi bo lih prav prišlo, da stresem ves "teret" s hrbta... Tako: od jutra v teku, vstala ob pol petih s tasrednjo smrkljo nahitr pojedla, jo odpeljala na bus....se vrnem je treba zbudit že tamalo in se začne: ni mojga slo zvezka, ti si ga imela v rokah [sm=zmeden.gif],....seveda lasje ne stojijo v črti, kosmiči so premehki, vreme zanič.... Zbudim taboljšo polovico in se jezi, zakaj se tako zgodaj odfrčala iz postelje, pa on bi malo cigu migu....(hmmm...kdaj mam jaz to čas)...Na pošto, na banko, material čaka,....Mečem lonce na štedilnik kliče tavelika...kako se najbolje pripravi goveje zrezke, kaj daš v lonec, zakaj meni tako ne rata, kam bi šla za vikend [sm=hudicek1.gif]...se zberemo pri jedi, pa slišim: to je fuj, kje je moja vilica, rabim kečap, ta kozarec ni pravi, draga, zakaj pa danes ni riža............Mislim, če moja družina danes preživi......al bo pa mene infarkt... Skratka, "bogovi" so se zrušili na moja pleča!!?? kako pa z vami?[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|