|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2014
3.11.2014 15:12:59   
chocolatecake
Ok nekaj sem izvedela - eno izmed mnenje je, da je lahko za krvavitev krivo dejstvo, da sem enkrat pozabila vzet tablet estime in ga vzela kasneje in da je zato sluznica zakrvavela . Baje tudi ni nujno, da je tole menstruacija, zato naj čez en teden za vsak slučaj naredim test.
Tako, da zgleda obstaja neka majčkena pikica upanja. Čakam še na drugo mnenje, ampak zaenkrat me lahko pustite na seznamu. 15.11. delam test, če nebom imela prej kakšnega ultrazvoka, ki mi pove pri čem sem.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.11.2014 15:49:56   
perla*
Krvomočnica...a mislite, da je možno, da podaljša cikel?
Ali pa da ni u redu skupaj ob jemanju Estime?

Jst sem imela cikle na 28dni. Zdej dve meseca, odkar jo pijem, pa čez 30 dni.
Malo se tudi po glavi tolčem, da mogoče ni pametno, da sem jo pila, glede na to da Estimo jemljem. user posted image

Sicer vas pa redno spremljam, javila se pa nisem že zelooo dolgo. Sem mislila, da bo pomagalo, če se malo distanciram user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.11.2014 16:08:31   
Žabinčica
Ooooo perla user posted image tebe pa pogrešam. Kako si kaj?

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.11.2014 16:18:37   
chocolatecake
perla tole o škodljivosti krvomočnice in estime je samo moje razmišljanje in iskanje vzrokov za krvavitve. Po mnenju dr. Pušenjaka naj bi bil večji krivec za moje krvavitve dejstvo, da sem en tablet pozabila vzet in ga vzela kasneje, ter da ga zvečer nisem vzela vedno točno ob isti uri, ker si ga nisem upala vzet pred user posted image .
Bom videla kaj bo rekla moja g. ko jo dobim na telefon.
Od katerega dne ciklusa in do kdaj pa ješ estimo? Praviloma naj bi user posted image nastopila cca 10 dni po estimi, vsaj tako so meni rekli.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.11.2014 16:28:05   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Oooohoooj, živjo! user posted image
Lepo, da se me še spomniš user posted image Sem fajn, poročena, sej veš user posted image
In še kar v akciji vsak mesec. Sej se vam moram kej pridružit v temi Bodoče nosečke... Da ne bom samo o plusku razmisljala in govorila. user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.11.2014 16:31:46   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

perla tole o škodljivosti krvomočnice in estime je samo moje razmišljanje in iskanje vzrokov za krvavitve. Po mnenju dr. Pušenjaka naj bi bil večji krivec za moje krvavitve dejstvo, da sem en tablet pozabila vzet in ga vzela kasneje, ter da ga zvečer nisem vzela vedno točno ob isti uri, ker si ga nisem upala vzet pred user posted image .
Od katerega dne ciklusa in do kdaj pa ješ estimo? Praviloma naj bi user posted image nastopila cca 10 dni po estimi, vsaj tako so meni rekli.

No, moja situacija je malo drugačna...ni krvavitve, M je kasneje kot sicer user posted image in sem začela razmišljat, če je to kej povezave.
Estime ne jem, ampak jo jemljem vaginalno od 15. dne cikla in 12 dni. Vsakič sem dobila M dva dni po prenehanju. Zdej se pa mal zatika user posted image ampak ja, vem da se lahko čaka do 10 dni po prenehanju.

Neposredna povezava do sporočila: 206
3.11.2014 16:35:01   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: perla*
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Oooohoooj, živjo! user posted image
Lepo, da se me še spomniš user posted image Sem fajn, poročena, sej veš user posted image
In še kar v akciji vsak mesec. Sej se vam moram kej pridružit v temi Bodoče nosečke... Da ne bom samo o plusku razmisljala in govorila. user posted image

Ti kar pridi, je po krajšem zatišju trenutno kar pestro spet tam user posted image . Sicer pa tebe ne bom pozabila tako hitro user posted image . Upam da vama čim prej uspe user posted image user posted image .

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.11.2014 16:46:11   
chocolatecake

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

No, moja situacija je malo drugačna...ni krvavitve, M je kasneje kot sicer user posted image in sem začela razmišljat, če je to kej povezave.
Estime ne jem, ampak jo jemljem vaginalno od 15. dne cikla in 12 dni. Vsakič sem dobila M dva dni po prenehanju. Zdej se pa mal zatika user posted image ampak ja, vem da se lahko čaka do 10 dni po prenehanju.

Mogoče je pa nebo user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.11.2014 17:39:22   
perla*
Ahaha hvala, res je. Dokler je ni, je možno, da je tudi test bil prekmalu. Ampak vidim, da sem že zelo realna ali pa me malo pesimizem prevzema. Pridna sva bila in sva se imela rada. Ker ga ni bilo doma, sem tolk splanirala, da sem kupila letalsko karto in bila v tistih dneh tam kot on. user posted image Mikol ne bova mogla rect, da nisva naredila vsega, kar sva lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 209
3.11.2014 18:43:35   
beba92
Moj cikel traja priblizno 32 dni, danes je 25. dan po zadnji M... so plodni dnevi ze sli? Bolecina je se vedno tu, verjetno zaradi O... joj kk me skrbi :(

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.11.2014 19:55:39   
SU
beba92, če maš redne cikle, je O nekje 12.-15. dan od PRVEGA dne M... Tko da... izračunaj, če je že mimo al' je še šansa...

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 211
3.11.2014 19:59:53   
chocolatecake
beba92 ne razumem kaj te tako grozno skrbi? Bi rada zanosila ali se bojiš, da si zanosila? Sem ti gor vse lepo razložila, samo malo je treba preračunat.
Če imaš 32. dnevni cikel si torej najbolj plodna cca 12-16 dni pred dnem pričakovane menstruacije. Lahko malo več, lahko malo manj. Okvirno naj bi bilo nekje na polovici cikla, to je pri tebi 16. dan.
Tudi če imaš SO do 5 dni pred ovulacijo, lahko vseeno zanosiš, ker "semenčeca počakajo" do 5 dni.
Če je danes 25. dan tvojega 32. dnevnega ciklusa, potem je bila ovulacija pred parimi dnevi in te jajčniki bolijo, še od ovulacije ali ker se pripravljajo na menstruacijo. Če pa bo tvoj ciklus ta mesec malo daljši pa obstaja možnost, da se ravno zdaj nekaj dogaja.
Kdaj točno je tvoj dan D, pa ti tukaj nemoremo napovedati. To lahko izveš samo sama ( z zgoraj naštetimi metodami spremljanja ovulacije, ali tvoja G. z ultrazvočnim pregledom, pa še to ne vedno čist natančno).
Če si ta mesec zamudila O, ne skrbi preveč. Mlada si in cikluse imaš redne, ter s tem dobre šanse, da že drug mesec postaneš user posted image .

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 3.11.2014 20:02:53 >

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.11.2014 20:17:13   
beba92
moji cikli so bili redni (32 dni) od julija, pred tem pa sem imela neredne cikle, tudi po 50 dni... :S in ja skrbi me to, da sem zamudila svoje plodne dni in JA zelo si želim zanositi

Neposredna povezava do sporočila: 213
3.11.2014 20:20:37   
beba92
pač hotla sem tudi vedet ali bolečina po ovulaciji vedno pomeni, da bo nastopla M al ne :) user posted image ne bit hude ker se nisem znala izrazit ka holem vedet user posted image

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.11.2014 20:25:13   
chocolatecake
To je pa čisto odvisno, nekatere že vse zbada in boli in samo še čakajo na user posted image , pa so na koncu user posted image , druge pa čisto nič in imajo že vse znake nosečnosti, pa se na koncu ulije. Nekako ni pravila. Ob vsakem primeru sdržim pesti.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.11.2014 20:26:21   
beba92
hvala za odg :) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
   [Brisano sporočilo]
3.11.2014 21:29:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 217
   [Brisano sporočilo]
3.11.2014 21:31:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
3.11.2014 22:40:23   
egleria
Ojla! Sem delala test sredi dneva user posted image in itak je bil negativen. Bom počakala še nekaj dni, sam verjetno ne bo pluska.

Neposredna povezava do sporočila: 219
4.11.2014 5:28:49   
ana_marija

IZVIRNO SPOROČILO: beba92

pač hotla sem tudi vedet ali bolečina po ovulaciji vedno pomeni, da bo nastopla M al ne :) user posted image ne bit hude ker se nisem znala izrazit ka holem vedet user posted image

Ja, nekoliko nejasno in zmedeno si spraševala, a nič hudega, tu smo zato, da si med sabo pomagamo. Glede na podatke, ki si jih dala, je situacija pri tebi sledeča: Tvoji plodni dnevi in ovulacija so bili najverjetneje med 23. in 30. 10., zdaj je še en teden do prihoda user posted image ali do user posted image na testu nosečnosti, če vama je uspelo.

Na spodnjih linkih si lahko sama izračunaš datum ovulacije za v prihodnje, če tokrat ni uspelo:
- izračun ovilacije 1.
- izračun ovulacije 2.

Če ti še kaj ni jasno, kar vprašaj.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   [Brisano sporočilo]
4.11.2014 5:49:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ana_marija)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
4.11.2014 8:17:50   
Marčevka2010
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

Koliko si pa plačala za pakiranje 100 komadov?

20 eur za 100 tablet, s tem, da sem dobila 10% popust (ne vem točno zakaj že user posted image )

Novembra je v LJ. lekarnah popust na Jamieson izdelke.

Če zanosim bom po moje Femibion jemala, baje ima ta najboljšo obliko folne. Zaenkrat jemljem navadno folno, ki nima nič drugega zraven.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 4.11.2014 8:18:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 222
4.11.2014 8:24:42   
mamica deklicam
Punce, moj se je odločil, da bova še probavala za naslednjega družinskega člana. No bomo videli, če bo držal obljubo. Itak ne vem točno kako imam sedaj cikle, upam da glede na to, da je bila user posted image 30.10., potem je recimo ne bom dobila nekje na koncu tega meseca. Mogoče bo pa Miklavž prinesel kakšen plusekuser posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.11.2014 8:36:00   
Neza007
Punce a se vam kdaj zgodi, da se vam ne da user posted image in to ravno med O dnevi ;). Jst rečmo nism take sorte, da bi vseeno seksala, sam zato, da se prime, ker tak sex mi res ni kul. Kaj pa ve, veretn ste ble že v taki situaciji? No men se je to včer zgodil, preveč utrujena, nerazpoložena no in tud partner ni bil neki za akcijo, tko da sva si rekla, če nama je usojen nama je, če ne pa drugič . Sva bla med vikendom mal bolj aktivna ;)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.11.2014 8:41:45   
Marčevka2010
Mene je pa ravno med o razganjalo.user posted image Da mojemu ni bilo nič jasno. Sicer je pri meni klasika, ko sem brez hormonske zaščite je libido dokaj vredu, izjema so pač dnevi, ko je človek utrujen ali se mu ne da. Ko sem bila pa na KT ali Mireni je bil pa libido na nuli. In kaj ti potem pomaga zaščita, če ti ni do s? Brezveze. Čeprav z Mireno je bilo še vedno bolje kot s KT.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......