chocolatecake
|
Hvala vsem za objemčke in lepe želje. Sem dobila čaj brusnice in gornika in se veselo nalivam že cel dan. Pomoje sem ga že ene 3 litre spila do zdaj in je občutek veliko boljši. Če bo jutri kolikor toliko OK sploh nebom šla k zdravniku, ker si res ne želim novega antibiotika. Že tako sem si z njimi naredila dovolj škode. Me pa zelo skrbi kako bom naprej glede na tole reakcijo na estimo oz. progesteron. Če se ne motim progesteron predpisujejo vedno ob krvavitvah v zgodnji nosečnosti, po umetnih oploditvah, pogosto v zgodnji nosečnosti bolnic s PCOS itd... Tikie tudi jaz mislim, da si mogoče samo "zgrešila " tistih nekaj ur, ko je bil test dejansko pozitiven, sicer pa saj sem ti povedala kakšno je mnenje ginekologov o teh testih, meni so že 3 rekli, da je to bolj tako- tako. Da tudi če pokaže ni rečeno, da je res to to, razen če po cca 14 dneh pride in tudi če ne pokaže ni rečeno, da ni res to to. Če je druga črtica dovolj blizu prvi po barvi, je bil mogoče že to vrh pri tebi, pa si tisti dan mogoče kaj več tekočine popila in zato koncentracija ni bila tako velika. Držim pesti, da bo vse OK na pregledu in da boš deležna bolj podrobne obravnave kot sem jo bila jaz. tajazan Bedno do kraja, ko že tako upaš, da bo potem pa takole. En objemček zate. potem pa pogumno naprej. Se tudi sama že imela pozne menstruacije, glede na predviden dan O, tako, da vem kako ti je. Res sem upala, da ti bo tokrat uspelo. beba92 Vsaka ženska je plodna ob drugih dnevih, tudi če je ciklus enako dolge nismo vse plodne istočasno. Načeloma naj bi bilo do 5 dni pred ovulacijo in v času ovulacije, ki nastopi nekje 14-16 dni pred prvim dnem menstruacije. Lahko si pomagaš z ovulacijskimi testi, ki pokažejo vrh hormona LH, ki mu v 12 - 48 urah sledi ovulacija, lahko si meriš bazalno temparaturo, spremljaš sluz oz izcedek... Ali pa preprosto če imaš redne SO 2-3 krat na teden, ker jo na ta način tudi težko zgrešiš. Imaš pa ob vsaki O samo cca 20-25% šans, da zanosiš, tako, da če nisi še ne pomeni, da si zgrešila O.
|