|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2014
2.11.2014 17:06:23   
_pika_
tajazan: user posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.11.2014 18:18:25   
beba92
Pozdravljene.
Mene pa zanima do kdaj trajajo plodni dnevi? Danes je namrec 24.dan po zadnji M in ze dva dni cutim bolecino in spikanje v jajcnikih...dvomim da bi prislo do kaksne oploditve prej,saj sva imela SO ze prej (sicer ne vsaki drugi dan). Pomagajte, saj me je strah da nebom zanosla ali pa sem zamudila plodne dni user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.11.2014 18:54:33   
chocolatecake
Hvala vsem za objemčke in lepe želje. Sem dobila čaj brusnice in gornika in se veselo nalivam že cel dan. Pomoje sem ga že ene 3 litre spila do zdaj in je občutek veliko boljši. Če bo jutri kolikor toliko OK sploh nebom šla k zdravniku, ker si res ne želim novega antibiotika. Že tako sem si z njimi naredila dovolj škode.
Me pa zelo skrbi kako bom naprej glede na tole reakcijo na estimo oz. progesteron. user posted image Če se ne motim progesteron predpisujejo vedno ob krvavitvah v zgodnji nosečnosti, po umetnih oploditvah, pogosto v zgodnji nosečnosti bolnic s PCOS itd...
Tikie tudi jaz mislim, da si mogoče samo "zgrešila " tistih nekaj ur, ko je bil test dejansko pozitiven, sicer pa saj sem ti povedala kakšno je mnenje ginekologov o teh testih, meni so že 3 rekli, da je to bolj tako- tako. Da tudi če pokaže ni rečeno, da je res to to, razen če po cca 14 dneh pride user posted image in tudi če ne pokaže ni rečeno, da ni res to to. Če je druga črtica dovolj blizu prvi po barvi, je bil mogoče že to vrh pri tebi, pa si tisti dan mogoče kaj več tekočine popila in zato koncentracija ni bila tako velika. Držim pesti, da bo vse OK na pregledu in da boš deležna bolj podrobne obravnave kot sem jo bila jaz.
tajazan Bedno do kraja, ko že tako upaš, da bo potem pa takole. En objemček zate. potem pa pogumno naprej. user posted image Se tudi sama že imela pozne menstruacije, glede na predviden dan O, tako, da vem kako ti je. Res sem upala, da ti bo tokrat uspelo.
beba92 Vsaka ženska je plodna ob drugih dnevih, tudi če je ciklus enako dolge nismo vse plodne istočasno. Načeloma naj bi bilo do 5 dni pred ovulacijo in v času ovulacije, ki nastopi nekje 14-16 dni pred prvim dnem menstruacije. Lahko si pomagaš z ovulacijskimi testi, ki pokažejo vrh hormona LH, ki mu v 12 - 48 urah sledi ovulacija, lahko si meriš bazalno temparaturo, spremljaš sluz oz izcedek... Ali pa preprosto če imaš redne SO 2-3 krat na teden, ker jo na ta način tudi težko zgrešiš. Imaš pa ob vsaki O samo cca 20-25% šans, da zanosiš, tako, da če nisi user posted image še ne pomeni, da si zgrešila O.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.11.2014 19:22:06   
_pika_
beba92: Odvisno, kako dolge imaš cikle. Jaz imam O vedno okoli 20. dneva (če do O sploh pride).

chocolatecake: Meni najbolj pomaga Brusnifem (kapsule z brusnicami). Če se grem kopat, jih vedno jem, saj v nasprotnem primeru takoj staknem vnetje mehurja in ledvic.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.11.2014 19:39:14   
Tikie
_pika_in _chocolatecake_ res upam, da imata prav in sem samo zgrešila.Mi je pa čudno, ker je bilo prejšnji mesec popolnoma drugače.Sem se pa pravil testa držala kot 'pijan plota'user posted image , pazila na to, da 4ure nisem prej pila,tako, da po moje ni bil urin preveč razredčen.
_pika_ a mogoče piješ krvomočnico?Mene so prsi bolele prejšnji mesec vse od o pa do m, kar me sicer nikoli niso,zato to pripisujem krvomočnici, ki sem jo pila prejšnji mesec.
tajazanuser posted image
beba92 jaz na tvojem mestu bi bila za vsak slučaj kar v akcijiuser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.11.2014 19:41:14   
_pika_
Tikie: ja, pijem, samo ne prvič in nikoli ni bilo tako.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.11.2014 20:43:57   
Tikie
_pika_ pol pa na žalost ne vemuser posted image upam samo,da je to pri tebi pozitiven znak in je končno uspelouser posted image
Ponavadi so boleče prsi znak,da se neki dogaja...sam kaj,ko je tako težko razumet in vedet kaj.Vseeno pa bolje to...kot pri meni,ko prav nič,čisto nič ne bolijo,pa še mehke kot puter se mi zdijouser posted image ,sploh v primerjavi s prejšnjim mescem,k so ble pol mesca čist napete.Tko,da res nimam nič kj upanja ta mesecuser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.11.2014 7:37:10   
niinii

user posted image N O V E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

03.11.2014

egleria
anonimna user posted image

04.11.2014

user posted image rosesuser posted image

05.11.2014

user posted image Mali medouser posted image
user posted image NB86user posted image

07.11.2014

user posted image mony213user posted image

09.11.2014

Marčevka2010

11.11.2014

karinna

13.11.2014

Arual

15.11.2014

Tikie
Vrtnicaa

16.11.2014

SU

18.11.2014

sončnica24

19.11.2014

Neza007
ana_marija
_pika_

20.11.2014

LadyJen

23.11.2014

niinii

25.11.2014

Shana86
roses

29.11.2014

telly

30.11.2014

bubika86
tajazan

November

beba92
user posted image chocolatecakeuser posted image
Anaina

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
niinii, Katte, soncnica24, biba88, MauMow, angelsi, _pika_, Žabinčica, beba92, mamica deklicam, telly, mony213

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.11.2014 8:22:42   
Žabinčica
Punce, evo november je tukaj user posted image .

Držim pesti in navijam za vse, upam da bo ta seznamček lepši kot oktobrski, ki je malce user posted image . Vsem, ki vas je že obiskala en user posted image , ostalim pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.11.2014 8:23:34   
Mali medo
No, pa je vikend za nami. Najprej naj pošljem en veeelik user posted image NB86, tajzan, Tikie in chocolatecake in pozitivno naprej v nove boje. Jaz sem se malo potolažila, danes je tretji dan Clomida in zaenkrat razen nervoze in grozne napihnjenosti ne občutim nič hujšega. Prejšnji mesec sploh nisem bila napihnjena, a včeraj ... nisem mogla verjet, trebuh kot žoga. Verjetno zaradi povečane doze. Krvavitev se zelo počasi umirja, bolečine so včeraj prenehale in sumim, da je kriva za to krvomočnica. Sicer je nisem pila prvič, vendar sem prejšnji mesec pila dve skodelici na dan, prej pa le eno. Tako da ta mesec pijem spet samo po eno, pa mogoče še kak dan vmes spustim.
_pika_ in ana_marija držim pesti da vama rata. Pa seveda tudi vsem ostalim puncam!! Kar veselo user posted image
egleria si naredila test? user posted image

Mene lahko ponovno vpišete na seznamček 26.11.

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.11.2014 9:11:07   
maja2014
Navijam! user posted image user posted image

(odgovor članu Mali medo)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.11.2014 9:13:57   
Marčevka2010
O, ste se razpisala sedaj v teh dneh.

Najprej pošiljam user posted image Chocholatecake, NB86, Tikie, tajazan. Upam, da nisem katere spustila.

Jaz še 6 dni do m ali testa. Sem pa tako povožena, da ne morem razložit. Cel vikend lepo vreme, jaz pa doma. Hčerka je bila bolna, jo je kuhalo 3 dni. Ni, da ni vglavnem.

Upam, da ste ostale bolj zdrave.

(odgovor članu Mali medo)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   [Brisano sporočilo]
3.11.2014 11:28:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marčevka2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
3.11.2014 11:30:28   
Marčevka2010
Procenti nič ne pomenijo. Gramatura je boljša. Folne mora biti vsaj 800 (ne vem katere mere).

Neposredna povezava do sporočila: 189
   [Brisano sporočilo]
3.11.2014 11:32:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 190
3.11.2014 11:37:02   
Marčevka2010
Folna je vredu, vitamina E malo premalo za moje pojme.

Neposredna povezava do sporočila: 191
3.11.2014 12:00:03   
chocolatecake
LadyJen Tudi meni se zdi, da je folna zelo OK, načeloma naj bi bilo OK že 400 mikrogramov, optimalno pa med 600 in 800 mikrogramov.
Jaz imam v Elevitu (sem tudi želela komplet) 800 mikrogramov folne in 15 miligramov vitamina E, se pravi malo manj kot ti. So pa tudi precej veliki tableti.
Koliko si pa plačala za pakiranje 100 komadov?
Marčevka 2010 hvala ti, za lepe besede. Tudi jaz ti želim, da se tvoja punčka čimprej pozdravi in da se tudi ti izogneš kakšnemu hujšemu prehladu.
Mali medo hvala ti in super, da gre počasi na boljše. Jaz sem kombinirala krvomočnico in estimo in imam tudi na sumu, da ni najboljša kombinacija oziroma, da je to povzročilo krvavitev. Sem pa malo zmedena zdaj, ker sploh nevem, če še pridem v poštev za seznamček ali ne. Krvavitev sicer še traja, ampak je čudna, vsega skupaj je premalo in zelo netipično za menstruacijo.
Npr. jaz vedno že prvi dan močno krvavim, brez kakšnega roza izcedka, ki bi ta dan napovedoval že pred tem, samo ulije se mi. O šibkih krvavitvah prvega dne imam znanje še iz časov, ko sem jemala KT, pred in po tem, pa nikoli ni bilo tako. Ponoči pa razen prvega dneva sploh ne krvavim. Zdaj pa največ krvavim ravno zvečer in ponoči, s tem, da je bilo od četrtka do danes vsega skupaj mogoče za dva vložka krvi, ponavadi pa veliko več, sploh v prvih dveh dneh. Po eni strani si govorim, da ni upanja, po drugi pa vseeno upam, da je to samo posledica estime in da imam še možnost za ovulacijo, oziroma, da se je moj jajček vseeno ugnezdil. Sem čudna, ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 192
3.11.2014 12:04:50   
SU
Evo... ni me en teden pa je tooolikoooo za prebrat, da sem le preletela user posted image ... Vidim, da seznamček zaenkrat ni nič lepši kot je bil oktobrski... user posted image Škoda.
Jaz pa delam O teste ta mesec in kar ne dočakam te pričakovane O... Oz. vsaj testi je ne pokažejo... user posted image Pa me kr mal skrbi... Tikie se mi zdi, ko sem brala tvoje poste, kot bi opisovala situacijo pri meni...
Prejšnje cikle mi je kazalo O čist lepo, krasno se je vidla črtica... Prejšnji mesec sem O zamudila in ujela le še "ponikanje" hormona (rahla črtica), M je prišla pa 1 teden prezgodaj... user posted image Potem pa ta mesec... ni in ni O... Nekje čez vikend bi mogla bit...
Pa razmišljam, če se O ne "ravna" po prejšnji M... glede na to, da je prejšnji mesec prehitevala kar za en teden... Mogoče. Oziroma se tolažim s tem, da bo prišla O ta teden...
Ampak me pa vseeno mal skrbi, da je sploh ne bi blo... user posted image Jaz ne vem...
Kako za vraga sta 2 otročka ratala skoraj "v prvo", 3. pa noče in noče prit... user posted image Moj pravi, da bo že, če sta bla 2 prej... Sej sem tudi jaz optimistična in tut user posted image pač, ko nama paše... Ampak vseeno bi rada mal vedela, kdaj je O, da sva pa takrat še mal bolj pridna... Ker ponavadi pa res ne na 2 dni...
Ma bomo videli... če moja "teza" drži, bi mogla O prit nekje sredi tedna oz. proti koncu tedna... Bomo videli. ...me pa prav jezijo tile moji cikli... Prej vse kot po maslu. Po moji M bi lahko "naštimala uro" user posted image ...zdej me pa tkole heca!!! Ti user posted image ti!!!
chocolatcake user posted image ...hja... tale krvomočnica res ni nedolžna... Pa kdo bi si mislil... "samo čaj" pa tko vpliva na naše telo... S kombinacijo pa... bog ve kako to vpliva...

< Sporočilo je popravil SU -- 3.11.2014 12:07:23 >

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 193
3.11.2014 12:08:28   
Anonimen
moje M še ni, pa je danes 29 dan cikla - ponavadi pride prej.

Tako da počakam vsaj do srede, da bo vsaj 31 dan (toliko je bil najdaljši cikel in naredim test), pod pogojem da se prej ne vlije.

Trebuh še vedno napet in trd (tega prej ni bilo nikoli), prsi še vedno bolijo, lačna non stop; edino trebuh me nekaj mantra danes.

sicer pa dokler ni M, je vse mogoče....upajmo da je ne bo :)

anonimna user posted image

sem se zadnjič pozabla pod post podpisat :)

(odgovor članu SU)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
3.11.2014 12:12:44   
Neza007

IZVIRNO SPOROČILO: Tikie
Jaz sem ta mesec od 14.dne ciklusa zvečer dalje delala o teste in me je vse skupaj čisto razočaralo.Vsak dan rahle črtice, približno enako močne, vendar manj močne kot kontrolne.Tako, da si razlagam, da očitno ta mesec ni bilo in ne bo ovulacijeuser posted image .Midva pa tko pridnauser posted image Prejšnji mesec so mi testi lepo pokazali, ta mesec pa je vse skupaj kr neki.Edina možna razlaga je še to, da so bile črtice pozitivne že pred 14.dnem ciklusa, vendar glede na to, da imam ponavadi cikluse od 30-34dni, tudi ta razlaga ni ravno verjetna.Zdaj me še bolj skrbi, da je z mano nekaj narobe, se nagibam že k pco ali drugim hormonskim motnjam

Tikie pomoje si res napačne ure delala O test, saj sem jst danes prav za foro naredila zjutrej ob 7-ih O test in ni nič pokazalo le rahel obris druge črtice, potem pa sem naredila še prejle ob 11-ih in glej ga zlomka sta bili obedve črtici močni. Delala sem pa zato, ker po izračunih naj bi jo imela jutri ali pa v sredo. Pa v navodilih prov piše, da zaradi nihanja hormona se dela test med 10 uro zjutraj in tja do 20-ih zvečer.

Vsem puncam pa user posted image user posted image user posted image user posted image , pa veliko polulanih user posted image user posted image user posted image v novembru.

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.11.2014 13:37:03   
_pika_
Kako ste? Pijem krvomočnico in vas berem. Danes zjutraj me je tako špikalo v desnem jajčniku, tudi na otip me je bolelo, sedaj pa nič več nič ne čutim? Mislite, da je ovulacija bila danes oziroma je?user posted image Zgrešila je ne bova, saj pridno user posted image na dva dni.user posted image
Kje so kakšne lepe novičke? Čisto premalo jih je.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 196
3.11.2014 13:48:17   
SU
_pika_ ...mene je, ko sem pila krvomočnico, skoraj skoz špikalo v jajčnikih... In vidim, da so bili tisti "čudni občutki" res posledica pitja krvomočnice... Kr trebuh je bil boleč, skoraj kot med M... pa špikanje v jajčnikih-tudi izven O... No, če pripomore k zanositvi, naj bo... Ampak zdaj vsaj vidim, da je blo res od tega, ko jo nekaj časa ne pijem... ker sem mislila, da imam O...
No, če slučajno, slučajno pride M, jo bom spet pila, do takrat pa... pavza... user posted image
Pred enim tednom sem nabavila še e-vitamin... in zdej še moj nekaj papca... da bi ja blo... user posted image
Se pa strinjam--premalo lepih novičk... bi blo lepo videt še kakšen srček/nasmejan obrazek/plusek! (z mojim vred!user posted image )

< Sporočilo je popravil SU -- 3.11.2014 13:52:04 >

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 197
3.11.2014 13:50:18   
Marčevka2010
Tudi mene je pikalo po krvomočnici, m je bila pa ekstra močna. Si jo sedaj kar ne upam pit. Upam, da se bo cikel uredil. Naslednja na seznamu pa vidim, da sem jaz, 9.11. Dolga je še do takrat. Me matra it kakšen test kupit....ampak se še zadržujem. Bolje, da ga čez en teden.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.11.2014 13:54:37   
SU
Marčevka2010 ... ima, da bo plusek!! Ni druge!! Eden mora začet!! Me pa potem nadaljujemo!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 199
3.11.2014 13:59:19   
_pika_
user posted image user posted image user posted image Jaz navijam za čim več user posted image !user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......