|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2014
14.11.2014 19:23:09   
_pika_
chocolatecake: Sem se zjokala ob tvoji izpovedi. Hudo mi je zate, a hkrati sem vesela, da sta izvedela, kaj je narobe. Sedaj pa čim prej na umetno, da boš naslednje leto že mamica. Pošiljam ti milijon user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 376
14.11.2014 20:55:37   
chocolatecake
Shana hvala, zelo lepo si napisala, sem se kar malo zjokala zraven.
_pika_ tudi tebi hvala, da sočustvuješ z mano, saj veš, da tudi jaz tebi želim da se ti uresniči želja. Ti čakaš že mnogo dlje kot jaz.
Dvomim, da bom drugo leto že mamica, najbrž niti na vrsto nebi prišla tako hitro, pa če sem prav razumela naju čaka še nekaj preiskav. Niti nisem še prepričana, če je umetna oploditev tisto pravo zame. Imam že ves čas zelo odklonilen odnos do tega.
Ne me narobe razumet, mogoče za marsikoga prava rešitev, ampak nevem če zame.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.11.2014 21:41:33   
valy25
Punce, se opravičujem, ker sem kar uletela na forum.

Chocolatecake želim ti napisati kakšno spodbudno besedo. Pri nama je bila zelo podobna situacija. Jaz sem bila stara 23, moj 24. Imam PCO. Na dan, ko sem imela laparoskopijo, je moj izvedel izvide- slaba morfologija, premalo živih in še prisotnost antigenov v spermi (precej nepojasnjena zadeva imunološke narave, kjer se spermiji po izlivu začnejo zlepljati med seboj). V glavnem kot edina možnost nama je ostal ICSI postopek. V trenutku se nama je želja po veliki družini skrčila na misel, da sploh ne bova nikoli zgradila lastne družine. Ker sva se vsak na svoj način soočala z neplodnostjo, je bilo na trenutke res težko ujeti skupni ritem in sva se oba počutila precej izgubljena in sama. Toda odločena sva bila, da bova naredila vse kar je v najini moči. Prijavila sva se na kliniko za neplodnost in že čez pol leta sva bila v prvem postopku. Čakanje mi je hitro minilo, ker sem bila pomirjenja, da se stvari končno odvijajo. Odločila sem se, da bom zaupala medicini. Končno se nisem več obremenjevala s plodnimi dnevi in ne več toliko energije usmerjala v to kaj delam prav in česa ne. Sam ICSI postopek mi je bil prav super in res ni tako grozen. Predala se nisva tudi potem, ko sem imela po prvem postopku splav. In zelo vesela sem, da se nisva. Kajti v drugo je ratalo in postala sva starša čudovitemu sinčku. Sedaj pa si enako močno želiva še enega, zato greva počasi v nove boje in trdno verjamem, da nama bo ponovno uspelo. :)
Se mi zdi, da zavest o neplodnosti ostane za celo življenje. Toda ne le v slabem smislu. Med hojo po te zahtevni poti se noro utrdiš in spoznaš življenje še v bolj polni luči. Na nek čuden način sem celo hvaležna, da je bila namenjena nama...
Želim vama veliko poguma in sreče! Pa punce na forumu IVF so ful prijazne in pripravljene odgovoriti na vsa vprašanja.. :)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.11.2014 8:33:35   
chocolatecake
Hvala valy25 za podporo in napisano zgodbouser posted image . Čestitke za tvojega sinčka in držim pesti, da se vam kmalu pridruži še eden.user posted image
Kako ste kaj ostale?
_pika_ je kaj novega ?

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   [Brisano sporočilo]
15.11.2014 14:14:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu niinii)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
   [Brisano sporočilo]
15.11.2014 14:16:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
15.11.2014 14:54:47   
_pika_
chocolatecake: Vidva bodita pridna. Mogoče vama uspe pa po naravni poti, saj je verjetno nekaj odstotkov možnosti. Tudi jaz sem zelo negativna glede umetne oploditve in odločena, da ne grem na umetno, saj psihično nisem pripravljena. Pri meni nič novega ... čakam sredo ali četrtek, da naredim test, če prej ne pride user posted image .

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 15.11.2014 14:55:38 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.11.2014 17:59:42   
Shana86
IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

chocolatecake: Vidva bodita pridna. Mogoče vama uspe pa po naravni poti, saj je verjetno nekaj odstotkov možnosti.

Se strinjam. Nama so tudi po laparoskopiji obljubili ivf, če nama v treh mesecih ne uspe naravno, in opozarjali na večjo verjetnost splava pri endometriozi, pa sem vseeno takoj zanosila in donosila. Drugače pa - katera pa želi na ivf? Sem imela kar nekaj kolegic, ki so bile strogo proti. Ena je potem npr. po 5 letih truda vseeno šla v postopek in po prvem letos rodila dvojčici, druga pa je po dveh letih ravno šla po napotnico za neplodnostno, pa je tisti mesec zanosila. Pač če je želja dovolj velika, storiš vse, tudi jaz bi (bom).

LadyJen žalostna zate user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 15.11.2014 18:01:15 >

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.11.2014 22:12:45   
Neza007
Hej hej,kako ste kaj. Mene trenutno neki zvija tam dol,pa zej nevem a je to prebava al znak za M,nimam pojma nimam. Jutri bom za foro nardila test ker sm firbcna ampak po filingu sodec bo kar negativen. No pa lep vecer se naprej.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 384
16.11.2014 5:20:25   
ana_marija
Moja user posted image se je čez noč vlila brez kakšnega opozorilnega znaka, ne me ni zvijalo ne nič.

Decembra so trije dobri možje, bodo ja kaj radodarni. user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   [Brisano sporočilo]
16.11.2014 7:51:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ana_marija)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
16.11.2014 9:01:41   
Shana86
Haha jaz sem se tudi ta teden vsako noč odločila, da še ne bom zanosila, ker se je moja zbujala nonstop user posted image Ampak sem se podnevi nazaj premislila... Ja, itak, tvoj ne bo tak, tako kot bo moj naslednji brez problema jedel in veliko spal user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 387
16.11.2014 12:05:09   
Tikie
Oj punce.Pa se še jaz po dolgem času spet malo javljam.Pri meni teče 35. dan ciklusa in tečke ni,tako,da je imela moja g kar prav,ko je rekla,da imam ovulacijo in sem bla takrat 24.dan ciklusa.Čeprav sem takoj,ko sem prišla od nje delala LH test in je bil negativenuser posted image Upanja,da bi nam kaj uspelo itak nimam,ker je ti najdaljši ciklus v zadnje pol leta in mi je že zato čuden.Pa itak mam joške čist neboleče in mehke,tko,da...čakamo spermiogram sredi decembra.In upam,da nas pol čimprej dajo naprej.
Jaz pa sem takoj pripravljena prenašat vso histerijo,dretje,kričanje,jok in neprespane noči,samo,da bi mi sploh bilo dano bit mamica...user posted image
Lepo nedeljo vsem.Držim pesti za vas.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 388
16.11.2014 14:01:56   
Neza007
Hej no sem delala test itaq negativno, zej pa pocakam do srede ce na prej M. Tud jst sm prpavlena vse prenasat,sam da sm enkrat mamica. Sicer sm bla pa vcer na necakovem r.d.-ju,pa je blo 12 otrok,morm rect da so bli pridni,nobenga dretja in nic,tko da kdaj sm kr presenecena kasni angelcki so :)

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.11.2014 17:03:58   
_pika_
Tikie: user posted image user posted image Mogoče si pa user posted image , pa test še ne pokaže. Včasih ne pokaže takoj.

Mene je danes zjutraj zvijalo. Sem mislila, da se bo vlila, a je zvijanje prenehalo, M pa od nikjer, tako da imam še upanje za user posted image Jutri je 14. dan po ovulaciji. A mislite, da bi že lahko testkala ali še počakam? Do sedaj sem se uspešno izogibala testu v omari. user posted image user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.11.2014 17:07:28   
Neza007
Mene tud ta mesec zvija,že en tedn to traja in sam čakam da se ulije,ampak upanje pa še zmer ostaja. Nared test 15 dan po O, no vsaj jst ga bom če mi bo zamujala. Sm ga dons pa upam da je blo še prezgodi,ker je šele 12 dan po ovulaciji :) ampak me je firbec premavov. Tikie ja mogoče si pa res nosečka user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 391
16.11.2014 18:11:23   
Tikie
_pika_in Neza007 hvala sicer za vaša lepa ugibanja, vendar,kot sem napisala...verjetno to ne bo šlo čez, saj nimam res nobenih znakov, zize so čist mehke in neboleče, kar se ravno ne sovpada z nosečnostjouser posted image .Testa nisem delala in ga tudi ne bom pred ene 38.dnem ciklusa(šele v sredo), ker je itak brezveze.Nekak nimam upanja, da bi zdaj pa kar ratal, če že več kot v 20ih (2leti vsak mesec) poskusih ni...in mislim, da bo pri nas potrebna pomoč.
_pika_mislim, da je pri tebi kar nekaj upanjauser posted image user posted image To, da te je špikalo in prenehalo, je dober znak.Test lahko delaš že danes...če ne bo tečke in bo neg.pa pač ponoviš jutri oz.naslednji dan, vse dokler ni pozitivenuser posted image Ti si imela zdaj ta ciklus čisto svoj?Ali stimuliran in s čim?Če ti ni problem govorit o tem...
Držim pesti za vse, se zagotovo kmalu spet kaj javim, ko se ulije moja tečka, da me črtate s seznama...

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 392
16.11.2014 19:29:17   
_pika_
Tikie: Meni je v prvi nosečnosti več testov pokazalo -, test na 40. dan cikla pa +, tako da imaš še možnosti.user posted image Jaz sem že nekaj ciklov na klomifenu. Ta cikel so me spet spremljali s pregledi in mi napovedali O. M pričakujem od danes do torka enkrat. Sem se odločila, da verjetno testkam jutri zjutraj. Če si zjutraj ne premislim, saj me je zelo strah negativnega testa.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 393
16.11.2014 19:35:42   
Shana86
Tikie in _pika_ vidve sta mi sumljivi za spremenit statistiko tega meseca na bolje... komaj čakam dobre novičke user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.11.2014 19:55:48   
Žabinčica
Hej, malo pokukala sem. Seznam je ta mesec spet user posted image , pa je že pol meseca naokrog. Dajmo punce, naj bo druga polovica novembra lepše obarvana user posted image . Pika, Tikie, SU in vse ostale, ki je v teh dneh ne pričakujete navijam user posted image .

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.11.2014 20:27:06   
Tikie
Shana86 inŽabinčica hvala za podporouser posted image jz sm trenutno bl kot ne na tleh,ker sm čakam,da se vlijeuser posted image ,ker nimam znakov za bit noseča.Kako sta vidve kj?
_pika_ a maš tud ti PCO?Res,res držim pesti zate,da se ti zjutrej nariše lep plusek.Sporoči.Tudi mene je strah ponovnega razočaranja in zato ne mislim delat testa vse do srede,čeuser posted image že prej ne bo.Se mi zdi kot sol na rano to testkanje,ker sem bla že tolkrat razočarana.
Itak po besedah g je bla ovulacija okol 24.dne tako,da mam čas do 38.dneva.In pol bi mogoče res veljala tista tvoja,da se bi mi plus narisal šele 40.danuser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.11.2014 20:31:44   
Neza007
Tikie sej ene sploh znakov nimajo, tko da to nč ne pomen, ne obupat pa sam pozitivno razmišljej! Moč misli pa to :)

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.11.2014 20:39:48   
Tikie
Glede teh znakov...jaz ne verjamem ravno v to,da jih nimajo,sem bolj mišljenja,da punce samo niso bile pozorne na znake pa pol pravjo,da jih niso imele.V mojem primeru pa,ko si kot ris na prežiuser posted image pozoren,če je kaj drugače,pa dvomim,da bi jih spregledalauser posted image ...in kot sem že napisala...znak je,da mam zize mehke,prav nič boleče in napete...sam kaj,ko je to znak,da nismuser posted image
Upam,da bo pri vas ostalih več srečeuser posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 398
16.11.2014 20:48:06   
Neza007
Mene pa lih mot k mene tok bolijo sam kaj k so me prejsnji mesc tud,tko da ta znak men nič ne pomen. Jst upam, da se motis in da se ti prikaže user posted image user posted image . Navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.11.2014 20:53:21   
Tikie
Neza007 haha,ja to smo pa babeuser posted image če ne bolijo ni prav,če bolijo ni prav...mah pustmo se res presenetituser posted image Tud jst navijamuser posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?