|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2014
9.11.2014 16:28:36   
Arual
Hey. Kako kaj? Da vam malo poročam o stanju. Mislim da se je vse začelo pripravljati na tečko. Danes ponoči ko sem šla na wc sem imela samo krvav izcedek ko sem se obrisala. Nato se je končalo, no zaenkrat še ni pritekla v vsej svoji veličini ☺. Imam pa zdaj že 3 dni takšne občasne bolečine v maternici. Bomo videli kako bo! Upamo na najboljše .

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.11.2014 17:17:58   
_pika_
chocolatecake: Hihi!user posted image Jaz upam, da sem noseča, želim si enega user posted image . Me pa že par dni špika oz. tak pekoč občutek v prsih, pa špikanje pod popkom. Samo opazujem znakce in za potrditev N prisegam le testu. user posted image

Ta mesec je spet porazen seznamček. Upam, da se v drugi polovici močno izboljša. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.11.2014 8:47:29   
Neza007
Joj še 9 dni do testa...mater se mi vlečejo dnevi user posted image . No pa upam, da kmalu kšna sporoči veselo novico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 303
10.11.2014 8:54:07   
Neza007

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

No, mene je mikalo kakšen test kupit, sedaj moram pa do ponedeljka počakat.

Je že kaj? user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 304
10.11.2014 9:16:16   
Marčevka2010
Nič. user posted image Včeraj točno na 28. dan dobila menstruacijo. Pa sem le upala, da je ne bo. So me bolele prsi, pa me pred menstruacijo nikoli niso. Je očitno delala psiha. user posted image Ampak se tolažim, da je vsaj m točna, in upam, da bo še naprej. Itak je bilo preveč optimistično, da bi se že prvič kaj prijelo. Tako, da se selim v december ali januar. Mogoče nam je pa še en user posted image namenjen. Ali devička.

Sama sreča je tokrat m bolj švoh, nisem pila krvomočnice. Sem imela prejšnji mesec celo poplavo in je ne želim nikoli več.

Ampak nisem preveč v depresiji, sem mislila, da bom bolj. Takoj, ko se videla packe na hlačah sem bila razočarana, sedaj se pa ne sekiram več. Itak sem še na začetku. Čez 14 dni pa spet akcija, bova morala biti pridna. Upam, da bo šlo, ker moj ima sedaj do konca leta obupno v službi, če se mu bo sploh dalo revežu.

Kako kaj ostale?

Pika, upam, da znaki pomenijo nosečnost. Jaz sem jih tudi imela pa je bila na koncu m. Upam, da bo pri tebi več sreče.

In seveda pri ostalih tudi, držim pesti za vse. user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 305
10.11.2014 9:21:12   
Neza007
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim, da bi ti december prinesel user posted image user posted image !! Jst sem imela prejšni mesec takoj po ovulaciji že znake ;) psiha očitno, pa res sm mela boleče prsi, no pa ni blo nič. No ta mesec ni nobenih znakov, s katerimi bi lahko karkoli povezovala, res pa je da je še 9 dni do takrat. Sm pa že zej prpravlena na user posted image , ker se mi zdi, da bi blo prelepo, da bi bilo res. Tko, da mislem, da bom ta mesec lažje preživela minus, kot sem prejšnjega.

Neposredna povezava do sporočila: 306
10.11.2014 9:39:09   
Marčevka2010
Hvala. Tudi jaz zate držim pesti!user posted image

Ma ja, jaz sem imela tudi znake, ampak vse napsihirane po moje. Lačna kot pes, isto je tudi pred m. Vrtelo se mi je, na trenutke slabo. Samo kislo mi je pasalo jest. Ma, ni, da ni. Kaj dela psiha, ko si nekaj res želimo... Se selim v december, mogoče Miklavž pinese plus. Pred 5 leti mi ga je. user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 307
10.11.2014 9:48:06   
Neza007
To bi blo pa res lepo darilo, tko da kr v akcijo čez 14 dni user posted image . Midva sva se ta mesec res trudla, in pol na dan O jst nism mogla, me je preveč jajčnik bolel pa tud razpoloženje ni blo pravo. No pa sej sva prej tok več seksala, tko da če so spermijčki počakal pol se lahk zgodi. Sm pa sam pr seb rekla, da nočm več tok gledat na to O, da bi mi blo veliko bolj všeč, da se zgodi tko spontano. Tko, da bom probala po tem mesecu odmislt nekak vse skp, pol pa a bo še letos, če ne bo pa drugo leto enkrat. Prov ne mislem se več sekirat in met v glavi non stop a sem noseča al nisem a je ovulacija al ni...človk bi lahk še znoru ;)

Neposredna povezava do sporočila: 308
10.11.2014 15:52:46   
_pika_
Jooj ... Kaj je s temi user posted image . Ni jih od nikoder. A se bomo vse selile v december?user posted image Če ja, bo pri nama minilo že dve leti, odkar planirava user posted image .
Danes mi je noro slabouser posted image . Prejle sem pila kavo in sem skoraj bruhala. Upam, da nisem staknila kakšne viroze. Kaj pomaga, da tole ublažim? Kakšen čaj?user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.11.2014 16:09:48   
Tikie
_pika_ jaz mislim,da ne bo nič pomagalo,ker si user posted image user posted image
kdaj ne pričakuješ?
Lahk edin probaš s prepečen em,ta baje pomaga pri nosečniških slabostihuser posted image
Probaj in sporoči,če bo bolje.
Punce navijam za vse nasuser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.11.2014 17:09:06   
_pika_
Tikie: Ne verjamem, da je kaj. Jooj, še prepečenca nimam doma. Ga bom šla jutri iskat, če ne bo bolje.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.11.2014 17:26:50   
Shana86
_pika_ meni je maaaaalo pomagal ingverjev čaj, košček temne čokolade in pa vedno po malem grickanje prepečenca, da je želodec imel delo user posted image Navijam, da ti nagajata pikici...

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.11.2014 18:29:19   
Tikie
_pika_ dokler ni user posted image si nosečka in pika.Nehaj bit pesimist in razmišljaj pozitivno.Pa še vse znake imaš.Boš vidla,da bouser posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.11.2014 18:34:11   
Anaina
Hej punce.
Kako ste? Vidim da tudi november ni naš mesecuser posted image Dajmo vsaj kak user posted image za vzpodbudo. Pri meni skoraj sigurno pride user posted image , ker nisma bla kaj ekstra pridnauser posted image Upam da bo vsaj december kaj bol obarvan z user posted image Pika navijam za tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.11.2014 19:27:16   
Mali medo
No, da se vam javim še jaz. Pri meni se dogaja nekaj čudnega. Že nekaj dni delam ovulacijske teste in druga črtica se sploh ne obarva, test totalno negativen. Jutri grem na uz in me res zanima kaj bo rekel ginekolog. Po dveh tabletah Clomida na dan sem pričakovala močno ovulacijo, tako pa sem res v skrbeh, da ni kaj hujše narobe. Kmalu bo tudi pri naju dve leti in vedno pogosteje se mi zdi, da zgubljam moč in voljo. Sploh ko pomislim da se bo prava gonija šele začela, ko po neuspehih preneham piti Clomid in začnem vrsto preiskav ...

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.11.2014 19:42:24   
Neza007
Mali medo,kaj pa če nisi ujela pravega časa ko si delala O test, saj veš zard hormona, ki se med dnevom zviša in pada. A si delala večkrat na dan test? Jst upam da si le falila, pa če si user posted image pol nisi mogla falit. Velik sreče, pa držim pesti da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Neza007 -- 10.11.2014 19:43:03 >

(odgovor članu Mali medo)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.11.2014 19:49:47   
Mali medo
Delala sem enkrat na dan, približno na 24 ur. Bi morala bolj pogosto? Bom vidla kaj bo jutri na uz, bo 14. dan cikla in bo takoj jasno, če je šlo že mimo al ne še. Prejšnji mesec se je črtica iz dneva v dan temneje barvala, pa vendar ni bila nikoli enako temne barve kot kontrolna. Najtemnejša je bila 13. dan ciklusa. Sem sklepala da sem falila ure oz. da je bil višek vmes, med dvema testoma.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.11.2014 20:29:39   
Shana86
Mali medo jaz sem pred pričakovano O vedno delala 2x na dan, vsakih 12 ur, ker lahko LH vrh, ki ga zazna test, traja samo 12 ur. Lahko da si ga zgrešila.

(odgovor članu Mali medo)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   [Brisano sporočilo]
10.11.2014 20:47:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
11.11.2014 7:04:27   
niinii

user posted image N O V E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

03.11.2014

user posted image egleriauser posted image

user posted image azaleauser posted image

04.11.2014

user posted image rosesuser posted image

05.11.2014

user posted image Mali medouser posted image
user posted image NB86user posted image

07.11.2014

user posted image mony213user posted image

09.11.2014

user posted image Marčevka2010user posted image

11.11.2014

karinna

13.11.2014

Arual

15.11.2014

Vrtnicaa

16.11.2014

SU

18.11.2014

sončnica24

19.11.2014

Neza007
ana_marija
_pika_

20.11.2014

LadyJen
Tikie

23.11.2014

niinii

25.11.2014

Shana86
roses

26.11.2014

Mali medo

29.11.2014

telly

30.11.2014

bubika86
tajazan

November

user posted image beba92user posted image
chocolatecake user posted image
Anaina
mamica deklicam

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
niinii, Katte, soncnica24, biba88, MauMow, angelsi, _pika_, Žabinčica, beba92, mamica deklicam, telly, mony213mony213, maja2014, witch

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.11.2014 7:06:13   
niinii
Moja pikica ima pa danes 18m, kako hitro je minilo to leto in pol.
Sva bila pa ta mesec pridna, tako da močno, močno upam, da bom nalulala user posted image .

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.11.2014 8:38:27   
Shana86
niinii čestitam za 18m user posted image Moja miška bo pa imela ta petek 9m. Res gre hitro.

Karinna si že lulala?

Arual kako kaže? Močno močno navijam zate...

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.11.2014 9:30:04   
Neza007
Hej punce, jst pa nevem kva se z mano dogajal. Me neki zvija v trebuhu v glavnem kot da bom že user posted image dobila. Sam tok zgodi pa res še nism imela menstruacije, ponavad jo mam prej kasneje kot pa prej. Pa še tak beli tok mam, da sm bla prejle 100% da sm jo dobila, sam ni ne duha o njej. Ma še kera take problemčke?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.11.2014 11:05:08   
MauMow
Neza js bi rekla da si N - isto sem imela jaz. En teden krči kot da se bo glih kar ulila in pa beli tok tk močan da sem skos gledat hodla če je M slučajno... No po enem tednu sem test nardila in bil je PLUS!!!!!

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.11.2014 11:14:40   
Neza007
Ko bi le imela prav user posted image . Se probavam spomnit iz prejsnjega meseca. če sem imela tud te simptome, pa se ne spomnim. Prejšnji mesec so me nenormalno bolele prsa, pa ni blo nič. Ta mesec, me prsa mjčken že začenjajo bolet, ampak na ta simptom se ne mislem ozirat, ker me vsak mesec začnejo pred menstruacijo. To, da bi me en tedn prej tko dajali krči kot en dan pred menstruacijo, se pa res ne spomnem. Glede belega toka pa tud nikol nisem bila pozorna, tko da res nevem. Bomo videli čez 8 dni, če je kej na tem.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?