|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
21.10.2014 14:33:37   
Stars619
Hej, sem že v sept-okt2014 pisala, pa še sem napišem HVALA za vse, ki ste mislile name, a mi ni uspelo - tokrat! Sem pa izvedela glede nekih novih zdravil, ki pridejo sedaj v mesecu ali dveh (gre za nek obliž) in morda mi s tem uspe! Bomo videli!!!
Čez tri tedne dobim vabilo za nov postopek...upam, da bo čas hitro minil! :)
Vsem želim, velikoooooo uspeha in naj ta mesec uspe vsem!!!!! Držite se!!!!
Jaz pa grem uživat z mojo pupo na sončka!
Lp

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 126
21.10.2014 15:26:54   
JedKa
Stars619 škoda da ti tokrat ni uspelouser posted image , ampak eno pupo pa vseeno že imaš, ki ti bo dajala zagon za naprej user posted image

Midva sva imela danes transfer. Sva kar na realna tla padla..med vožnjo tja sva bila ful sproščena in pozitivna, sva bila odločena da vstavimo dva itd... In potem prideva in mi rečejo, da je od 10 spunktiranih ostala le še ena sama in da nimamo drugega, kot da vstavimo to. user posted image

Tako da imam zelo slab filing...user posted image user posted image

Ely85 in Corse kako sta vidve danes opravili?
Sunprincess kako je pri tebi? Jutri delaš test? držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 127
21.10.2014 16:01:41   
ely85
Dobr dan user posted image jojjj stars619 zal mi je da ti ni uspelo user posted image pa tok smo navijal in prstke drzal skupi....bo pa v drugo user posted image in to se 2user posted image JeDkA super smo opravil od 4 celic so se 4 razvil ampak 2 sta bila blasticidna user posted image nevem ce sm prov napisala ....tko da so mi 1 pikico daluser posted image notr za ostale pa zvem po postiuser posted image zdej me pa zanima a samo 1zamrznejo glede na to da so mi 1 notr dal ??? Pa po kokem casu posljejo po posti za zmrznjecke ??? Kako si ti opravla????

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 128
21.10.2014 16:52:51   
Corse
Joj Stars...sem se nate spomnila v LJ.... ma drži se, bodo pa obližki pomagal, zihr.

2 pikici sta v meni user posted image user posted image se mi še zdej smeji....no ja, malce pa smo bližje plusku! Vsem hvala za podporo!

Jedka, ely,....smo se danes sigurno vidle user posted image ste ble same simpatične punce, je bilo fajn klepetat z vami v čakalnici. Ste kaj čutile transfer? Jaz prav nič. Slikice ste dobile? Meni jih še pokazala ni. Bolniško imamo do konec tedna, boste koristile? Mene malo trebušček boli, ležim, verjetno je bolečina še od punkcije. Uživajta in pridno grejta pikico user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 129
21.10.2014 17:08:31   
JedKa
Ely85 eno pikico sem dobila, več jih žal ni bilo...Meni niso nič povedali a je morula a blastocista..., tudi na izvidu od danes nič ne piše. Samo rekel mi je, da je tista ena jajčna celica zelo lepa.

Corse jaz sem bila v Postojni pri dr. Reš. Bolniške nisem dobila, taka je pri njih praksa, da je ne dajejo...Tako da jutri v službo user posted image Joj bom tečna naslednja dva tedna user posted image

Mene tudi malo šika po trebuhu...me je tako trah za to pikico, da si še zakašlat ne upam user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 130
21.10.2014 17:12:09   
sunprincess
JedKa, saj ti piše na listu bolniška pp...Meni so rekli,da grem s tem k zdravnici,in bo napisala bolniško...

Drugače pa srečno vsem...lepo čuvajte pikiceuser posted image Pa ne se sekirati, če je samo ena..ena je dovoljuser posted image

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 21.10.2014 17:17:15 >

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 131
21.10.2014 17:35:43   
ely85
Ojla corse ja slikice jst tud nism vidla niti dobila user posted image a ponavadi dajo slikice??? Ja jst bom bolnisko koristla kr do tecke oz. do krvnega testa,ker imam dost fizicno delo in nezelim kej ogrozit sploh pa ne zarad sluzbeuser posted image tko bom vsaj vedla da sem res vse nardila kokr se zagre user posted image drugace se mi pa lr dozdeva kera punca si user posted image sem se nasmejala v cakalnici hvala tko sem se ful bols sprostila user posted image mi je moj reku ce smo mele zabavo notr k smo se tok slisale ven user posted image srecno grejte pikice user posted image

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 132
21.10.2014 17:39:01   
ely85
Sunprincess hvala za spodbudne besede user posted image vazn je da so mi dali 1 sem se bala da nebo nobene user posted image ti mas jutri a ne???drzim prstke user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 133
21.10.2014 17:42:02   
sunprincess
Hvala...ja, sem se odločila,da grem jutri v Adrialab na krvni test. Danes sem delala urinskega,in je sicer bila črtica,samo tako nežna,da rabim črno na belem,kaj se dogaja.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 134
21.10.2014 17:45:00   
Corse
Jedka, sori...zmežlala vse skupaj, sem mislila da si v LJ. V 1-postopku sem bila tudi jaz v PO, Reš je delal punkcijo in transfer, pa tudi nisem dobila bolniške- da te malo potolažim, pokazalo je plusek, sem bila nosečka, tudi če nisem počivala, sem šla kar direkt v službo po transferju. V Lj pa so me danes presenetili, sem že mislila it jutri delat, pa nam baje pripada bolniška, bom pa ležala, škodit ne more... user posted image
Kot je že bilo napisano - potrebuješ samo eno celico, da prideš do bebike, eno pravo, ta je taprava in to je to user posted image

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 135
21.10.2014 17:45:00   
ely85
Oooo user posted image user posted image user posted image user posted image ja to je to user posted image cestitam user posted image ker dan po et si ga nardila??

Neposredna povezava do sporočila: 136
21.10.2014 17:47:30   
sunprincess
Prvič sem ga delala 10 dan, drugič 12, pa ni nič močnejša črtica 8še maleknkost bolj rahla je bila)..to me malo begauser posted image . Sem pa imela 3.dan transfer.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 137
21.10.2014 17:51:30   
ely85
Bos jutr vidla da je to to user posted image jst k sm bla noseca sem kupila te tapoceni testke in je bla rahla crtica no sem sla kuj po digital cb in je pokazal vse lepo....ne skrbi vse bo ok ti pa cestitam se enkrat jutri user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 138
21.10.2014 18:14:08   
Corse
ely, tud meni se približno svita....., da si sedela nasproti user posted image super, da smo se tako nasmejale, energija je bila kar najbolj pozitivna, tako da.....zdej pa čakat...par ur je že mimo user posted image
sunprincess, ko sem bila enkrat noseča sem probala 3 teste (sem se mogla 3x prepričat, da je res) user posted image , pa je vsak itak pokazal črtico različne jakosti, upam, da je tudi pri tebi tako.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 139
21.10.2014 18:20:06   
ely85
Hehehe sem sem taprava cop sem imela ti pa vrjetno paz user posted image upam da se ista ekipa srecamo 5.11 user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 140
21.10.2014 19:25:51   
Corse
jap taprave sva user posted image kako se počutiš, ležiš? Sem se odločila, da bom kar ležečki...do vikenda, pol pa odvisno od počutja. Ma me dans tako čudno šraufa not po maternici user posted image ah zgleda da paše zravn. Kar ne morem verjet...da res čuvamo svoje pikice, kako lepo user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 141
21.10.2014 19:32:21   
ely85
Mene tud neki spika dol user posted image upam da je to dober znakec user posted image pocivam 100 na uro user posted image moj je vse postimal doma ,zdej sem ga pa poslala na tezko tezko docakano pivo user posted image jst pa lezim noge v luftu user posted image a ste vse isti datum dobile za hcg??to bo sele muka cakat user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 142
22.10.2014 12:47:55   
Corse
Kako ste? Mene že vse boli od tega kavča, pa je šele en dan mim user posted image se bom mal premaknila na mehko posteljo. Dans me že v križu špika, trbuh še vedno boli, pomoje imam mal preveč časa razmišljat kje vse me boli user posted image
Jedka, ti je uspelo dobit bolniško al si šla kar delat? Meni prav paše tole izležavanje.
Ely kako kej, en dan pa smo bližje, ne?
Sunprincess, verjetno ti že lahko čestitam user posted image
Kaj pa špikarke..kako prenašate hormončke? Men je takrat čist na psiho udarilo, nekaj časa sem bila sitna, potem jokava, potem vesela, pa čisto neučakana, pa seveda napihnjena kot balon, pa glava me je bolela, da o jajčnikih ne govorim. Sem morala prekinit vse moje športne aktivnosti, še na sprehode sem šla bolj v stilu babice user posted image Lep dan želim vsem

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 143
22.10.2014 12:53:22   
ely85
Hahahha si me spet nasmejala user posted image ja mislim da je pri meni isto kokr si napisala prevec cajta pa razmisljam kaj vse me boli user posted image ja en dan blizje user posted image se 13jih ostane user posted image je pa fajn k te tko vsi razvajajo user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 144
22.10.2014 13:04:38   
sunprincess
Mene je tudi špikalo..imam občutek,kot da me je ves čas..včasih tako močno,da sem se ponoči zbudila od tega....

Pa vam lahko povem,da je to dober znak user posted image Zdaj moram samo počakati UZ,da vidimo ali je user posted image ali user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 22.10.2014 13:05:05 >

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 145
22.10.2014 13:06:41   
ely85
user posted image user posted image user posted image user posted image evo pa je bilo prav da sem ti takoj cestitala user posted image super se enkrat cestitkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 146
22.10.2014 13:08:48   
sunprincess
Hvala user posted image zdaj pa vse po isti poti naprej user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 147
22.10.2014 13:12:22   
ely85
Se bomo potrudle user posted image ti pa lepo cuvaj pikico(-ce) user posted image se eno vprasanje predno mi uides....a si zamrznjencke imela??ce si po kokem casu si dobila posto domov??

Neposredna povezava do sporočila: 148
22.10.2014 13:15:24   
sunprincess
Ja, štiri. Samo moj odgovor ti ne bo pomagal,ker sem pri dr.Rešu, in je najbrž drugače,kot na GKLJ.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 149
22.10.2014 13:18:06   
ely85
Aha,ja v lj sm,hvala vseeno za odgovoruser posted image zdaj te pa nebom vec sprasevala da lahko v miru uzivas v tako lepem dnevu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?