Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 14:33:37
|
|
|
|
Stars619
|
Hej, sem že v sept-okt2014 pisala, pa še sem napišem HVALA za vse, ki ste mislile name, a mi ni uspelo - tokrat! Sem pa izvedela glede nekih novih zdravil, ki pridejo sedaj v mesecu ali dveh (gre za nek obliž) in morda mi s tem uspe! Bomo videli!!! Čez tri tedne dobim vabilo za nov postopek...upam, da bo čas hitro minil! :) Vsem želim, velikoooooo uspeha in naj ta mesec uspe vsem!!!!! Držite se!!!! Jaz pa grem uživat z mojo pupo na sončka! Lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 15:26:54
|
|
|
|
JedKa
|
Stars619 škoda da ti tokrat ni uspelo , ampak eno pupo pa vseeno že imaš, ki ti bo dajala zagon za naprej Midva sva imela danes transfer. Sva kar na realna tla padla..med vožnjo tja sva bila ful sproščena in pozitivna, sva bila odločena da vstavimo dva itd... In potem prideva in mi rečejo, da je od 10 spunktiranih ostala le še ena sama in da nimamo drugega, kot da vstavimo to. Tako da imam zelo slab filing... Ely85 in Corse kako sta vidve danes opravili? Sunprincess kako je pri tebi? Jutri delaš test? držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 16:01:41
|
|
|
|
ely85
|
Dobr dan jojjj stars619 zal mi je da ti ni uspelo pa tok smo navijal in prstke drzal skupi....bo pa v drugo in to se 2 JeDkA super smo opravil od 4 celic so se 4 razvil ampak 2 sta bila blasticidna nevem ce sm prov napisala ....tko da so mi 1 pikico dal notr za ostale pa zvem po posti zdej me pa zanima a samo 1zamrznejo glede na to da so mi 1 notr dal ??? Pa po kokem casu posljejo po posti za zmrznjecke ??? Kako si ti opravla????
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 16:52:51
|
|
|
|
Corse
|
Joj Stars...sem se nate spomnila v LJ.... ma drži se, bodo pa obližki pomagal, zihr. 2 pikici sta v meni se mi še zdej smeji....no ja, malce pa smo bližje plusku! Vsem hvala za podporo! Jedka, ely,....smo se danes sigurno vidle ste ble same simpatične punce, je bilo fajn klepetat z vami v čakalnici. Ste kaj čutile transfer? Jaz prav nič. Slikice ste dobile? Meni jih še pokazala ni. Bolniško imamo do konec tedna, boste koristile? Mene malo trebušček boli, ležim, verjetno je bolečina še od punkcije. Uživajta in pridno grejta pikico
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 17:08:31
|
|
|
|
JedKa
|
Ely85 eno pikico sem dobila, več jih žal ni bilo...Meni niso nič povedali a je morula a blastocista..., tudi na izvidu od danes nič ne piše. Samo rekel mi je, da je tista ena jajčna celica zelo lepa. Corse jaz sem bila v Postojni pri dr. Reš. Bolniške nisem dobila, taka je pri njih praksa, da je ne dajejo...Tako da jutri v službo Joj bom tečna naslednja dva tedna Mene tudi malo šika po trebuhu...me je tako trah za to pikico, da si še zakašlat ne upam
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 17:12:09
|
|
|
|
sunprincess
|
JedKa, saj ti piše na listu bolniška pp...Meni so rekli,da grem s tem k zdravnici,in bo napisala bolniško... Drugače pa srečno vsem...lepo čuvajte pikice Pa ne se sekirati, če je samo ena..ena je dovolj
< Sporočilo je popravil sunprincess -- 21.10.2014 17:17:15 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 17:35:43
|
|
|
|
ely85
|
Ojla corse ja slikice jst tud nism vidla niti dobila a ponavadi dajo slikice??? Ja jst bom bolnisko koristla kr do tecke oz. do krvnega testa,ker imam dost fizicno delo in nezelim kej ogrozit sploh pa ne zarad sluzbe tko bom vsaj vedla da sem res vse nardila kokr se zagre drugace se mi pa lr dozdeva kera punca si sem se nasmejala v cakalnici hvala tko sem se ful bols sprostila mi je moj reku ce smo mele zabavo notr k smo se tok slisale ven srecno grejte pikice
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 17:39:01
|
|
|
|
ely85
|
Sunprincess hvala za spodbudne besede vazn je da so mi dali 1 sem se bala da nebo nobene ti mas jutri a ne???drzim prstke
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 17:42:02
|
|
|
|
sunprincess
|
Hvala...ja, sem se odločila,da grem jutri v Adrialab na krvni test. Danes sem delala urinskega,in je sicer bila črtica,samo tako nežna,da rabim črno na belem,kaj se dogaja.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 17:45:00
|
|
|
|
Corse
|
Jedka, sori...zmežlala vse skupaj, sem mislila da si v LJ. V 1-postopku sem bila tudi jaz v PO, Reš je delal punkcijo in transfer, pa tudi nisem dobila bolniške- da te malo potolažim, pokazalo je plusek, sem bila nosečka, tudi če nisem počivala, sem šla kar direkt v službo po transferju. V Lj pa so me danes presenetili, sem že mislila it jutri delat, pa nam baje pripada bolniška, bom pa ležala, škodit ne more... Kot je že bilo napisano - potrebuješ samo eno celico, da prideš do bebike, eno pravo, ta je taprava in to je to
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 17:45:00
|
|
|
|
ely85
|
Oooo ja to je to cestitam ker dan po et si ga nardila??
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 17:47:30
|
|
|
|
sunprincess
|
Prvič sem ga delala 10 dan, drugič 12, pa ni nič močnejša črtica 8še maleknkost bolj rahla je bila)..to me malo bega . Sem pa imela 3.dan transfer.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 17:51:30
|
|
|
|
ely85
|
Bos jutr vidla da je to to jst k sm bla noseca sem kupila te tapoceni testke in je bla rahla crtica no sem sla kuj po digital cb in je pokazal vse lepo....ne skrbi vse bo ok ti pa cestitam se enkrat jutri
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 18:14:08
|
|
|
|
Corse
|
ely, tud meni se približno svita....., da si sedela nasproti super, da smo se tako nasmejale, energija je bila kar najbolj pozitivna, tako da.....zdej pa čakat...par ur je že mimo sunprincess, ko sem bila enkrat noseča sem probala 3 teste (sem se mogla 3x prepričat, da je res) , pa je vsak itak pokazal črtico različne jakosti, upam, da je tudi pri tebi tako.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 18:20:06
|
|
|
|
ely85
|
Hehehe sem sem taprava cop sem imela ti pa vrjetno paz upam da se ista ekipa srecamo 5.11
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 19:25:51
|
|
|
|
Corse
|
jap taprave sva kako se počutiš, ležiš? Sem se odločila, da bom kar ležečki...do vikenda, pol pa odvisno od počutja. Ma me dans tako čudno šraufa not po maternici ah zgleda da paše zravn. Kar ne morem verjet...da res čuvamo svoje pikice, kako lepo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 21.10.2014 19:32:21
|
|
|
|
ely85
|
Mene tud neki spika dol upam da je to dober znakec pocivam 100 na uro moj je vse postimal doma ,zdej sem ga pa poslala na tezko tezko docakano pivo jst pa lezim noge v luftu a ste vse isti datum dobile za hcg??to bo sele muka cakat
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 22.10.2014 12:47:55
|
|
|
|
Corse
|
Kako ste? Mene že vse boli od tega kavča, pa je šele en dan mim se bom mal premaknila na mehko posteljo. Dans me že v križu špika, trbuh še vedno boli, pomoje imam mal preveč časa razmišljat kje vse me boli Jedka, ti je uspelo dobit bolniško al si šla kar delat? Meni prav paše tole izležavanje. Ely kako kej, en dan pa smo bližje, ne? Sunprincess, verjetno ti že lahko čestitam Kaj pa špikarke..kako prenašate hormončke? Men je takrat čist na psiho udarilo, nekaj časa sem bila sitna, potem jokava, potem vesela, pa čisto neučakana, pa seveda napihnjena kot balon, pa glava me je bolela, da o jajčnikih ne govorim. Sem morala prekinit vse moje športne aktivnosti, še na sprehode sem šla bolj v stilu babice Lep dan želim vsem
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 22.10.2014 12:53:22
|
|
|
|
ely85
|
Hahahha si me spet nasmejala ja mislim da je pri meni isto kokr si napisala prevec cajta pa razmisljam kaj vse me boli ja en dan blizje se 13jih ostane je pa fajn k te tko vsi razvajajo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 22.10.2014 13:04:38
|
|
|
|
sunprincess
|
Mene je tudi špikalo..imam občutek,kot da me je ves čas..včasih tako močno,da sem se ponoči zbudila od tega.... Pa vam lahko povem,da je to dober znak Zdaj moram samo počakati UZ,da vidimo ali je ali
< Sporočilo je popravil sunprincess -- 22.10.2014 13:05:05 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 22.10.2014 13:06:41
|
|
|
|
ely85
|
evo pa je bilo prav da sem ti takoj cestitala super se enkrat cestitke
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 22.10.2014 13:08:48
|
|
|
|
sunprincess
|
Hvala zdaj pa vse po isti poti naprej
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 22.10.2014 13:12:22
|
|
|
|
ely85
|
Se bomo potrudle ti pa lepo cuvaj pikico(-ce) se eno vprasanje predno mi uides....a si zamrznjencke imela??ce si po kokem casu si dobila posto domov??
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 22.10.2014 13:15:24
|
|
|
|
sunprincess
|
Ja, štiri. Samo moj odgovor ti ne bo pomagal,ker sem pri dr.Rešu, in je najbrž drugače,kot na GKLJ.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 22.10.2014 13:18:06
|
|
|
|
ely85
|
Aha,ja v lj sm,hvala vseeno za odgovor zdaj te pa nebom vec sprasevala da lahko v miru uzivas v tako lepem dnevu
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?