|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
28.11.2014 19:51:20   
Taddy78
Aja...ET pa je ponavadi 5 dan po punkciji, če so zarodki bp...če so slabi, te 3 dan pokličejo in ga vstavijo.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.11.2014 19:53:36   
Maja1990
No, to bi bilo super, da bi zvedela že toliko prej... ker me skrbi, da bi zvedla dan, dva prej. :S

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.11.2014 19:56:25   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: Bikca

Dobro jutro punce. Bila sem na UZ. Danas je videl samo en folikel (v nedeljo 5), ki izgleda lep in prave velikosti. Pravi, da imava majhne šanse, da bo sploh prišlo do transferja. Kljub temu moram danes vzet stopko in prit v petek na punkcijo. Sem prav slabe volje, da je tako slabo. V ponedeljek in torek sem ful čutila jajčnike in sme upala, da bo kaj več user posted image

V prvem postopku sem bila v sobi z gospo, ki je imela samo eno jajčece, pa še 3 dan so jo klicali da ji vstavijo zarodek, ker se je slabo razvijal. In se je prijel in je bila nosečka. Jaz sem jih imela v prvem postopku 11, pa so mi enega vstavli in samo en je bil primeren za eskimčka. V drugem postopku sem jih imela menda isto 11, enega so vstavli, oz.eno pupiko user posted image , dva sta šla za eskimčka...
Jaz bi na tvojem mestu vseeno šla.

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 803
29.11.2014 6:54:55   
valy25
Bikca držim pesti, da bo transfer in da bo ravno ta celica prava!
Danes sem imela UZ. Naslednjega imam v sredo. Foliklov imam veliko, ampak majhne. Kot ponavadi, gre tudi tokrat počasi in za enkrat še nič kaj ne vem kako bo.

Maja, za punkcijo ti pomojem lahko okvirno pove na prvem UZ oz. malo lahko sklepaš že ob začetku postopka. Točno pa verjetno šele dva ali tri dni prej. Vsaj pri meni bo tako.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 804
29.11.2014 15:00:38   
Maja1990
Ja, saj se mi je zdelo, da ne moreš tega že teden dni vnaprej vedet, ker se odločijo šele po ultrazvokih... No, bomo že nekako rešili situacjo. Otroček je zdaj najbolj pomemben! :)

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 805
30.11.2014 13:30:08   
Bikca
Jaz že grejem svojo pikico. Čez dva tedna pa test user posted image

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 806
30.11.2014 17:02:25   
Mančula
Bikca, pridno grej pikico in drzim pesti do krvnega. user posted image

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.11.2014 23:08:11   
Maja1990
Juhej Bikca! user posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 808
1.12.2014 13:24:36   
Stars619
Bikica, držimo pestiiiiii!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 809
1.12.2014 14:15:29   
1aneja1
Čestitke, Bikca!!!!
Ti si nov dokaz in upanje za ostale, da se tudi z eno celico da... zdaj pa držimo pesti, da se še prime!!user posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 810
1.12.2014 16:43:16   
Emma1987
Pozdravljene vse. Že dolgo berem in vas spremljam,in sem se tudi sama znašla med vami.Imam problem,po 3dneh sem končno dobila amb.za naročanje,1dan ciklusa imam 3.12. naročena sem 4.12. imam kratki protokol, skrbi me pa to ker,ko sem preveč nemirna in živčna mi zamuja kakšen dan ali tri dni odvisno.Bala sem se danes to povedati sestri da me nebi odslovila. Razlog da sem klicala prej je pa ta ker je moj slab mesec nazaj zamenjal službo in je komaj dobil prosto ko sva imela 25.11.konzilij. Zdaj za 4.12. je dobil prosto vendar bo moral delati soboto in nedeljo!
Zanima me če mogoče katera ve ali bo kaj narobe če bova kljub temu če je ne dobim 3.12. šla 4.12. po zdravila in vpis v postopek?
Čisto sem obupana pa je komaj 6ur minilo ko sem dobila datum.
Vsem želim veliko sreče in čim več sončkov.

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 811
1.12.2014 16:50:41   
Maja1990
Če sta imela 25.11. konzilji in boš zdaj (enkrat) dobila menstruacijo, potem ne boš zdaj še šla v postopek. Zdaj se boš samo naročila oz. si se očitno naročila. Na ta datum prideta oba tja kjer dobita vse potrebne informacije, nekaj vas še izpraša in ti dobiš brizge/igle ter te naučijo dajanja zdravil. Ampak to ne boš začela že kar takoj zdaj ko dobiš menstruacijo... v postopek greš z naslednjim ciklusom ko na prvi oz. drugi dan prideš po hormone.

Midva sva recimo konec oktobra imela konzilij, vmes sem dobila menstruacijo, datum za sprejem sem dobila 19.11. (to je ta dan kjer oba dobita vse informacije in sta uradno sprejeta), zdaj pa čakam na drugo menstruacijo, da grem po hormone in začnem s terapijo.

(odgovor članu Emma1987)
Neposredna povezava do sporočila: 812
1.12.2014 17:15:35   
Emma1987
Hvala Maja1990 za odgovor. To se pravi da nebo nič narobe če slučajno mi bo zamujala midva pa bova kljub temu šla tja? Sem pa v postopku v Lj Leoniše pri Dr.Vesna Šalamun.
A ti hormoni ki se jih dobi v naslednjem ciklusu so dodatni ali so te s katerimi se je treba pikat? Upam da ne postavljam trapasta vprašanja, prvič sem v tem postopku.
Hvala.

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 813
1.12.2014 17:18:07   
Maja1990
Ti pišem na zs, da ne bova tu smetile preveč... ;)

(odgovor članu Emma1987)
Neposredna povezava do sporočila: 814
2.12.2014 10:12:05   
ezdravje
Lep pozdrav vsem, Danes sem 9 dan po transferju in že dva dni me sili na bruhanje, drugih znakov nimam, kaj kej mislite punce kaj bi to bilo, ali je mogoče kdo imel tudi take znake po et?Prosim da mi čimprej odgovorite drugače pa drž pesti da zagledateuser posted image user posted image

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 815
2.12.2014 12:23:11   
ezdravje
Evo punce pokazal se je rijav izcedek, test je negativen, držim pesti za vse vas
Lp.

(odgovor članu ezdravje)
Neposredna povezava do sporočila: 816
2.12.2014 14:31:03   
Bikca
Ezdravje, ne vrzi še puške v koruzo, saj si komaj 9. dan in lahko gre za vgnezditveno.

Punce, ki ste že imele punkcijio in ET, ste bile tudi ve tako napihnjene? Jaz sem bila že po punkciji malo napihnjena, po et tudi, iz včeraj na danes sem pa kot balon, ljudje me že čudno gledajo. Hlače komaj zapnem. A ta napihnjenost sčasoma mine? Danes sem 3. dan po ET

(odgovor članu ezdravje)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.12.2014 14:52:20   
Stars619
Ezdravje, ne prehitevaj! Počakaj, morda pa še ni konec! Da ne bi kje prenehala z Estimo!! Lepo nadaljuj in upanje še vedno ostaja!!!! Punce so zelo krvavele pa bile kljub temu noseče!!! Ti pa si šele 9.dan!!! A si na 5.dan imela transfer??

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 818
2.12.2014 14:54:27   
Stars619
Bikica ja, jaz sem bila nekaj dni full napihnjena...v bistvu se mi zdi, da so se hormoni kar fejst poigrali z mano, ker imam še zdaj precej napet trebuh, pa sem drugače čist ravna spredaj!;) Saj bo, ti lepo grej svojo pikico, me ostale pa držimo pesti!!!

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 819
2.12.2014 15:08:09   
Adelle
Punce drzim pesti za vsako posebi... zanima me sam kaj se dogaja z Anem? Dolg ni pisala, ne vem sploh kaj se je zgodilo? Anem, pisi namuser posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 820
2.12.2014 15:38:06   
ezdravje
Bikica, jaz sem še zdaj napihnjena, tak da veš da je to od hormonov, držim pesti

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 821
2.12.2014 15:50:58   
ezdravje
Stars619 imela sem 5 dan transfer. Hvala za vzpodbudne besede vsem, z estimo nisem prenehala, čeprav se mi zdi vse skupaj brezveze

(odgovor članu ezdravje)
Neposredna povezava do sporočila: 822
2.12.2014 16:36:22   
rebrebu
ezdravje ne se obuupat! dokler se en ulije, so se moznosti!

(odgovor članu ezdravje)
Neposredna povezava do sporočila: 823
2.12.2014 16:47:35   
ezdravje
Hvala, sam ta izcedek je kr in sam čakam kdaj se bo vlila prekletaM. Tolk sva se z možem jokala, da me zdaj glsva boli, upala sem da bo, ker sva oba zdravs in ne vejo zakaj nemorem zanosit, dali smo mi dva zarodka in nič se ni prijelo, jezna sem, žalostna in še enkrat jezna

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 824
2.12.2014 18:49:48   
Stars619
Ezdravje, vejramem, da je hudo - obema. To niso lahki trenutki, posebej pa, ko sta oba zdrava in vse kar je, si želita otroka. Pa ne gre...poznam par, ki je imel enako situacijo, ona je šla 6x na umetno in šele letos jima je uspelo...vem, da to zate ni tolažba in verjetno nimaš načrta, da bi vse to trajalo nekaj let - seveda ne, ampak enostavno je pač to tako kot je...ne moremo nič! Še nekaj dni bo hudo, potem boš spet na nogah in vse bo ok! Dvakrat se boš obrnila in že te bo čakal nov postopek!
Do takrat pa se imejta rada, dajta malo na stran vse skupaj, da si opomoreta in preživita te praznike čim lepše!!!!

(odgovor članu ezdravje)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?