*storm* -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (8.11.2014 22:49:22)
|
AsevedaDaBo, kje je zdaj tvoja pozitiva??? A lahko takoj nehaš!!! Držim pesti, da tista bleda črtica kmalu postane močna :) imam nek filing da bo tako [sm=smiley1.gif] in ne oziraj se na znake, ker so si tako za pms kot za nosečnost skoraj da identični [sm=smiley2.gif] 1aneja1, dobrodošla :) super za punkcijo, lepo število celic, sploh za prvič. zdaj bomo pa držale pesti, da se jih čimveč oplodi, potem pa naprej [sm=smiley1.gif] kar se tiče punkcije, meni ni bilo neke panike. Še najbolj me je bolelo takoj po punkciji kakih pet minut. Kljub temu, da sem v lj po punkciji dobila protibolečinski tableti še za domov, jih nisem potrebovala. Sem pa imela še rahlo napetost v trebuhu kak dan ali dva, nič posebnega. Joj adelle, prav smiliš se mi s temi injekcijami [sm=smiley13.gif] koliko pikic si do sedaj že dobila? Koliko sploh je povprečno injekcij pri dolgem postopku? Res upam, da boš na vse skupaj kmalu pozabila, in da bo konec koncev tole špikanje prineslo tisto, kar si verjetno najbolj želiš [sm=smiley1.gif] punce, hvala vsem, ki ste mi vlivale pozitivo in upale zame, samo žal je bilo tako kot sem predvidevala [sm=smiley19.gif] danes se je ulilo na polno in ni več niti kančka dvoma o tem, da to ne bi bila [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|