AsevedaDaBo -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (7.11.2014 9:59:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *storm* hej hoj! nušika, pazi nase in lepo grej pikici [sm=smiley1.gif] AsevedaDaBo, kako si? te že kaj prstki srbijo za testek? [sm=smiley36.gif] upam, da nam kmalu sporočiš veselo novico no, pri meni je očitno res konec. Včeraj sem "za vsak slučaj" naredila še test (8 dan po transferju), kot sem pričakovala, samo ena črtica. Ni bilo ne duha, ne sluha o kakšni dodatni rahli, pa sem test poskusila gledat z vseh zornih kotov [sm=smiley36.gif] danes je že sveža kri, itak bi jutri morala dobiti [sm=hudicek1.gif] in vedno imam pred m prej dva dni izcedka. Očitno kjub vsemu niso tile hormoni moj cikel nič pomešali, vsaj nekaj. Sicer mi še ne lije, ampak estime verjetno nima več smisla jemati, kajne? Kako gre zdaj naprej, katera ve? Meni je dala takrat sestra samo neko tel št na katero pokličem, če ni uspelo. sem pa na gk lj. verjetno moram zdaj čakati tri mesece? Kljub temu, da me čakajo zamrznjenčki? ni zgubljeno še vse. ju3 boš delala še 1x test! jz vrjamem vate! jz mam obupne krče, ponoč nič ne spim, ajaja. joške me pa tok bolijo d na trebuhune morm spat. a tebe bolijo? prsti pa srbijooooooo
|
|
|
|