|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij 2015
22.10.2014 17:56:01   
Grancereale
Jaz sem ravno iz pregleda, smo videli srček. Vse je brez problemov, mojega G skrbi le to da sem shujšala 2kg in da sem danes 3x bruhala. Pravi da bi me glede na mojo težo še danes poslal na infuzijo, ampak sva se dogovorila da ta teden še počakava in pridem drug teden nazaj če ne bo ok.

Hvala za super lep seznamček!

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 201
22.10.2014 18:32:40   
Voltera
živjo punce
dgirl hvala za seznamček, super je :)
moja izkušnja z izcedki je bila taka, bolečine kokr krči od vsega začeka, dva dni rjav izcedek, tretji dan pa krvavitev in ss -bila sem v 7 tednu; ampak glede teh izcedkov je vsaka punca svoja zgodba in je treba bit pozitven,kokr sem brala ima izcedek veliko user posted image , ampak bi se vseeno šla pokazat ginekologinji, da te malo pomiri.

LILI/NIK držim pesti!

js mam pa še 2 tedna do pregleda, se kr vleče...:) zdi se mi pa kot da v vsi okrog mene vejo da sm user posted image , čeprav jih ve le peščica:)

podravček vsem!

(odgovor članu Grancereale)
Neposredna povezava do sporočila: 202
22.10.2014 20:37:56   
Dgirl
LILI/NIK pjt na urgenco in naj te pregledajo. Mogoce je pa vse ok. In pol bos pomirjena. Vem kako ti je tezkouser posted image

Ancy69 držim pesti da bo vse okuser posted image

Biba88 se mi je zdelo da je neki moralo biti ker te ni bilo nič videti tukajuser posted image . A pol ti je že kr slabo a ti je bilo zdej prvič?

Jaz sem jedla prelje in mi je blo čudno v trebuhu. No se zdaj mi je. Kar oddahnila sem si. Rada bi slabost. Tako vsaj vem da se razvijauser posted image . A sm cudnauser posted image

(odgovor članu Voltera)
Neposredna povezava do sporočila: 203
22.10.2014 21:01:21   
biba88
lili nik user posted image user posted image user posted image upam da bo vse ok.....
d girl meni je večkrat slabo mam občutljiv želodec.....zdej je pa slabost dobila pozitiven priokususer posted image ne vem zakaj ampak mi je res mal skos slabo :)

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 204
22.10.2014 21:33:55   
rdeča pesa
Sveža krvavitev res ni nujno ss. Jaz sem zadnjič kar precej sveže krvavela, ampak vem, da imam zelo občutljiv maternični vrat in med nosečnostjo krvavim še pogosteje.
(Poleg rjavih občasnih izcedkov, ki pa naj bi bilo zaradi hematoma). Saj mi je res bedno, ker nisem nikoli 100%, ali je to res iz Mv ali iz posteljice, ampak sem dobila od zdravnice nasvet, naj se ne sekiram za vsako svežo kri. To je moj primer. V prvi n.smo pa itak paničarili, ker še tega nisem vedela.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 205
23.10.2014 6:09:22   
LILI/NIK
joj punce... user posted image sem prijavljena na pregled vendar šele 17.11. po moje brezveze ker je v bistvu je kr orng menstruacija..čez noč mi je vse čez prišlo ..tak da moja pikica je šla...user posted image user posted image user posted image prvo se psihično pripraviš da bo dojenček pol pa spet da ga ne bo......user posted image . v glavnem želim vam lepooo nosečnost...junija pa veliko cartanjauser posted image kaj veš mogoče se vpišem že med julijke...user posted image user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 206
23.10.2014 9:26:24   
biba88
lili nik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 207
23.10.2014 9:31:20   
p3traa
LILI/NIK, sočustvujem s teboj ... Drži se! user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 208
23.10.2014 9:40:17   
sunprincess
ojej, Lil/nik, drži se....jaz bom pa držala pesti,da se pridružiš že julijkam...srečno user posted image

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
23.10.2014 10:43:36   
orto2
Ojla,

evo, tudi jaz sem bila včeraj na urgenci....kri...zaenkrat srček bije, videli so tudi hematom, pod posteljico,,grrr

joj, kva je zdej to....dobila sem še canesten, ker imam tudi vnetje, pa čakat.....do kdaj naj bi se pa umirile krvavitve?

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.10.2014 11:20:11   
ancy69
Joj pa kaj je s temi hematomi, zgleda je to res kar pogosto. Si ful krvavela? Jaz sem mela v 4 tednih le 3x pikico rjavega izcedka. Danes bom videla kaksna je situacija.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 211
23.10.2014 11:38:32   
Dgirl
Ojej punceuser posted image user posted image user posted image . Socustvujem z vami. To je grozno. Tudi mene je teh krvavitev najbl strah.
Lili/nik si šla na urgenco?
Orto kaj so pa tebi rekli? Si dobila kake tablete?

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 212
23.10.2014 11:46:25   
PozitivnaEnergija
Joooj Lil/Nik sočustvujem...tako tako žal mi je zate...ampak jaz bi šla kar k svojemu G na pregled...morda le ni to kar misliš...če pa že bo vsaj pogledal če bo za naprej vse ok. Jaz se pa ta teden bojujem z zelo nadležnim prehladom, ponoč nič ne spim k mam zamašen nos, upam da ne bo to kaj vplival na pikico/pikca user posted image Dobro vsaj vročine nimam, da bi mogla si jo zbijat, vsaj nekaj. ampak občutek je pa tok zoprn, k julija sem bila čist zdrava pa ful pazila pa je bil vseeno SS :( Upam da se tokrat razvija vse ok. Še kar ne morm verjet kok je teh SS...:( kje je še 19.11. ko bo vse bolj jasno ali je vse ok. Držte se punce, souser posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 213
23.10.2014 11:50:20   
orto2
dgirl, ancy69

krvi je kar nekaj, kot ko se začne M, skoz imam nekaj na dnevnem vložku.

Nič niso dali razen canestena za vnetje, so rekli da zgleda ok, sam sej tudo oni ne vejo kaj bo....so rekli da se mora umiriti v nekaj dneh,,, groza,.... ponoči sicer ni blo nič, zdej pa spet rahla kri.... jao

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.10.2014 13:09:42   
p3traa
Očitno se nas večina spopada z nekimi izcedki, vem, slaba tolažba, ampak potem takem predvidevam, da ni tako hudo, če je tako pogosto ... Tudi ko berem forume in razne raziskave ima več kot polovica nosečnic v prvih treh mesecih krvavitve v večjem ali manjšem obsegu in normalno donosijo in rodijo zdrave otroke ... In VEM, da bo tako tudi pri vseh nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.10.2014 13:31:44   
Dgirl
Js sm dobila pregled šele 1.12. A se vam zdi to normalno da tako pozno? Takrat bom že v 10. Tednu? ??? To je res pozno. Js bom sla samoplačniško. Matr ta zdravstvo.

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.10.2014 13:35:42   
p3traa
Tudi jaz ga imam šele konec 9. tedna, tako da ... ja, normalno po njihovem, in žal, mučenje po našem. Jaz vsaki dan nestrpno odštevam ... sedaj še "samo" 11 dni user posted image user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.10.2014 13:54:06   
sunprincess
Jaz sem bila na umetni opoditvi, in imam prvi UZ v 7 tednu in pol (to je še v neplodnostni ambulanti)...to je še prezgodaj, da se vidi srček, ne?

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.10.2014 14:01:55   
happy_bump
Lil/nik zelo zelo zelo mi je zau user posted image ampak držim pesti da boš čimprej ponovno zagledala user posted image in da bo potem šlo use brez problemovuser posted image

Dgirl Js mam tut UZ šele konec 9. tedna (3.11) in je čakanje res zelo zelo mučno ampak nam ne preostane drugega kot da skupaj odštevamouser posted image
Prej baje ne delajo pregledov ker se srček mogoče še ne slisi/vidi in pol nastane panika po nepotrebnemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
23.10.2014 14:03:31   
sunprincess
Aha, hvala...toliko da vem,da srčka sigurno ne bo, da se pripravim na to,da ne bom paničarila za BV.

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 23.10.2014 14:04:00 >

(odgovor članu happy_bump)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.10.2014 14:06:02   
happy_bump
Mislim da ne, ampak kaj pa veš mogoče te pa mala pikica presenetiuser posted image
držimo pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
23.10.2014 14:26:41   
ancy69
sunprincess...meni se je videl ob dopolnjenem 6.tednu. jaz mislim da pri 7 in pol bi se lahko ze videl, ampak ni pa nujno, zato dajo bolj pozno raje. Upostevam tudi to da mi je test pokazal 5 dni prej plusek...drugace se verjetno se nebi videl takrat.

(odgovor članu happy_bump)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.10.2014 14:29:12   
sunprincess
mah,se vidi,da sem bolj nova, sem še narobe izračunala user posted image . 6 tednov,in 4 dni bom. Tako da ja, bom vesela,če se bo videl, drugače pa ne bom delala panike, ampak se naročila za pregled pri ginekologu...

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.10.2014 14:48:51   
soncica8
LIL/NIK user posted image mogoče pa res bolje, če se greš pokazat. Nekatere imajo kr konkretne krvavitve in kljub temu ob podpori nosečnosti ostane. Upam, da imam prav! Drugače pa držimo pesti za julij user posted image

Danes imela pregled, videla srček user posted image Vrjetno veste kako sem vesela. Me tudi grdo vreme ne gane user posted image Zaenkrat je vse OK. Me pa je kr groza kakšnih krvavitev, da se ne pojavijo, ker jih je res ogromno. Vsakič, ko grem na stranišče s strahom pogledam toaletni papir. Ampak moram poskušat ne razmišljat o tem in bit pozitivna. PDP, ki sem si ga izračunala sama je skoraj natančen, ginekologinja pravi 5.6, tako da en dan kasneje.

Moram pa vam povedat, da izračun tednov nosečnosti na otrocarije.net ne drži, vsaj v mojem primeru ne. Po krogcu po katerem računa ginekologinja ta na otročarije prehiteva točno 1 teden, PDP pa kot sem rekla je narobe samo za 1 dan.

Neposredna povezava do sporočila: 224
23.10.2014 15:15:11   
p3traa
Glede računanja tedna nosečnosti ... sem kar dolgo potrebovala, da sem skapirala : ) In sicer, če si npr. noseča 7 tednov in 2 dni, si v 8. tednu nosečnosti (namreč, ko si noseča manj kot 7 dni, je 0 tednov) in ti posledično nekateri koledarji pokažejo 8. teden nosečnosti - eden izmed teh je tudi otročarije.net, drugi pa, da si noseča 7. tednov, zato takšen odmik ... upam, da sem pravilno razumela in da ne širim dezinformacije user posted image

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?