wish87
|
Ojla čveke Najprej dobrodošle vse nove...čestitke Jst sm imela pa v četrtek zelo stresno popoldne berem tale forum o izcedkih, krvavitvah,...že itak me je tega ful strah, pol grem pa na wc in na toaletnem papirju sveža kri skor me je kap, kker sem bla prepričana, da je nosečnosti konc! Sm se odločila, da se grem kr pokazat in ko sm pršla v zdravstevni dom neki čez drugo uro, sm na svojo srečo zamudila vse ginekologe, ker so imel nek sestanek. Sestra mi je rekla naj grem domou počivat in po šesti uri pridem nazaj. Najdalših par ur v mojem življenju sem preležala doma na kavču in se tresla od strahu. Na srečo potem sveže krvi ni blo več, samo še mal rjavkast izcedek. Ginekologinja me je pregledala in rekla, da ne vidi od kje bi lahko bila kri - vrjetno je samo počila kakšna žilica v nožnici. Potem mi je pa nardila še UZ, tako da smo videli plodek in njegov srček, plod je primerne velikosti in vse je videti povsem normalno in zdravo.dobila sem celo eno slikico za spomin tooook sm bla vesela, da sm kr jokat začela PDP je sedaj tut uradno 1.6., noseča pa sem 8 tednov in 5 dni, torej v devetem tednu 4.11. pa imam redni pregled pri svoji G in že komi čakam, da spet vidim svojga malga fižoučka Vsem, ki krvavite, želim, da se čimprej konča, ker sm zdej na lastni koži občutila kakšen stres in strah to je vrjamem pa, da bo vse v redu in ni razloga za strah Moje slabosti so se malenkost umirile...vsaj toliko da mi ni več slabo 24/7, ampak samo popoldne in zvečer, včasih tut samo zvečer. me pa zadnjih par dni prsa tok bolijo, da jih tut dotaknit ne smem in zvečer ko snamem modrc, se mi zdi, da mi bodo kr dol padle, tok so težke. Moj je najbol srečen, ko ga prosim, če mi jih mal pomasira Zdej sm pa že dost načvekala...grem kej delat Lep dan vam želim so
|