Grancereale -> RE: Junij 2015 (13.11.2014 13:16:00)
|
Tudi jaz sem v fb skupini in lahko pravtako katero dodam. Mi je pa za enkrat tule bolj všeč kot tam, se mi zdi da tam nekatere punce kar malo prehitevajo :) ko berem njihove objave mi je kar grozno, kako jaz niiiič ne vem kdaj, kako in česa naj se že lotim. Nikoli nisem načrtovala nosečnosti in se sploh nisem zanimala za te stvari, no, zdaj me je pa vse presenetilo. Saj mi boste pomagale a ne? Ker ima večina že otroke mi boste najbrž v veliko pomoč. Jaz osebno nimam še nič trebuha, tudi kg so ostali isti, me je G včeraj na pregledu kar malo čudno gledal :) nanyka5 moj plodek je bil tudi na prvem pregledu premajhen za 8.teden, pa je včeraj v 10t6d meril skoraj 4cm in je nadoknadil vso velikost. Tako da ne skrbi ;) Sta mi pa in G in sestra zabičala, da moram spiti 2litra vode na dan. Ampak meni to enostavno ne uspe :( sem pa doživela še eno razočaranje včeraj in sicer to, da še nisem prebolela toksoplazme. Zakaj razočaranje? Ker imam doma 2 mačkona, ki se jima že 2 meseca izogibam, pa sem mislila, da se bom končno lahko spet normalno obnašala in skrbela za njiju. Ampak glede na to, da v petih letih odkar ju imam nisem zbolela, verjetno nista prenašalca a ne? Pa še eno skrb imam... sem grozno velik živaloljubec (zato tudi delam v tej panogi) in imam doma kot že rečeno 2 mačkona in 2 psički. Zdaj me pa nekateri prepričujejo, da moram zaradi dojenčka dat vse stran - meni se bo zmešalo :( :(
|
|
|
|