maja2014 -> RE: Junij 2015 (12.11.2014 5:34:24)
|
soncica8, ja, se strinjam, da zgoraj omenjene preiskave niso poceni in da je to še en način, kako zaslužit. Žal. Mi je pa jasno, kako se te zadeve vrtijo, od blizu. Moj namreč dela v zdravstvu in to, kar se zadnje 3 leta počne, je naravnost nenormalno. Prišli smo smo do te skrajnosti, da zavarovalnica več ne krije osnovnih zdravil za hudo bolne, ipd. Grozno. In tukaj je je povezano eno z drugim..."Tolče" pa država tam, kjer bi najmanj smela...dobro, ne bom več o tem, da katero ne zamorim že navsezgodaj [sm=smiley36.gif] FB-Ko je že debata o tem; le-ta je postal nekaterim drugo življenje. V status se objavlja slikice pozitivnih testov, slikice ultrazvoka, slikice spolovil otroka, ker ima izpuščaje in starši prek fb-ja sprašujejo kaj je to [sm=zmeden.gif] Statusi o tem, kako potekajo vsi nosečniški simptomi, slike otročkov takoj po rojstvu, itd. itd. Pa se opravičujem, če se je katera od vas našla v tem, kar sem zdaj napisala, brez zamere. Vem, da je to posameznikova odločitev, vendar se mi zdi pretirano. Ne vem, no, take intimne zadeve objavljat...mi ni glih... grancereale, tudi jaz upam, da je vse ok, javi se kaj. dgirl, držim pestke, da bo kmalu vse za tabo in da boš lahko mirno uživala nosečnost. Kužki-ima mogoče katera podobno izkušnjo; namreč; naš kuža je bil prvi test nosečnosti [sm=smiley36.gif] Še preden sem naredila test, se je stiskal k meni, in se naslanjal na moj trebušček [sm=smiley1.gif] Zdaj pa sploh...jaz se uležeme, in on nič drugače kot tako, da se mi na trebuh uleže, kar prej nikoli ni počel [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|