p3traa -> RE: Junij 2015 (31.10.2014 10:40:07)
|
Pozdravljene srečke [sm=nosecka.gif] Da malo poročam, kako se kaj dogaja z menoj ... dan, ko sem imela vag. UZ pregled je iz mene dobesedno lila kri, ki pa se je iz ure v uro umirjala in sem bila včeraj že na rjavem izcedku, danes pa sem že na belem toku. [sm=bravo.gif] Predvidevam, da je posledica pregleda, ker sem postala vsa tako zelo občutljiva? Še ima katera takšno izkušnjo? Začuda, so me tisti dan, ko sem imela močnejšo krvavitev tudi prenehala boleti prsa, trebušček se je povsem sploščil (res pa, da sem povsem izgubila apetit zaradi zdravniške diagnoze), od včeraj pa spet nosečniški znaki na polno in spet lepo zaobljen trebušček [sm=zmeden.gif]. Ah, kdo bi vedel ... Posledično pride trenutek, ko vsa optimistična božam trebušček in sanjarim o tem kako bo, ko bo ... kmalu za tem pa me prevzamejo solze in žalovanje za svojo pikicio. Žal je ta del zadnje čase bolj pogost ... [sm=smiley19.gif] V ponedeljek imam ponovno pregled, vam takrat sporočim upam, da zelo optimistične napovedi. In še odg. Dgirl - tudi mene (samo) ko se uležem v posteljo prične nekoliko zvijati - resnično blagi menst.krči, čez dan pa me včasih stisne, kot da bi imela prebavne težave, pa včasih zabolita jajčnika (ampak nekoliko drugače kot tipično nosečniško špikanje), pa tudi mišice v spodnjem delu trebuha me bolijo, kot bi pridno delala trebušnjake ... Je pa res, da se mi zdi, da so se te težave pričele kakšen dan ali dva preden sem pričela z jemanjem Dabrostona, ali pa sem že čisto pomešala dneve. V vsakem primeru pa me boli močneje odkar jemljem tablete. [sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif] za tiste, ki vas prav tako pestijo takšne in drugačne težave in [sm=bravo.gif] za tiste, ki vas ne.
|
|
|
|