Anonimen -> RE: SS tabletke (14.12.2017 15:20:38)
|
Pozdravljene, tema je že stara, ampak vseeno upam, da mi bo katera znala pomagati. Pred nekaj dnevi sem bila na prvem pregledu (9. teden), vendar na UZ ni bil viden plod (samo prazna gestacijska vrečka v starosti 6 tednov in nekaj dni), zato mi je ginekologinja dala napotnico za prekinitev nosečnosti z zdravili. Zanima me, kam se lahko naročim na prekinitev nosečnosti v Ljubljani? Namreč, bila sem že na oddelku za reprodukcijo, kjer so mi rekli, da moram na oddelek svetovalne službe, tam sem jim pojasnila situacijo in so mi rekli, da se tam ukvarjajo s tistimi, ki si ne želijo nosečnosti ter me poslali na urgenco (?). Ker tisti dan še nisem bila pripravljena, saj gre za zaželeno nosečnost, ki pa žal ne poteka normalno, nisem šla tja (itak misim, da lahko greš na urgenco samo z napotnico, ki ni starejša od 24h, kar je moja bila?). Zdaj sem poslala mejl na oddelek za reprodukcijo, kjer so me znova napotili na njihovo socialno službo. Naj poskusim spet tam? Zdaj sem že čisto zmedena in res mi ni do vrtenja v krogih in raziskovanja na koga se lahko obrnem. Sklepam, da nisem edina, ki mora prekiniti nosečnost iz zdravstvenih razlogov, ne po lastni volji. Če lahko katera deli svojo izkušnjo iz Ljubljane (iz čisto birokratskega vidika) bi bila zelo hvaležna.
|
|
|
|