Veronique -> RE: SS tabletke (25.11.2016 12:03:00)
|
Sicer je stara tema ampak jaz sem dala to cez letos spomladi. V sredo sem pojedla tabletko, ki so mi jo dali, v petek sem bila sprejeta zjutraj (baje da ni treba biti vec tesc, jaz sem vseeno bila ampak vzami kj za jest zraven mogoce). Nato sem si vstavila te tabletke in hop na posteljo za dve uri. Zaceli so se krci kot pri boleci menstruaciji (imam sama kar hude pa je bilo mogoce malo bolj intenzivno, ampak bilo je za zdrzati) vmes sem zacela malo krvaveti ampak ne pa ful, vmes so me sestre skozi hodile gledat. Po 2 urah pride sestra in gres lulat (ti pomaga), cisto normalno, nic ne zaprejo secnice. Potem pa spet lezat, lulat,lezat,...vmes lahko dobis tudi drisko menda in potem si pac mali vec na wcju. Meni je vmes pomagalo hoditi po sobi, ker me je dosti manj bolelo kot pa ce sem lezala, jim pa ni bilo prav ker kao moras lezati. Ob 4 sem se vedno krvavela (kot mocna menstruacija) in so me spustili domov, tam pa sem dejansko splavila. Za bolecine lahko bzames nalgesin, buscopan (ti vse ponudijo tam) - jaz sem vzela eno tableto dopoldne,eno pa pozno popoldne doma. Potem je vse izglealo kot neka malo bolj mocna M, trajalo je dober teden, da se je vse nehalo. Izkusnja sicer ni lepa, ampak po branju vsega sem mislila, da me caka se huje, pa je bilo za preziveti. Je pa res, da je vse potekalo kot naj bi in ni bilo komplikacij.
|
|
|
|