Tikie -> RE: Pričakujemo oktobra 2014 (2.10.2014 16:47:56)
|
chocolatecake jaz bi se kar podpisala pod post od bibe88[sm=smiley36.gif].Ne daj strahu,da te ohromi pri tvoji veliki,preveliki želji.Vem,da klomifen ni tako nedolžen in ti vsekakor želim,upam s tabo,da uspe po naravni poti.Pa vendar...g vaju bo itak poslala najprej na spermiogram(to je ustaljena praksa),ker je to v bistvu ena preiskava s katerobse izključi praktično vse dejavnike z moške strani(lahko njim,ko sam tisto tekočinco izbrigajo iz sebe[sm=smiley36.gif]),da ti slučajno nebi za brezveze jedla klomifena.Tako ali tako bosta mogla mal čakat na vrsto,pa izvide itd.,saj veš,kako se par mesecev hitro obrne.In mogoče vama bo v tem času že uspelo.Če ne se pa potem še vedno lahko odločiš kako naprej.Predvsem pa povej g glede svoje želje,strahov,pomislekov.Te bo po moje potem še bolj pozorno spremljala.Jaz držim pesti,da ti uspe po naravni poti,sicer pa kot sem ti že rekla.Bodi pogumna.[sm=smiley1.gif] SU če je težava v moškem,kar niti ni tako redko-okoli 30% vseh neplodnih parov,potem to ravno tako lahko omeniš svoji g,lahko pa gre partner k svojemu zdravniku.Važno je,da dobita napotnico za spermiogram,ki ga izvajajo v neplod.ambulanti.Ker se tako moška kot ženska neplodnost obravnava dalje kot težava obeh partnerjev.Potem naprej v Lj ali Mb hodta skupaj na posvete,preglede itd.Sploh je pa pri tebi še ni nobene panike,ker sta itak uspela pridelata dva zdrava škratka.Po moje ni nič narobe,samo leta se malo obrnejo in psiha te po moje mal daje[sm=smiley36.gif].Srečno tebi in vsem ostalim,v upanju,da že ta mesec vse zagledamo[sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|