maja2014 -> RE: Pričakujemo oktobra 2014 (1.10.2014 10:16:04)
|
Dobro jutro [sm=bravo.gif] chocolatecake, tudi jaz ti želim, da se ti stanje uredi. A si mogoče že poskusila s kakšnimi zeliščnimi čaji? Mislim, da sem ravno prejšnjič brala o enem zelišču, ki uravnava M...Mi namreč nabiramo sami zelišča in delamo čaje, tako da če želiš, lahko malo pogledam... biba88, verjemi, te bo minilo to, ko boš iz meseca v mesec napsihirana [sm=smiley2.gif] To ti govorim iz lastnih izkušenj...Midva delava na [sm=duda.gif] od lani novembra. Sicer ne redno vsak mesec, ker je moj bil veliko službeno odsoten. Pa sem se iz mesca v mesec "žrla", zakaj še ni nič...kakšna dva meseca nazaj pa sem rekla dovolj. Sama sebi sem že šla na živce, ker enostavno nisem mislila na nič drugega, pa na jok mi je šlo, pa hudo mi je bilo...pa sem rekla dovolj. Zakopala sem se v knjige, ter v ostale stvari, in odmislila [sm=smiley1.gif] Se da [sm=smiley1.gif] Vem pa, kako je, ko si močno želiš. Ampak poskusi se osredotočiti na nekaj drugega. LadyJen, ja, hvala da urejaš seznamček [sm=smiley2.gif] Jaz sicer sploh več ne vem, kam spadam [sm=jezicek.gif] M bi morala dobiti 29. In ker je danes še ni, bom kar tukaj pridno čičala [sm=smiley36.gif] Marčevka2010, te lahko vprašam, koliko si stara? Jaz sem zanosila s prvim otrokom pri 23-ih, rodila pri 24-ih. Zdaj jih pa imam 32 [sm=smiley1.gif] In vsaketoliko me malo "zašpika", da pa nisem več tako zelo rosno mlada...Pa saj ne...pretiravam včasih, vem...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|