chocolatecake -> RE: Pričakujemo oktobra 2014 (17.9.2014 11:53:13)
|
_pika_ Hvala za nasvet, žal so pri meni ravno redke ovulacije problem - PCOS. Če se ne počutiš dobro glede tega, potem izpusti IVF, oziroma si vzemi malo pavze, da si nabereš moči. Najvažnejša si ti in tvoje tako telesno kot tudi duševno zdravje. Kaj pa kakšne alternative? Si že razmislila o tem? Meni recimo pomaga akupunktura pri urejanju ciklusa pa kakšna dieta v kombinaciji s športom, oziroma sprememba na bolj zdrav način življenja, to nikoli nemore bit slabo, pa še šport ti preusmeri misli in pozitivno vpliva na psihično počutje. Tudi, ko sem imela krizo zaradi KT in sem bila psihično čisto na tleh, mi je akupunktura veliko pomagala pri tem, da sem se "izvlekla". Sem bila že naročena za ta mesec, pa me je O presenetila, tako, da sem morala prestaviti termin, ker se dela samo pred O. No, pa da te ne nagovarjam k akupunkturi, ogromno alternativ je, ki delujejo bolj na celostnem principu in če ne drugega v najslabšem primeru vsaj pozitivno vplivajo na zdravje in počutje. Midva sva se odločila, da najprej tole probava, če nebo pomagalo, nama pa še vedno ostane klomifen in IVF.
|
|
|
|