liliana -> RE: Moralne vrednote... (13.8.2014 20:49:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Čisto tako me je spreletelo... Ko čvekam z znancem, ki se ima za ful poštenjaka, pravičneža, pa je veren totalno za povrh - to po eni strani, po drugi pa napleta, na koliko načinov goljufa: 1. državo, 2. občino, 3. vrtec itd itd., kao vse v smislu 'znajdi se'. Sem zbegana, res. Ker se imam pretežno za pošteno, priznam pa, da se občasno grem stričt na črno, pa da tudi kak umetniški izdelek ali stvar kupim tako, ker pač te osebe nimajo možnosti skromnih dejavnosti legalizirati... pa ja, priznam, tudi da kak e več v mojem žepu ostane. Ampak da bi si zdaj svetniški sij okoli glave pripisovala, pa se s tem hvalila, kako sem poštena, hkrati pa vedoč, da občasno kje res ekonomsko oškodujem domovino, no, ne vem, no.... [sm=smiley24.gif] Zato pa pravim, da si moramo vsi odstraniti z glave svetniški sij in nehati s takimi...."Vse so pokradli....nesposobna vlada/e je/so krive......tajkuni so krivi.....politiki so krivi.....sindikati so krivi.....kapitalisti so kriv......prejemniki DSP so krivi....sistem je kriv".......
|
|
|
|