angelsi
|
Hja, saj mi ne bi nihče verjel, a je res. Pri 17 letih sem imela hudo vnetje in diagnoza po tem je bila, da ne bom imela otrok. Ravno takrat sem začela hoditi z bivšim možem. In sva se sprijaznila, da ne bo otrok. Po srednji šoli sem se vpisala naprej, a mi je zmanjkala ena točka, da bi šla na faks, ki sem hotela. Dva dni po razočaranju, pa me je presenetila novica, da sem noseča. Bila sem presenečena, nisem vedela kaj naj. A ker si skoz govorim, da ko se zaprejo ena vrata, se odprejo druga, sem to nosečnost sprejela z veseljem, čeprav sem jih imela le 19 let. Bila je rizična nosečnost, ugotovili so mi še pregrado, ki sem jo hotela eno leto po porodu odstranit, a ko sem šla na operacijo, so mi tik pred operacijo naredili še en pregled in povedali, da sem 2. noseča. Po drugem porodu sva se odločila, da ne bova več imela otrok in sem o določenem času šla na kontracepcijske tablete, ki pa mi niso ustrezale in mi niso prijele, rezultat tega pa je 3. punca . Torej, nobene nisem planirala. Res, da sem bila še mlada in to poteka vse lažje kot zdaj, ko jih imam čez 30. Zato imam upanje, da zdaj, ko planirava z novim partnerjem, ne bo trajalo dolgo. A zdaj dela psiha in po mojem to ovira, da bi hitro zanosila . Pa še nekaj, kljub vsemu sem diplomirala
|