maja2014
|
Zdravo, punce O, tako. Zdaj sem šla na koledarček gledat in sem ugotovila, da: moja M je ta mesec zaostajala 3 dni. Ovulacija se je pa začela približno 8. dan po M. Ponavadi je 14. dan. Moj obraz je naselbina mozoljev in mastne kože Ne vem, meni se je vse skupaj nekam zmeštralo. Tako da vam povem čisto iskreno, da ne štejem več plodnih dni, ovulacije, ne nič. Ko bo, pač bo. Glede hrane. Kar se tiče mace in raznoraznih zadev, bom rekla takole: to so rastline, katere morajo rasti na določeni višini in v določenih predelih sveta, da bi imele tisti pravi učinek. Vse ostalo, kar ne raste tam, ima zanemarljivo majhno količino koristnih sestavin. Pa toliko je t.i. proizvajalcev tega, da težko rečeš, kateri "paket" vsebuje dobršen del snovi, koristnih za naše telo. Zato se jaz kar držim "starih zadev" :) Bele moke ne uživamo, ne v kruhu, ne v pašti, in ne v njokih, palačinkah, ipd. Vse smo nadomestili z domačo pirino, polnozrnato, ipd. Pijemo pa zeliščne čaje, ki jih nabiramo sami. Kopriva, timijan, materina dušica, regrat, šparglji, lipa, meta,...zelišča, katera so dostopna za nabiranje. In lahko iz prve roke povem, kakšni so bili moji izvidi pred in po jemanju teh čajev. Tako da-vsa ta super hrana je samo še ena marketinška poteza, na kateri nekdo fajn služi. Stara lekarna, lekarna naših babic, to je po mojem mnenju edina zanesljiva stvar
|