chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (13.9.2014 8:55:52)
|
Tikie nič se ne javiš? Kaj so pomenili tisti pluski? MauMow nevem kaj naj ti rečem, ti pa želim, da se vse skupaj čimprej reši tako, kot je najboljše in končno izveš na čem si. Pa en [sm=smiley31.gif] ti pošiljam. Tajazan, biba88 in ancy69 držim pesti in navijam, da vam je uspelo in hitro minejo dnevi do testiranja. Jaz sem za ene 2 dni vse odmislila,ampak h ginekologinji sem se pa vseeno naročila za drug mesec, tako ali tako je dobro it vsake toliko časa se malo pokazat. Malo mi je bilo hudo, potem pa sem si rekla, da se vse zgodi ob pravem času in da bo že enkrat pravi čas, naravno ali pa kako drugače. Včeraj popoldne sem pa obležala v postelji zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha, tam kjer naj bi bili pomoje jajčniki, ali jajcevodi. Res taka izrazita pekoča bolečina, imam občutek, da mi kar žarijo. Ker imam tudi prsa nekako bolj polne in boleče sem se spravila delat ovulacijski test, ki je spet pokazal tudi drugo črtico, ne tako močno kot prvo, a bistveno močnejšo kot testi prejšnji teden. Recimo, da ji še čisto malo manjka, da bosta enaki. Tako, da mi ni nič več jasno [sm=zmeden.gif]. Najprej črtice, malo šibkejše in malo močnejše, potem par dni nič, pa spet črtica [sm=zmeden.gif]. Nevem več, če so testi pokvarjeni? Imam dvojne ovulacije? Jih sploh nimam? Ali mi samo hormoni malo norijo, tako iz dolgčasa. Mi je žal, da sem sploh nabavila te teste, ker se zdej pa samo sekiram. Vem pa ravno toliko kot prej - nič.
|
|
|
|