chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (10.9.2014 14:02:21)
|
AylaF prav imaš, nikoli je dolga doba, podpiram vse, ki se odločijo za IVF, ampak jaz sama zase vem, da nisem dovolj psihično močna. No moj tudi še ni pripravljen na preiskave oziroma si otroka ne želi dovolj, da bi zaradi tega že zdaj hodila okoli zdravnikov. Tako, da bova počakala, da bo pripravljen na to, oziroma, da bo želja dovolj velika. Nekaj časa nebom na vašem seznamu tistih, ki pričakujejo [sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif], ker tudi če je kakšna prava ovulacija ali menstruacija vmes je itak nemorem predvidet niti vedet kdaj naj delam test. Vrjetno pridem enkrat v 2015 nazaj, če bo želja do takrat dozorela. Seveda pa ostajam vaša zvesta navijačica in se veselim vsakega novega pluska![sm=bravo.gif] Vas bom še brala in se oglasila občasno. Glede tistih napovedi, pa so meni že pred leti, ko sem še kot najstnica zavrnila zdravljenje PCOS, vsi zdravniki rekli, da bo po naravni poti težko. Pa sem vseeno kar mislila, da bo šlo. Takrat se mi je zdelo vse skupaj nesmiselno, ker sem bila itak samska in nisem razmišljala o otroku. Zdaj mi je pa malo žal, da nisem potrpela tistih par mesecev depresije, pa bi bilo dandanes mogoče kaj drugače. Ali pa tudi ne, saj nemoreš vedet vnaprej. LadyJen kako si? Se že kaj kažejo kakšni znaki?
|
|
|
|