pika001 -> RE: Aprilčice 2015 (25.8.2014 21:56:35)
|
Pozdravljene aprilčice! Sem bila prav malo presenečena, ko sem vas že našla tukaj gori. [sm=bravo.gif] Čestitke vsem [sm=nosecka.gif] in seveda čim manj nosečniških težav. No, pa da se še jaz vam predstavim. Stara sem 38, sem že 2x mamica (imamo 16 letnika in 2 letnika), ker pa je starejši sin že skoraj odrasel, smo se za lepše družinsko vzdušje odločili še za enega [sm=duda.gif]. Sedaj naj bi bila noseča polnih 6 tednov, zadnjo menstruacijo sem imela 17.07. in na pregled sem naročena 15.09. Vem, da vam je puncam, kjer se ne razvija vse kot bi moralo biti zelo hudo, tudi če si same ne priznate... [sm=smiley19.gif] Jaz sem imela 2x SS in potem abrazijo in te izkušnje res nobenemu ne privoščim. Mi je pa zdravnik rekel, da se to zgodi v 1/4 nosečnosti, brez pravega vzroka in narava sama poskrbi, da v primeru, če ni vse kot bi moralo biti konča tako. Meni je obakrat ful hudo, ampak sem se sprijaznila in po prvem SS rakoj zanosila in rodila zdravega fantka (4770g in 56cm) tako da za vzpodbudo - potem se ponavadi rado prime. Nosečniške simptome pa ja, imam že dolgo, verjetno po tolikih zanositvah že tako dobro poznaš znake, da jih takoj zaznaš... najbolj izrazita je slabost (ampak HB ne bruham), pa na WC hodim nonstop (boga tista ki ne sme... jaz sem vsako uro 2x) No, bom še drugič kaj napisala, sem tako ali tako dolgaaaa... [sm=smiley36.gif] Pozdravček... [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|