pika001 -> RE: Aprilčice 2015 (30.8.2014 12:40:16)
|
Živjo, Ful lepo in sem vesela za uspešne prve preglede, ki ste jih nekatere že opravile. Meni je zadnjih nekaj dni ful slabo kar čez cel dan, sicer ne bruham ampak občutek je grozen. Slabo mi je če jem in če ne, ampak če slučajno pozabim jest, mi takj kruli [sm=zz_mstickle.gif]. Mi pa v prvih dveh nosečnostih ni bilo nič slabo, tako da upam, da tudi tokrat čim prej mine. Sem pa malo raziskala in slabost baje povzroča tale nosečnostni hormon, ki skrbi da naše telo ne zavne male pikice in baje da če ga je več, nam je bolj slabo in obratno. Je pa tega hormana kao več pri mlajših ženskah, tako da ne vem, kje je sedaj pri 38 mene našel... [sm=zmeden.gif] Tejča 05 - tudi jaz sem takoj fasala vnetje spodaj in tudi nisem nagnjena. V prvi nosečnosti ga sploh nisem imela, v drugi 3x, sedaj se pa večkrat na dan umijem z milom, ki ima pristotno mlečno kislino. Upam, da bo pomagalo. Sem pa poklicala ginekologa in vprašala, če lahko Canesten svečke uporabim kljub tako zgodnji nosečnosti pa je rekel da lahko. Tako sem jih kar sama šla kupit v lekarno in po 3 dneh je bilo OK. Drugače pa je to ful nadležno. Pojavi pa se baje zaradi spremenjene kislosti sluznice ki se spremeni zaradi nosečnosti in smo bolj nagnjene k temu... [sm=zz_furious.gif] Pa lep vikend vsem skupaj, vreme naj bi bilo lepo. [sm=smiley20.gif] vsaj čez vikend...
|
|
|
|