Tara9
|
Jutro, da se spet malo pofočkamo tukaj . Tudi jaz imam ta teden 2. pregled in že komaj čakam, čeprav vrjetno ne bomo pikico gledali , bi bila presrečna, če bi mi UZ naredila, je takoj lažje, ko vidiš kako miga tam notri . Sicer pa imam tudi jaz angelsounds in se vsake toliko malo pomirim ob poslušanju mojega malega srčka. Za spol mene tako razganja, da ne vem kako bom zdržala do morfologije , tako da ja, midva bova vprašala. Sva pa rekla, da bova kupovala bolj nevtralno, ne glede na to kaj bo, če bova še kakšnega otročka kasneje imela. Trebušček se meni kar lepo pozna, tako da je zdaj več kot očitno, da sem nosečka in se ne morem zgovarjat na par viška kilogramov, je čisto tak nosečniški, tako da ne vem kakšna bom na koncu, če sem že zdaj v 16. tednu bajsika postala . Zadnje tedne me malo boli v predelu maternice, čutim kot neko raztezanje, bolečina se pojavi po 8 urnem sedenju. Ni hudo, ampak malo neprijetno. Vem, da se spodaj vse širi, ampak prav nervozna ratam in komaj čakam da se v posteljo vržem. Ampak bomo vse potrpeli, samo da je z otročkom vse tipi topi. Lep začetek tedna
|